Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coccolino
aktív tag
válasz sff-cucc #58930 üzenetére
Köszönöm az összefoglalót
Sok véleményt meghalgattam, és tesztet elolvastam és végső soron ugyan erre jutottam, főként azért is, mert csak másodlagos háttértárnak kell adattárolásra.
Főként azért is nagyon fontos szempont a hő, mert az alaplap hátlapi foglalatába menne, amitől pár centire van csak a VGA hátlapja (TUF 3070) van, 0 légmozgással, nem szeretném ha bármit is megfőzne ott.Sok ajánlás jött, Tőled a Seagate Firecuda, van akinél laptopban megy 4x2gb Silicon Power 34A80 40 fok alatt, de a WD SN570 esetében is max 55 fok teszteken hűtés nélkül a hőmérséklet.
Puding próbája lesz
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest