- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Holleanyo #26926 üzenetére
Leírtam. A minden miatt. Ezt a nyomtatási minőséget stabilan ha arcon pörögve egy biblián szavalnál sem tudnád kihozni az Enderből vagy olyan mennyiségű pénzt meg időt raknál bele amivel eléggé elmebeteg árra hoznád ki szerencsétlent és már tényleg majdnem építhetgetnéd a sajátodat is.
Minden másért ott az internet, ez egy olyan nyomtató, amihez a support szoftveres és hardveres oldalon is folyamatosan ott van egy bizonyos szinten, ami nekem most már kell. Nincs kedvem azzal buzerálkodni, hogy éppen mi a kínja a hotendnek, mi a tökömért nem jó a filament adagolás, na vajon megint mit kell állítgatni, hogy rendesen tapadjon vagy működjön az adott modell. Ezt ide egy alap profillal is betolod és azt fogod kapni amit szeretnél. Ha tovább csiszolod meg még durvábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest