- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
viperabácsi #57083 üzenetére
Hmm, olyankor bizony nincs másik opció, helyben kell kibontani, és jelezni. Amúgy a céges vásárlásról csak annyit, hogy aqua, pcx és társai céges vásárlásnál nem adnak garijegyet, hanem 1 évet kapsz a számla dátumától és helló, ezzel szemben ahol én vásárolok, nem hogy jobbak az árak, de a céges vásárlóknak is megadják a teljes gariidőt, azaz most pl az ssd és a vízhűtésnél 5 és 6 év, másnál 36 hó, ha nem itt veszem, kaptam volna simán egy évnyi lehetőséget... Tetszik vagy sem, erre bizony figyelni kell, legalább úgy, milyen hosszú garit adnak egyesek, és amikor gond van, hogy állnak a kérdéshez...
De ha ilyen a lap, azt cserélni fogják, hiszen a szavatosság mindenképp véd...Itt közben reggel megjött a gépház, nekifogtam szépen bepakolni a dolgokat, talán 5-10 "felmenőszidással" megúsztuk, elég jó a házikó, meglepően jó, az elrendezés és a rögzítési lehetőségek pedig az eddigiekhez képest tényleg példaértékűek. Szerdán még bekerül egy zsírúj 12GB-os 3060-as aztán szerintem nem fog akadni a pasziánsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.