- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
2 kérdésem lenne, melyre szeretnék segítséget kérni.
1. kérdés: SSUPD Meshlicious házikó-t NAs-nak vettem VGA nélkül. Lehet az, hogy az alábbi 2 HDD-t így lógva rögzítem a képen látható 3 csavarral? [kép] [kép]
Ez így normális?
2. Kérdés: Xpenology gépet teszek össze rokonomnak ITX alapoko minnél kisebbet 1 db 3,5 HDD-vel.
Alaplap (PRIME J4005I-C), 8 GB ram, 1db WD Purple 2TB HDD, csak kamerarendszernek lesz használva a megfelelő xpeno loaderrel.
Sajnos 19cm magas , 30cm széles, 35-40cm ház az amit be tudok tenni arra a helyre ahova NAS menne:
3 alternatíva jutott az eszembe, amit olyan 15k-ig megúsznék használtan/újonan innen apróról:
- Sharkoon QB ONE (ATX tápom van otthon)
- LC Power LC-1370WII (aktív tápos verzió nem tudom mennyire hangos, konfigot lazán elbírja
- LC Power LC-1360mi (passzív tápos), a benne lévő 75W-os táppal is simán menne a konfig.Ebben a 2 kérdésben tudtok nekem segíteni?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest