- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Vigneau #65238 üzenetére
Az igen.
Néztem hogy fért be a vga, de megtaláltam az előző hsz-t.@TurboK0
- ASUS, ezért kurva drága és valószínűleg hamar tönkre is megy.
Ezen jót röhögtem.Kezdhetted volna ezzel a hsz-t.
Nekem az USB-k valahogy kevésbé hiányoznak, szinte nem is használom őket. M.2 se musthave, inkább csak úgy rakok be egy marékkal a gépbe, hogy ha már van szabad port akkor miért ne... de ha már valamit, akkor ezt szoktam nézni. Viszont ebből egész sok lapot látok amibe belemegy PCIe foglalástól függően 3-4-5db-is akár.Más:
Fan-psu (te ajánlottad) és ATX-SFX adapterekről tudok, de pl. TFX vonalra is tudtok ajánlani valami ilyesmit készen? TFX tápot más helyre berakni... vagy barkács?
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest