Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz izisz #3382 üzenetére

    Köszi a választ, akkor nincs más hátra, így szedem ki a filamentet. Amúgy eddig én is felfűtöttem, majd kirántottam, de ez olyan "barbár" dolognak tűnt nekem a 21. században, azért kerestem volna kifinomultabb megoldást :(( .
    Amúgy tényleg igazad van, az extruder fogaskereke jóval feljebb van, persze hogy nem tolja ki, csak beledermedne a fúvókába vagy egy centi filament. Tudtam én, hogy buta kérdés volt, csak ezt olvastam valahol, mert persze előbb sokat olvastam a témáról, mielőtt belevágtam, de így is sok meglepetés ér a gyakorlatban (elmélet és gyakorlat ugye nem ua.). Szóval többet kellett volna gondolkodnom kérdezés előtt :) .

    A Skynetből az 1.1 alfát írják mindenhol, hogy azt kell feltenni, de vannak sokkal újabbak is. Bár olyat is olvastam egy külföldi fórumon, hogy az újabb Skynet verziók csak akkor mennek fel, ha előtte fent volt az 1.1 alfa. Hát ezt eléggé kétlem, mivel flasheléskor szerintem törlődik a régi firmware mikor az új felmegy. Se hát a fene tudja, nem ez lesz az első megmagyarázhatatlan jelenség számomra a számítástechnikában.

    Továbbra is várom azok válaszát, akik használják a legújabb Skynetet, hogy azt érdemes-e feltenni, vagy elég a sok helyen linkelt 1.1 alfa, meg hogy tényleg kell-e az újabb előtt ezt flashelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák