- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Pista0001 #60686 üzenetére
Az előlapot most csak tippelni tudom, szerintem menni fog. Rég szedtem szét annyira.
itt ez a 4 csavar fogja
[kép]Október végén le akartam csapni egyre aprón, de elvitték előlem. Mondjuk azzal abból a szempontból nem lettem volna előrébb, hogy 5350-es Kabinival és AM1 Asrock lappal adták, amivel szintén eljátszadoznék
ne is mond, én is rá szoktam keresgélni itx-es cuccokra, akkor is, mikor egyébként már nem lenne rá szükségem
Annó régen próbálkoztam én is ilyesmivel, de nem értek annyira hozzá, hogy jobbra tudjam beállítani, mint ahogy egy gyári router működik.
én a gyári routereken sem használtam nagyjából soha a gyári firmware-t
de egyébként még egyszer már nem annyira kezdenék neki, hogy x86 alapon építsek routert, nagyon sok szívás és munka van veleAmi még sajnálatos szerintem ezzel a házzal, hogy magas tetőt nem árulnak úgy, hogy odd tartó helyett hdd tray a melléklet.
ezt nem értem, mit értesz a hdd tray alatt? kivehetőre szeretnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- BMW topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest