-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
gabriel26 #36400 üzenetére
Köszi a választ.
Visszaolvastam a melegedős történetedet, nem tudom, hogy egy kisebb fogyasztású, ~120W TDP körüli kártyánál mennyivel lenne neccesebb a nyitott hűtés.
Az Asus Turboról nem olvastam jókat, nem is tud félpasszívat. Erre az Evgára rákérdezek a topikjában, de gondolom ha nem reklámozzák, akkor ez se tud. A gépen nem a játék lenne a fő profil, jó lenne csöndben tartani az idő nagy részében.Slim is játszhat persze, csak akkor megint a hangerő megy az egekig nagyon fordulatnál. Esetleg a ventiket hagyom a végére, hogy tudjak előtte mérni, aztán mérlegelem a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest