Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz dni #3356 üzenetére

Nálunk van egy a múlt hét óta, de őszintén szólva nincs reprezentatív összehasonlítási alapom, mert én 5 éve notebook-ban utazom, a gép meg anyáméknak lett összerakva, egy majd' 10 éves, az évek alatt toldott-foldott, a lehetőségein belül tupírozott konfig helyett. Ahhoz képest csendesebb, de hogy ma mi számít rezonanciamentesnek egy vinyónál egy asztali gépben, azt passzolom. Érzésre a tápot elnyomja a procihűtő légzaja és a hdd motorzaja, de fogalmam sincs, mit is hallok pontosan. :) (Egy noteszből más hangok jönnek.)

A hdd fejmozgását érzésre nem erősíti, lehet hallani, ha seekel, de szerintem nem erősebben, mintha kiraknám a hdd-t az asztalra. Hely a hdd mellett kétoldalt nincs, szinte teljesen passzos, szóval gumi és egyéb rezgéselnyelő használata nem lehetséges.
    A tápot elindítottam szólóban, de úgy tűnik, PWM-es a venti, így nulla terheléssel nem nagyon zörgött, levegőt is alig mozgatott. Élesben már fickósabb, érezhetően több levegőt nyom, de az egyéb zajforrások miatt nem lehet megállapítani, mit hallok épp. Majd megpróbálom valahogy hangtalanságig lassítani a procihűtőt és ráfülelek a tápra. :) A hdd-t win7 alatt megállítani viszont mission impossible asszem... Hacsak nem pendrive-ról indított linux... Na majd talán a hétvégén. :)

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák