Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Mercutio_ #35467 üzenetére

Kettő inkább az az 1 év. Már 2 éves a gyerek. :) A HTPC-t már kezelné... ha érintős lenne a TV is. Próbálkozott, de még le vagyok maradva technológiailag. :)

@AxBattler
    Köszi, nem rossz, de a passzívat nem komálom. Csak lustaságomban jutott szembe. :)

@Duracellm,
    Ez nem a teljesítményről szól, ahogy írtam, hanem a legkisebb közös osztóról. :D Tudom, hogy ezek szarok, az is világos, hogy a fentebbi hőcsövesek nem egy kategória egy ilyen kis vacakkal. De mondom: optimumot keresek egy olyan procira, ahova a szemét 80%-a is megtenné, szóval inkább a többi paraméter a döntő ami normál esetben ép embernek eszébe sem jut. Pl. ki akarna direkt pöckös hűtőt rajtam kívül? :D

A szar rpm kiírás nem jutott eszembe, ez jó infó, köszi. Bár hang alapján sajna nem halkabb lentebb tolva a vezérlést, szóval vagy mégis 1000rpm vagy csak simán szar a venti. A lényeg ugyanaz: kéne rá saját ventit applikálnom. Múltkor vmiért nem indult el a venti, 1 órát ment a gép, 55 fokos volt a proci. Azért azt hozzáteszem, hogy van egy felső kémény ventivel ami kicsit szellőztet.

@jim bcs
    Ezekkel nem sokkal lennék előrébb mint a Big Shurikennel, akkor visszatenném azt inkább. A másik - ez meg elv nálam - hogy k drága hűtőt nem akarok venni. Ekkora procira főleg, de nagyobbra se igazán. Desktopban is realtíve "olcsó" 212 EVO megy i5-6500 alatt, 500rpm-mel keményen belekarcol a 60 fokba IBT alatt. Szóval felesleges az is, még az extra halksági igényeim mellett is. Előtte fix 1000-et pörgött a húzott i5 alatt és az sem hallatszott ki. Ez a proci meg load alatt 15W lehet kb. Totálisan értelmetlen bármi okverkillt rátenni. Ezért ment rá Shuriken helyett is a gyári. Egyedül a szutyok gyári ventit dobnám ki róla, de az meg ugye nem szabványos. Most meg az egyszerűség, olcsóság, barkács- és egyéb időminimalizálás a cél. Erre lenne megoldás egy hasonlóban "bika" cucc, 5Ft-ért, csak rendes ventivel. Erről szól a sztori.Vagy kicsit nagyobb max, de még az is egy harmatos cucc lenne... és akkor lehet 10Ft is. :D
    Jól mondta Mercutio_, azzal tisztában vagyok mi-mire elég csak az 1000 féle hűtőt nem ismerem. Főleg nem ezeket a nem túl népszerű, mondhatni gagyi darabokat. A hűtős topicban sem hiszem, hogy ezeknek nagy forgalma lenne. :)

Új hozzászólás Aktív témák