- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
#16939776 #49337 üzenetére
Köszönöm!
Olyan sokat és gyakran változott az aktuális gameboy pc, hogy elengedtem az adatlap update dolgot, de most nagyon elégedett vagyok.
Igen, Giga B450 itx lap van, szóval nem a hátlapon van az ssd. Elvileg amúgy 70 celsius az operating temp, szóval...
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.
hszilard666
Én egy Silverstone RvZ03-ról váltottam és semmivel sem rosszabb a vga hűtés, pedig ott külön kamrában volt, alatta egy venti tolta a hideg levegőt. Egyik házban sem ment 70 celsius fölé a 5600 xt
Speed(R)
Igen, az Atlas lett végül, köszi az ajánlást! Felfér, úgy próbáltam először, de 8 celsiussal melegebb volt a cpu terhelés alatt mint a mostani verzióban.. Pedig akkor beraktam két 80as ventit, hogy kihúzza a meleg levegőt . Plusz a táp is hangosabb volt, szerintem egymás elől szívták el a levegőt... VRM sem vészes, nem éri el a 80 celsiust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest