-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Sziasztok!
Itx-es gépet szeretnék építeni de a tudásom elég hiányos hozzá.
Ráírtam tegnap egy jóbarátomra akiről tudom hogy nagy itx fan és ide űzött hajtott zavart ebbe a topikba merthogy itt olyan segítséget fogok kapni hogy csak na.
Na és akkor most próbálom vázolni a helyzetet.
Külföldön élek és itt is fogom megvenni a gépehez valókat. nevezetesen anglia.
Magamtól nézegettem az alkatrészeket szóval nem röhögni nem bántani de bedobom eddig hogy néz ki és ebben még minden változhat.Lap: ASROCK Z270M-ITX/ac 155
Proci: Intel i5-7500 200
Hűtő: Be quiet shadow rock 2 44
SSD: Kingston hyperx fury 204gb 100
VGA: MSI 1050Ti 150
Táp: BE QUIET! Pure Power 10 400W 56
Ház: Silverstone SST-SG05BB-Lite Sugo 43
Ram: Kingston Savage Black 16GB 150Ami fix az a i5-7500 és a 1050ti.
Az hogy vga-ból melyik megy bele én nem tudom a lényeg hogy 1050ti.Szóval az összes többiben kérném a segítségeteket.
A számok az alkatrészek után az árak fontban.
Az az ár ami végösszegben kijön vagyis kb 870font az a keret. Felé nem nagyon szeretnék menni.Na és akkor most jöhetnek az ajánlatok hogy annyiért az egy jó ház meg olyan tápot, kártyából melyik jó és melyik meg bele stb.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest