Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok,

Szeretném átalakítani az ATX-es konfigom ITX-é.
    Tegnap botorkáltam a neten és rátaláltam az új szerelmemre, a fractal design node 202-re.
    Egyből döntöttem, átalakítom a gépem.
    Rohadt sokszor hordozom ide oda a gépet, plusz nyaralásnál is jól jön ha haverokkal szállodába megyünk és játszani akarunk. Meg itthon is sokkal jobban eltudom képzelni.

Néztem lapot: asus z170i pro gaming
    És ugye számítógépházat is: fractal design node 202

A mostani gépem ATX alaplapon fut.
    i3-6100 (amit a napokban cserélek le i7-6700-ra)
    2x4gb 3000 mhz vengeance ddr4
    GTX 980 strix (két ventis)
    thermaltake hamburg 530w (sirtec)
    1 TB WD ezex + a jövő év elején egy 240 GB EVO samsung SSD-t is beszeretnék hozzá tenni

Az alaplap nem fontos mert az ugy is lecserélem.
    Mi az amire fel kell készülnöm? Jó az alaplap amit hozzá néztem? Mely alkatrészek maradhatnak és melyeknek kell menni?
    Minimálisan tudom húzni ebben a házban a gyári hűtővel az i7-et (természetesen csak ha szükség van rá) ha komolyabb renderelésről vagy játékról van szó.
    Vízhűtésben gondolkodhatok-e? Ha igen melyiket érdemes venni?

2 bluetooth érzékelő (headset+bill,egér) illetve 1 xbox joy receiver van folyamatosan bedugva a jelenlegi gépembe.
    A VGA-ba egy DVI to HDMI és egy HDMI kábel van 1-1 monitorba (pontosan az egyik TV amit csak este használok).

Ha az okosak nem beszélnek le és segítenek alkatrészt változtatni akkor ma már tenném is fel a felesleges kacatot és rendelném is meg az újat.
    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák