- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
Én raspberry pi-re való bordád vettem, de még nem raktam fel én se a tarantulára. Az rpi-imen vannak, ott ventivel meg támogatva kb 10-15° csökkenést értem el vele. Venti nélkül nem emlékszem, de a hétvégén rpi3 kint volt a napon tokban, kb 2 órát., csak a boardával és simán túl élte.
-
kazmerr
aktív tag
Esetleg egy külön mosfet-et érdemes rácsapni idővel...
Valami ilyen bőven jó, de figyelj a feszültségre! Euból is ki lehet fogni olcsón, csak keresni kell...
https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_nkw=mosfet%203d%20printer&rt=nc&LH_PrefLoc=1&_trksid=p2045573.m1684 -
-
szaki7
tag
Megjött tegnap a Tevo Tarantulám.
A main board-on nincs egy szál hűtőborda se.
Még a heated bed vezérlőn sincs.Érdemes rá hűtőbordát (bordákat) tenni?
És ha igen hol kapok viszonylag gyorsan ilyen kis bordákat? Nem akarok heteket várni az összerakással, ha már az asztalomon van.Milyen ragasztót használjak, ami jó hővezető és mechanikailag is tarja a bordát?
-
mazso26
tag
Sziasztok,
Gondolkozik valaki a következő időszak 3d nyomtatással kapcsolatos konferenciáinak meglátogatásán?
Szeptember 16-17 Zalaegerszeg - TECHNOLOGY for tomorrow – a holnap technológiája
Október 5-6 Pécs - III. Nemzetközi Interdiszciplináris 3D Konferencia
-
fabula
őstag
válasz
kazmerr #3436 üzenetére
Köszönöm az újabb infókat, nagyon sokat segítesz vele
.
Amit leírtál, azzal teljesen egyet értek, valóban az új technológia kiismerése, megtanulása a legfontosabb.
Én is megtaláltam a thinkercad-ot és abban már készítettem is két, filament tároló dobozt lezáró kapcsot, amit egy leárazott OBI-s fedeles müa. dobozból meg némi P profilú tömítőgumiból készítettem, mivel azt írták, hogy a PLA nedvességre érzékeny, és tettem be melléjük szilikagélt is. Na ehhez kellett két könnyen oldható, de a tetőt eléggé leszorító lezáró kapocs, ezt terveztem meg és nyomtattam ki. Nagyon büszke is voltam, hogy egyből sikerült.
Természetesen nem akarom túlzásba vinni a tuningolást, azt néztem meg, melyek azok a fejlesztések, amelyek masszívabbá, stabilabbá teszik a nyomtatót és csak azokat nyomtatom ki, amit gondos mérlegelés után valóban fontosnak tartok a stabil, hosszútávú, illetve a kézreállóbb működtetéséhez (pl. filament vezető).
Most várom, hogy megjöjjenek a Mosfet-es modulok és utána még egy dobozt akarok nyomtatni az elektronikának, amiben ezek is elférnek. Utána már csak az autolevelt akarom megoldani, attól függően, hogy teszek-e rá üveget. Addig jó a kézi beállítás is
.
-
kazmerr
aktív tag
Ahogy megtaláltad, a 3-as pi már wifis. Ha véletlenül 2-est találsz valahol bitang olcsón, azzal is megy, ahhoz gyakorlatilag bármilyen szabványos wifi dongle jó (nekem is pi2 megy a nyomtatóban és valami 6-8 éves dlink van benne...).
Én is igyekszem olvasni, és másoktól ellesni dolgokat. Itt is segítettek, és innen is van egy kis hátszelem: https://fns.csokolade.hu/ de ez is jó forrás: https://www.facebook.com/groups/1068531466501015/ ha meg tudod emészteni hogy minden kérdést 100x tesznek fel, és sok a szemét kontent, de vannak nagyon jó tartalmak is. Emellett itt is érdemes a két nagy A8-as csoportra feliratkozni: https://www.thingiverse.com/groups/relevant?q=A8 úgyis sokat leszel fent a thingiversen, az a plusz pár perc átfutni az újdonságokat már nem oszt, nem szoroz
Viszont a 3d modellezést csak gyakorlással lehet fejleszteni. Én most pl egy ruhaszárítókötél feszítőt modellezek (az eredeti valami vileda volt de már nem kapni...). Nem kell komoly dologra gondolni.. A többiek tuti kinevetnek, de thinkercad-ot használok. Egyszerű, gyors, webes, arra pont jó hogy amit szeretnék meg tudjam csinálni. Jelenleg úgyis a funkcionalitás és a térbeli kreativitás javítása a cél. Ha ez már megvan akkor értékelni fogom a bonyolultabb alkalmazások nyújtotta előnyöket is.Jó tanács: a tuningolást ne vidd túlzásba, mert a végén ott állsz egy lényegesen jobb nyomtatóval, mint amit vettél, de azon kívül hogy a lehető legjobban kireszelted, nem csináltál vele semmit. Az alapokat érdemes megcsinálni, de ha már elfogadható a minőség, akkor hasznos dolgokat is gyárts vele. Első körben úgyis thingiverse lesz a forrás, de ha ott meglátsz valamit, amin kicsit módosítani akarsz, akkor abba is érdemes belefogni...
Ha a raspberry a cél, akkor ezt nagyon tudom ajánlani: https://www.thingiverse.com/thing:1428478 így tudsz kiegészítőket is kapcsolgatni. (Jelenleg nekem is csak a nyomtató és a világítás van rákötve, ahogy a leírásban is szerepel.) Főleg akkor hasznos ha családi házban, kamrába, vagy máshova kirakod az eszközt, mert hangos. Vagy ha valamilyen szekrényt építesz neki amivel elszigeteled... (Pl https://www.thingiverse.com/search?q=lack&sa=&dwh=15597d98fbee682 ) de ezt csak azután hogy van benne thermal runaway protection!
Ha magabiztosan mozogsz a cura-ban, akkor érdemes kipróbálni a slic3r-t és az ideamakert. Hogy el tudd dönteni melyik a szimpatikus. Nekem annak ellenére hogy a cura nem mindig tökéletes, azt használom, viszont az ideamaker custom alátámasztása nagyon jó!
Üvegből hőálló, ha tudsz akkor borosilicate üveg (pl: https://www.amazon.de/Borosilikatglas-Heatbed-3D-Drucker-Reprap-Mendel/dp/B00M5498WA/ref=sr_1_8?s=industrial&ie=UTF8&qid=1501402694&sr=1-8&keywords=borosilicate+glass de kintről drága a szállítás, mert törékeny... ). Ha van üveges ismerős, barát akkor érdemes beszervezni, de nekem csak olyan hőálló üveget tudott hozni ami nem volt teljesen sima (1mm-es hupli volt benne a 200x200-as felületen), amit ő észre sem vett, mert a hétköznapi felhasználásnál nem gond, de nekem nem volt már jó. A tapadáshoz hajlakk bőven elég, felfűtöd az üveget, vékonyan befújod, vársz 2-3 percet amíg megszárad, és onnantól 5-10 nyomtatásra megvan a tapadásod. Használtam az üvegre ragasztót is, az is jó, de az hőre újra felpuhul, és ha nem szép homogén az alap réteged, akkor bemegy a legkisebb egyenetlenségekbe is. Amit érdemes valahogy kitalálni az a lefogatás. Amit eddig bevált, bár nem a legszebb: festőszalag a hotbedre, arra papírragasztóstift felkenve melegen, és erre a pei vagy üveg. Így oldható is marad, de elég fix is nyomtatáshoz. Mondjuk ipari megoldásnak nem mondanám, de hátha a többieknek van erre jobb ötlete. A csipeszt is próbáltam, stabil, fog, de nekem 2x belelógott a fej útjába, többet nem fog.
De egyébként mindenki másra esküszik, van aki csak a PEI, csak a maszkolószalag, csak az üveg... de ahogy én tapasztalom mindegyiknek van előnye, hátránya... Nekem a PEI pl nagyon fogja az olcsó PLA-t. És bár nem vagyok filléreskedő, de a szemetet, a kísérletezést nem drága PLA-van akarom végezni...
-
fabula
őstag
válasz
kazmerr #3432 üzenetére
Köszi a rengeteg infót, nagyon hasznosak, rengeteget segítettél
.
A számítástechnikától nem félek, több mint 30 éve jó barátságban vagyok vele :-), ezért megfontolandó a javaslatod, hogy következő fejlesztésként a wifi-s vezérlést mrgcsinájam hozzá.
Amúgy is ki akartam már próbálni a Raspberry Pi-t, csak eddig nem jutott rá időm. Most már lesz indok is hozzá :-). A videón amit linkeltél egy wifi stick is van bedugva a Pi-be. Az mindegy milyen típus, vagy csak egyfélét kezel a szoftver?Számomra most a 3D nyomtatás az új meghódítandó IT terület és korábbi tapasztalataimból kiindulva inkább olvasok és kérdezek, mielőtt valamit elrontok. Jobb a más kárán tanulni :-).
Ez azért más, mint a számítástechnika, itt sokkal nagyobb szerepe van a precíz mechanikának és a megfelelő anyagismeretnek (filamentek tulajdonságai, viselkedése), meg sok olyan trükk van, ami ezekhez kapcsolódik, előbb ezeket sajátítom el, amikor időm engedi.Egyenlőre elsősorban a nyomtatóhoz nyomtatok tuning alkatrészeket, az extruder button volt az első, mivel az tényleg nagyon bénán lett megoldva. Minél jobban belemélyedek a tuning témába, annál több mindent kell módosítani, ahogy elnézem mások feltuningolt nyomtatóit, némelyikben már csak nyomokban lehet felfedezni az eredetit :-).
Tartalék alkatrészeket (nozzle, szíj, mikrokapcsoló, hotend fűtőbetét, stb.) és 2 db mosfet panelt már megrendeltem hozzá, mivel olvastam, hogy ezek nem árt, ha kéznél vannak. Láttam pár fotót a neten a megégett alaplapról, ezért a mosfetes bővítést én is rögtön fontosnak éreztem.Most - némi tapasztalat birtokában - már bátrabban próbálkozok a beállításokkal a Cuara-ban és a nyomtatón is. A következő fejlesztésnek az autolevelt szánom, és ha üveget is akarok rátenni, akkor ahhoz kell megvennem a szenzort (valószínűleg 3D Touch), ha meg nem, akkor jó az indukciós is.
Ehhez nyilván fel kell majd tenni az új Marlin firmware-t is, de erre még nem volt időm, hogy utána olvassak, hogyan kell feltennei az Arduino IDE vel. Már mindent letöltöttem, csak több idő kellene hozzá.Amiket leírtál, azok megerősítettek abban, hogy jó irányba indultam el, ha tényleg normális 3D nyomatokat akarok készíteni.
Lenne viszont egy kérdésem is. Ha üveget vágatok az asztalra, akkor milyen legyen? Valahol azt írták, hogy a sima is jó, de ebben én kicsit kételkedem, én hőálló üvegre gondoltam.
Ha pedig üveg, akkor mindenképp kell a hajlakkos befújás is, hogy megfelelően ragadjon az első réteg? Sok helyen ezt írják. Más módszer, pl. ragasztózás, amit te is írtál szóba jöhet az üvegnél?Előre is köszi a válaszokat.
-
kazmerr
aktív tag
Üvegtől nem kell félni csak fel kell rá készülni. A Z végállás kapcsolót el kell kicsit pakolni, hogy ne kelljen a hotbeadet nagyon lefeszíteni. Valami ilyen érdemes hozzá:
https://www.thingiverse.com/thing:1776429Az előzőből kimaradt hogy filament cserénél valami ilyen jól jön:
https://www.thingiverse.com/thing:2030182A tapadást az elején amíg nem volt üveglapom úgy oldottam meg hogy a ragasztóstiftből nagyon vékony réteget kentem a bluetapre (előmelegítve szebben eloszlik, de nem szívnám be a gázokat...), utána széles festőmaszkoló szalagot használtam bluetape után. Most hol PEI (egyfajta műanyag lap), hol üveglap függően attól mennyire fontos a szép sima felület.
Itt összeszedtem pár hasznos infót Anet A6-hoz (de ez majdnem ua mint az A8):
https://docs.google.com/document/d/1sNo6fvxmMEwY0RcbIAF5HUpbArlOcFQ-6r85skZ_74A/edit?usp=sharing -
kazmerr
aktív tag
kicsit késve, de...
Én nem javaslom a kihúzós módszert, könnyen olvad filament kerülhet az extruder fogaskerék környékére.
https://youtu.be/F7geQEtyr4I?t=4m35s
Külföldi fórumokban páran nyihogtak is emiatt hogy mennyire rosszul ez így, félig meddig jogosan, de olcsóságnak ára van...A legegyszerűbb, valamelyik kliens program használata, és abban előfűteni az extrudert, elvágni a filamentet az exruder motor előtt (a lehető legkevesebbet rajtahagyva), A kliens programmal kinyomni a még benne lévő anyagot, majd az új szálat utánadugni. A fenti videón látszódik hogy kb egyenesen kellene elvezetni a szálat ami szinte lehetetlen, de kis gyakorlással és a filament szál végének 10-15 fokos megtörésével simán teljesíthető (én is így csinálom, 10-ből 2x elsőre sikerül, egyébként max 2 perc, de nem titkolom, néha szenvedős és idegesítő...)
A Cura nem tud most még távirányítást (a 15-ös változat mégtudott, a 2.6-ba később jön), a mattercontrol tud, a slic3r speciális változata tud, vagy x2swn, vagy printrun). De ezekben max a többiek tudnak segíteni, mert ezeket nem használom ilyen célra.
Amiben viszont tudok segíteni és tapasztalatom is van vele az az octoprint raspberry-n. Ezzel wifi-n egy webböngészőből tudod irányítani a nyomtatót. Ha van otthon saját wifi-d (wifi router), és nem rémülsz meg egy kis informatikától, akkor érdemes belefogni. Ezek kellenek hozzá:
Raspberry: https://www.rpibolt.hu/Raspberry-PI-3-Hivatalos-5-1V-2-5A-tapegyseg
Ehhez kell még egy gyors sd kártya: https://www.rpibolt.hu/spl/734345/SD-kartyak
Ezután ezt a leírást kövesd:
https://github.com/guysoft/OctoPi
kis videós segítség: https://youtu.be/MwsxO3ksxm4?t=3m25sHa belefognál, akkor szívesen elmondom az alapokat, és ez alapján el tudod dönteni megéri-e neked a vesződséget. Ha nekivágsz, akkor pedig szívesen segítek.
-
Saccco
nagyúr
válasz
mazso26 #3429 üzenetére
Jól megszívtam vele.
Volt pár így se jártam még eset vele.Elsőre nem jól helyeztem el az asztalon, ennek következtében a fej elakadt az egyik üveglefogó bindercsipeszben, majd leugrott róla a pattintható réteghűtő tölcsér. Kicsit több mint négy óra nyomtatás után megakadt a filament, kb. 2mm magasan szellősen nyomtatott. Gondoltam elfogyott... Nyomtam egy stoppot... Gondolkoztam hogyan tovább. Aztán eszembe jutott, hogy szeletelek egy újat a jelölt Z értéktől (-2mm), sikerült is továbbindítani. Közben kinyitottam a filament dobozát, akkor láttam meg a csomót benne... Kibogoztam.
Felmerült a gondolat, milyen jól is nézne ki a kis más színű csíkkal. El is kezdtem keresni, hogy hogyan lehet Octoprint alól filamentcserét indítani, meg is lettM600
, csere ok, de rányomtam az LCD gombjára, lett is belőle error.
A fenti módszer másodszor nem jött be. Sikerült a Z-t home-olni, szerencsére a tárgyba nem ért bele, ekkor még... De valami állat úgy oldotta meg, hogy aG1 Z5
a terminal szerint valamennyi Y behúztást is igényel... Bumm bele a tárgyba, motorok dadogtak. Szerencsére nem jött fel.
Nagy nehezen sikerült megtalálni a megoldást: kézzel szemre beállítottam a rétegmagasságot. Szeleteltem újat, tárgyat beletoltam mínuszba az asztalra és Z-home nélkül start, azóta megy. Viszont ahol a koppanás történt ott nem pontos a nyomat, lett egy nagyobb lyuk.
A retraction rendben.Jelölt részen látni:
-
Saccco
nagyúr
Készül: Bird feeder 4.0 @80%
27%-nál tart, 2,5 óra után.Az a durva, hogy a kiálló ágrész kitámasztás nélkül (!) nyomtatható.
Nem az én képem: -
izisz
senior tag
válasz
rehotom #3421 üzenetére
Uhm, fura a screen
lehet megvaltoztattak a gyari fw-t? Vagy vmi mast hasznalsz? Az en anet screenem nem igy vannak az infok
Amugy erre hirtelen nincs otletem. Kartyarol nyomtatsz? Vagy usb? Ha usbrol van a jelenseg csak, esetleg a szoftver szorakozik, amivel meghajtod?
Vagy esetleg a mainboard fet nem zar mar es folyamatosan adja a delejt (vagy vezerlojelet a kulso mosfetnek ha hasznalsz olyat)? -
rehotom
csendes tag
Rámérek majd de az a gyanúm, hogy nem az a gond. A hőmérséklet amit mutat az viszonylag korrekt, ha lehúzom a termisztort akkor lemegy -50-re, majd def kiírással honorálja.
A mellékelt képen is látszik, hogy a szoftver nem fűtene, de mégis fűt valamiért.
Arra gyanakszom, hogy ez valami alaplap bibi lesz...
-
izisz
senior tag
válasz
rehotom #3419 üzenetére
Valószínű az asztal termisztor a hunyó. Vagy maga a termisztor, vagy a forrasztása az asztalon vagy a bed hátulján a csatlakozónál lehet még hiba vagy a mainboard-ra csatlakozó termisztor vezeték/csatlakozó. Nézd végig ezt az útvonalat, ha kell, mérd ki multiméterrel. (én még az enyémet nem mértem, de tippre ide se raknak flancosabb termisztort, mint a hotendbe, akkor 100k körüli ellenállást kellene tudnod mérni a termisztor vezetéken szobahőmérsékleten (25°körül) (vagy 10k, én még az enyémet nem mértem
de el tudom képzelni, hogy esetleg oda nem 100k-t raktak).
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
Nemrégen vettem egy Anet A8-as printert és egészen jól működött eddig, de az utolsó két nyomtatásnál furcsa szaga volt. Most vettem észre, hogy ezt az okozza, hogy az asztal fűtésem nem áll le. Rendesen látszik, hogy a kívánt hőmérséklet 60°C de felmegy 85-86°C-ig. Nem nyomtatásfüggő, mert amikor bekapcsolom akkor egyből ezt csinálja.
Van valami ötletetek a megoldásra?
-
KD6-3.7
őstag
-
atus72
őstag
válasz
KD6-3.7 #3415 üzenetére
Csodás, nem tudsz az egészről semmit de venned kell, gondolom ismét EU-s pénzt kell elkölteni amit mutyi pályázaton nyert egy cég. De cáfolj meg ha nem így lenne, mert akkor várnám a magyarázatot hogy miért
van szüksége egy cégnek 3d nyomtatóra úgy hogy fogalma nincs róla hogy mit szeretne venni.
