- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viperabácsi #59572 üzenetére
Most nem akarok neked hazudni, három márka közül valamelyiknek néztem a gépét, azt hiszem N100 procival és ott írták. Vagy Beelink, vagy Bmax, vagy Morefine... Nem emlékszem rá. Szerintem ezek megfőnek, de butaságokat nem akarok írni. Tök jó ez a kompakt kivitel, de hát a fizika az meg fizika... a másik meg, hogy én ezt a visító laptop hűtőt nem bírnám elviselni, ami bennük van.
Az Asusnak vannak még minipcjei, azokból én többet néznék ki, de azok is egy teljesen zárt dobozban vannak... Az áraikról meg ne is beszéljek! Ezek itt az Intel procival szereltek. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest