Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Something_ #45005 üzenetére
Ez esetben, érdemesebb nagyobba nézegetni, de jogsival, átírással 200-ért nem találsz. Egyetértek a többiekkel, hogy 200k egy 50-esért?
Én csak magamból indultam ki, hogy 75 000-et(+felszerelés) megengedhettem magamnak. Nyilván jobb lenne a 400e Ft-os keret, de amíg nincs...Ha belefér az, hogy <100-zal kitolod a keretet, B125. Csak vigyázz, az alsó árkategóriában sok a széthullott darab.
DigitXT: Tudod, hogy én 50-esen is térdvédő+bőrkabátban járok... De rendszeresen kapom a kérdést: Milyen motorod van?
-Kis 50-es robogó
Jaa azt hittem valami komolyabb, így a bukóból, meg a felszerelésből...Mivel az emberek nagyon nagy százaléka még nagyobb gépekre se öltözik fel... És 60-nál még megúszhatóbb egy esés, mint 100-nál. Csak erre akartam célozni.
SzlobiG: Csak akkor nincs rá kötelező, ha nem kötsz. Nekem évi ~3000Ft a kötelezőm, adóval. Ami viszont tényleg nincs rá: fedezetlenségi díj. (szemben minden más, rendszámossal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest