Új hozzászólás Aktív témák

• kisza25

félisten

válasz patomi #28635 üzenetére

tudom köszi :R , anno fel is vettem vele a kapcsolatot, mondta próbáljam meg visszaegyenesíteni és, ha eltörnék pár lábat akkor küldjem el és ő megcsinálja, de szerencsére nem törtem el egyet sem és a szemeim sem maradtak keresztben a több órás művelet után :P
    Az a helyzet, hogy használtan vettem, jeleztem a hibát az eladónak, visszaküldtem neki, ő nem vette át, a posta elfelejtette visszaküldeni, kerek 1hónap múlva került vissza hozzám újra a lap egy raktár mélyéről, úgy hogy megkerestettem velük. Ez után valahogy nem volt kedvem újra postára adni :N Még abban a hónapban átvertek engem és 3 társamat egy i5-3470-es processzorral (4 emberrel vetette meg a gyerek az 1 db processzorát), az a hónap nem alakult túl jól :(
    Amúgy stabil a lap, i7-2600k-t is hajtottam benne 4Ghz-en, ennyi hibája van, hogy az egyik ventihely nem szabályoz, ezzel megtanultam együtt élni:)
    Duracellm...: A feszültségeket nem piszkálom most, hogy a tesztnél érdemben összetudjam hasonlítani a két hűtőt, amúgy aida 64 alatt mért hőmérsékleteket nálam még soha egyik játék sem haladta meg, linx az inkább stabilitásra való, annyit meg nem húztam a procin :)

Új hozzászólás Aktív témák