Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Rumot soha többet!
Nem mondom, mennyit ittam egyszer minőségi rumból, de már gáznak tartom. Fiatalon még hajlamos az ember túlzásokba esni alkoholizálás terén. Ma már, ha lecsúszik néha egy kis tömény, kizárólag az íze miatt, és max 1 feles."azon gondolkodom h valami gumi v muanyag elvedot lehet kene tenni ra, hatha jol nezne ki es eltakarhatna a vagas tokeletlensegeit."
Erre gondoltam először én is, szóval nagyon kíváncsi leszek, milyen úgy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondom, mennyit ittam egyszer minőségi rumból, de már gáznak tartom. Fiatalon még hajlamos az ember túlzásokba esni alkoholizálás terén. Ma már, ha lecsúszik néha egy kis tömény, kizárólag az íze miatt, és max 1 feles.