Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AxBattler

    félisten

    válasz radi8tor #32821 üzenetére

    A TAKU nagyon bejövős! :Y :C

    Nagyon jó design, biztos meg is kérik majd az árát. Ha jól látom, egy Dell P2x14H monitorral promózzák, ami nem csoda - nagyon jól mutat együtt a kettő, én még dobnék rá egy AC511 hangsugárzót is!

    Front USB csak ez a kábeles megoldás lesz? Audio I/O-t meg nem látok sehol, pedig írják a lenti linken...
    Érdekelne még, hogy VGA-nak mekkora lehet a vastagsága (3 slot?), és fölé miért nem raktak szellőzőrácsot? Meg aztán hogyan fogják rögzíteni ilyen fekvő pozícióban?
    Csupa izgi kérdés... :D

    A korábbi lamentálásomhoz...
    Valóban melegedett nálam is az Elite 120-ban a gépház hátsó fele, de akkor egy 100W-os A10-5800k, később A10-7850k volt az SFX táp alatt, most meg 35-50W-os Intel CPU-kal számolok... ráadásul a táp úgy volt fordítva, hogy kívülről szívja a levegőt, most ezt fordítva tervezem.

    A fontos az lenne, hogy a ház mélysége max. 25-30cm legyen, és lehessen bele rakni normál VGA-t, 2-3 (noti)merevlemezt (esetleg slim ODD-t), normális hűtéssel. Egy összement Grandia GD05-nek örülnék talán a legjobban, de az SG05 is szóba jöhetne.

    "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Új hozzászólás Aktív témák