Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz picur10 #17131 üzenetére

Ok.

Külső tápra rátérve, én Dell DA-1 álláspontján vagyok, ez kisebb teljesítményű, "csak" 150 W-os. Szerintem a Dell DA2-es 200 W-ja kicsi sok. Bár értem, hogy minél kevésbé megy a táp a névleges teljesítményen, annál kevésbé melegszik, de a 150W-os is általában 40-60W-on fog csak menni, szóval az se lesz kihasználva.

Duracellm fórumtárs itt ajánlotta nekem ezt már korábban, és ott linkelte ezt az oldalt is, ahol valaki ugyancsak a Dell DA-1-et használja Pico-val. Mind a DA-1-et és a DA2-t nagyon jó minőségűnek mondják mindenhol.

A Dell DA-1 csatlakozója nem olyan mint a DA-2, a DA-1 esetén mindenképpen vágni kell a csatit, de szerintem a 4-pin mini-FIT JR dugót könnyen rá lehet applikálni. Arra kell csak rájönni, hogy melyik vezetéket melyik pin-be kell tenni. Az előbbi lengyel blog alján ír is valamit, hogy melyik mi.

Már azt is megtanultam, szintén Duracellm kollégától, hogy nagyon áramerősségek esetén a szokásos 5.5/2.5 csatlakozó már nem ajánlott! Ez fontos. De szerencsére, a PicoPSU-160-XT-nél eleve 4-pin mini-FIT JR csatlakozót raktak, és rámegy a 5.5/2.5, de ez lehúzható! Így, szerintem, a Dell DA-1 végére ilyet csatit kell heggeszteni.

Új hozzászólás Aktív témák