- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Kis EPIA-800-as (nem M-es) lapocskám magához tért. (csak a BIOS elemét kellett cserélni)
Azonban gondban vagyok, mert már több PCI-os videókártyát próbáltam beletenni, egyikkel sem sikerült 1-ről a 2-re jutni, mindig ugyanaz a hibajelenség. (nem hiszem hogy 4 rossz videókártyával találkoztam volna)
Tehát a folyamat a következő: az új videókártya betétele után az történik, hogy WinXP (pro SP3) bootol, Asztal látszik, majd felismeri, hogy új hardver van a gépben. Ezután telepíti a hozzá való szoftvert. Teljesen mindegy, hogy engedem a Microsoftos verziót, vagy a gyártó által ajánlott drivert, ugyanaz történik: miután telepíti, és megpróbálja a "driveren keresztül elérni a kártyát" a rendszer kövé fagy: az egérnyíl körül lesz egy kb. 1x1 cm-es kis négyzet, amiben látszik az eredeti asztal, és semmi több.
Kedztem friss telepítést is, gyakorlatilag ugyenez történik. Amikor az eszközök telepítése van folyamatban, és valamilyen driver-en keresztül éri el a videókártyát, pontosan ugyanígy lefagy. Azaz végig sem megy a telepítő.
Van valami ötletetek?
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Fotók, videók mobillal
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest