Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fjellape

csendes tag

válasz patomi #30459 üzenetére

Nem volt veletlen h igy raktam ossze. Video kartyat nem akartam meg venni viszont szerettem volna ha a gep annyira eros h par alap jatekot szepen vigyen.(wow es d3 föleg de lehet kiprobalnek mast is) Majd majd honapokkal kesobb johetne bele egy olcso hasznalt r7 250 es crossfire be apu val. A magas ram az amd apu miatt (es mert szeretem ram ot kimaxolni h kesobb se legyen gond) azt olvastam h processor melleti gpu sebessege az alaplapon levo memoria merete,minosege,sebessegetol fugg. Tehat gyorsabb tobb jobb memoria = gyorsabb amd apu rendszer.
    En szemely szerint intel parti vagyok inkabb, de igy osszerakva a koncepciom megtetszett.
    Van egy kulso 2TB os vinyom amirol majd seedel a rendszer 24/7 tehat nem gondolkoztam gepben levo hdd ben. Ezert a nagy SSD, legyen eleg hely programoknak meg annak a 3-4 jateknak ami szeretnem h a load pillantas legyen. (Jelenleg egy 160gb os ssd m van laptopban amit cserelek es semmire nem eleg)
    Intel igazsag szerint lehet jobb lenne mert ugye a gep seedelne mint az atom, tovabba az mar elöre megijesztett kicsit h allitom be majd ram okat 2400mhz re, es ott egy picit felek csak fejfajas lesz az amd rendszer. A gepet nem tervezem / akarom huzni max a memoriakat allitanam be emiatt jott inkabb a kerdes alaplapos iranyba.
    Probaltam egy inteles proci+vga kombot is kitalalni. Nekem nem ment összerakni olcsobban az amd apu s kombonal ebben a teljesitmenyben.

Ami fontos:
    cooler master elite 110 haz merete.
    ssd only
    minnel erösebb integralt vga (amd apu nal nem talaltam erosebbet minel alacsonyabb aron)
    a gep amit most ez valtana jelenleg 24/7 porog seedre, ravan kotve egy tv re hd filmeket, stb. jatszik.
    szeretnem h szuper halk is legyen (ilyen iranyban nem csekkoltam le konfigot.)

Bombazzatok otletekkel.

Új hozzászólás Aktív témák