- OLED TV topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videószerkesztés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
rokapet #37850 üzenetére
A Mellow hotend az Aliról van. A Diamond tervezője, Lorenzo Cascone ajánlása alapján innen lehet megrendelni [link] , csak bele kell írni a megjegyzésbe, hogy a Crazy kell neked
. Licensz problémák miatt csak így árulják jelenleg.
Ha az üveget leveszed (vagy rá sem teszed), tapad az alu hotbedre a mágneses alap, sokan használják így. Van eredeti Two Trees PEI bevonatos mágneses lap is hozzá 310x310-es méretben, de a Biqu SSS-t sokan dicsérik, árban meg hasonló, én azéert azt néztem ki célnak.
Volt már, aki PETG-ből nyomtatta, de nem igen javasolják, nem tartós, főleg a Sherpa LDO motorja eléggé melegszik és a PETG deformálódhat.
Mivel én magasabb hőfokon olvadó anyagokat is akarok nyomtatni vele, érdemesebb ASA-ból nyomtatni, de 280-300 fokig az ABS is jó. Abból is nyomtattak már Diamond Hotendet és nem írták, hogy probléma lenne vele.
A Diamond tervezője, Lorenzo Cascone is ABS-t vagy ASA-t ajánl elsősorban, de szerinte a PETG is jó lehet. Én ASA ból szeretném kinyomtatni egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazon
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest