- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Arctic belép a házak piacára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Meg van az asrock am1h-itx, AMD 5350, Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black Series. Tesztelgettem. Kipróbáltam win7- win8.1-el. Az érdekes, hogy a hozzáadott lemezen lévő usb3 driver nem volt jó (win7), mindegy máshol találtam hozzá. win8.1-nél meg mást nem ismert fel. A vga-n hullámzik a kép
más monitorral-vezetékkel kipróbálva is. Hdmi tv-n is volt, de nem annyira. DVI nem volt hullámos a kép. Mindegy végül is nas-nak vettem. OMV került rá és szerettem volna egy lemez képet készíteni a rendszerről, de valahogy usb-n keresztül nem bootol be, vagyis elindul tölt egy kis ideig majd lekapcsolja, olyan mint ha nem kapna áramot. és félúton leáll. A régebbi gépemen gördülékenyen ment a telepítés illetve a lemezkép mentés és visszaállítás is. Vagy valami beállítás gond van? Amúgy szerintem a fogyasztás nem rossz, alapon 21-24W, 17-18W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest