- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
stigma #59809 üzenetére
Szia, egyik felére válaszolok, a 2-es kérdésre:
Én voltam anno itt az első, aki 2013-től elkezdte ezt az xpenologyt használni, és úgy suttogtam körbe, hogy nálam hp microserveren már megy a dsm5.2, szóval némi rálátásom van, azóta is használom.
Ha csak a kamerarendszer kell, kár elkezdeni a gépépítős sztorit, aliexpressen annál a megoldásnál lényegesen olcsóbban, kb negyedáron megoldható egy 9 kamerás nvr, amit tévére, monitorra is tudsz kötni, van hdmi, d-sub, egér és tápegység is jár, tehát egy bekapcsolt monitoron- tévén folyamatosan tudod nézni, mi történik, de xmexe programmal neten keresztül, telefonról is is rá tudsz nézni, mivel égetett oprendszer van rajta, így nincs frissítés, zsarolóvírus, vinyó hiba miatti rendszer elszállás, semmire nem érzékeny, egy 500-as 1TB-os vinyó kell bele 2 db csavar, két kábel, lan, egér, monitor, tápkábel, és kész vagy.
Nekem most is van itthon két szerver, de enne ellenére itt van a 9 csatis h.265-ös nvr is, kemény 40 dolcsi, 15 ezer forintos történet. [link] , kb annyi pénz, mint a másik verziónál maga a gépház. Megmértem pontosan, 20cmX21cm x4.5 cm. Néma, nincs venti, nem melegszik, beszél magyarul, és évekig megy bármiféle piszkálás nélkül.Ne akard a másik vonalat, ha az ismerősödnek, és magadnak is jót akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged