- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
D.Dani #52167 üzenetére
mATX is jó, ha az itx neked drága, de nem igazán értem a drágaság fogalmát, hiszen valami akkor lesz valahol drága, ha máshol ugyanaz kevesebe kerül, szóval nem drága, ezek ennyiért vehetőek meg, és van aki megengedheti magának, van aki meg nem, szóval szerintem ne innen közelítsd meg.
Picosu és tápegység akármire dugható, tök lényegtelen a formátum, ugyanolyan a tápcsati minden alaplapon. Persze egy mATX lapot nem biztos hogy olyan házba tudsz majd tenni, amiben nincs kialakított hely egy atx tápnak, szóval szerintem ez se jó vonal, mert a "legkisebb" és szerintem a "halk" kitétel elúszott.A fejlesztés alatt mit értesz? Veszel most egy neked tetsző alalapot- procit- ramot, majd egy év múlva, mikor van bármi ok a cserére, a régit eladod, az újat megveszed. Nem kell ezen olyan sokat gonolkodni.
De szerintem írtam már, kell másik proci, ram, teszteket futtatni, ha a hiba megmarad, akkor a bent lévő alkatrészek valamelyike rossz, ha megszűnik, az épp kivett volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest