Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz stigma #59809 üzenetére

Szia, egyik felére válaszolok, a 2-es kérdésre:

Én voltam anno itt az első, aki 2013-től elkezdte ezt az xpenologyt használni, és úgy suttogtam körbe, hogy nálam hp microserveren már megy a dsm5.2, szóval némi rálátásom van, azóta is használom.
    Ha csak a kamerarendszer kell, kár elkezdeni a gépépítős sztorit, aliexpressen annál a megoldásnál lényegesen olcsóbban, kb negyedáron megoldható egy 9 kamerás nvr, amit tévére, monitorra is tudsz kötni, van hdmi, d-sub, egér és tápegység is jár, tehát egy bekapcsolt monitoron- tévén folyamatosan tudod nézni, mi történik, de xmexe programmal neten keresztül, telefonról is is rá tudsz nézni, mivel égetett oprendszer van rajta, így nincs frissítés, zsarolóvírus, vinyó hiba miatti rendszer elszállás, semmire nem érzékeny, egy 500-as 1TB-os vinyó kell bele 2 db csavar, két kábel, lan, egér, monitor, tápkábel, és kész vagy.
    Nekem most is van itthon két szerver, de enne ellenére itt van a 9 csatis h.265-ös nvr is, kemény 40 dolcsi, 15 ezer forintos történet. [link] , kb annyi pénz, mint a másik verziónál maga a gépház. Megmértem pontosan, 20cmX21cm x4.5 cm. Néma, nincs venti, nem melegszik, beszél magyarul, és évekig megy bármiféle piszkálás nélkül.

Ne akard a másik vonalat, ha az ismerősödnek, és magadnak is jót akarsz.

Új hozzászólás Aktív témák