A Sulinet programban láttam ilyet és azt hittem megütöm az embert, a számtech boltban vett a csávó gépet és a segítőkész eladó próbálta magyarázni, hogy de mégis mire kell a gép mert akkor ahhoz megfelelő alkatrészeket tesz be, a "vevő" hátrafordult a haverjáhpz és hangosan közli hogy "te mi a faszról beszél ez, te érted?", a lényeg hogy mindegy mit vesznek csak mivel volt rá támogatás ezért el kellett költeni gyorsan a pénzt -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
A cegunk beruhazna egy 3D nyomtatora. Igazabol az egyik ugyfelunk adna/venne nekunk egyet. Semmit sem tudunk az egeszrol, de 1000$ a keret es nekunk kell valasztani a gepet. Mit ajanlotok? Tök sötét vagyok ez ügyben.
-
layerke
aktív tag
Nos, tegnap sikeresen elégettem az arduinot a nyomtatóban. Történt ugyanis, hogy még régebben a stabilizátor tönkrement rajta, ezért külön usb tápról ment "az agy". Mivel az utóbbi idők kellemes klímája magával hozta a kemény viharokat, amik rendszerint áramszünettel társulnak, így egy szünetmentesítésen kezdtem el gondolkozni (több 10+ órás nyomtatásom is van mostanában), ami egy személyautó indítására már nem alkalmas 75Ah-s akksi képében valósul majd meg a hétvégén. Ehhez viszont kellett közösíteni a tápellátást, lévén 12 voltra van szükségem és nem akarok venni gyári inverteres ups-t. Addig kötözgettem a kábeleket, míg sikerült egy hűtőventilátort tönkre vágni és az vitte magával az arduinot is.
Szerencsére fel vagyok készülve, így van itthon több szűz arduino is, 2 órányi szenvedés után (amit library hiánya okozott) sikerült feltolnom az eredetileg használt 1.0.3 dev fw helyett a legújabb 1.1.4-es marlint, amivel újra tökéletesen hasít a gép
-
layerke
aktív tag
-
atus72
őstag
UPDATE 2:
Az áttekercselés sem működik, ugyanúgy összegabalyodik, ahhhh... cumi van.... -
atus72
őstag
Csodás, lefekvés előtt elindítottam még egy nyomtatást, bq Filament, ez a 2. tekercs, teljesen új volt, most bontottam ki. Szépen el is indult a nyomtatás, fogmosás stb., gondoltam azért ránézek mert az előző tekercs
végén figyelni kellett mert megtudott szorulni a filament, ez a kép fogadott most amikor ránéztem:Persze a nyomatás már szar volt mert kihagyott egy csomó helyen, annyira beszorult ez a szar hogy kézzel sem tudtam kiszabadítani és elszakadt
Mennyire jellemző ez a szorulás más gyártó filamentjeire? (nekem ez a 2. tekercsem, nincs egyéb tapasztalatom más gyártóval)
Van erre valami megoldás azonkívül hogy áttekercselem használat előtt?
Felejtős lesz a bq Filament ha az így marad, az durva lenne ha mellette kell állnom végig a nyomtatás alattUPDATE:
próbaként elkezdtem kézzel letekerni, egy darabig ment (~20m) majd megint durván beszorult, ez így ultragáz.... -
izisz
senior tag
válasz
consono #3402 üzenetére
Egy trial esetén bizonyos funkciók nem lennének elérhetőek - feltételezhetően.
Ami visszavenne a teljes élményből. Így nem biztos, hogy megvenné az ember.
Az ő megközelítésükkel, megkapod a teljes szoftot (ha leteszed a kauciót), próbálgatod és ha nem tetszik (ami nem valószínű), visszakéred a pénzt.
Én szeméály szerint ezzel a megközelítéssel egyet tudok érteni, az ár az, amivel nem. Szerintem indokolatlanul drágán osztják a license-t. Nagyon jó szoft, számos okosság van benne - kiemelem, hogy 1 szoftverben.
De az a számos okosság ott van más szoftokban is, szétszórva - némelyik free (akár open source) és nem lepődnék meg, ha bizonyos open source dolgok be lennének építve, csak azárt kód miatt nem ellenőrízhető.
Nade ez full off, nem akarok vallásháborút indítani dev-fejlesztés-költség témakörben. Csak halk vélemény nyílvánítás akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest