- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen Blu-ray írót?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha PLA-val nyomtatok 200/50 hőfokokkal akkor azt nyomtatás végéig tartania kell? Fúvóka egyértelműen igen, de tálca esetén? Illetve kell a 100% hűtés ennél az anyagnál? -
kzkz
őstag
válasz Mr.Csizmás #27787 üzenetére
Ezzel a c-tech-el mi a tapasztalat? Használ valaki ilyet PETG-vel?
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Saccco #27669 üzenetére
na végül megvettem a TL féle orbiter kitet, az elvileg üvegszálas erősített nylon fröccsöntött. kamu fystech-nél van sls nyomtatott is.
más:
Gembird Filament ABS sárga 1 kg 4390
C-TECH Filament PETG átlátszó színű 1 kg 4590
C-TECH Filament PETG neutrális színű 1 kg 4590
C-TECH HIPS 1 kg 5790
C-TECH ASA 1 kg 6090
szerk.: karbonos PLA 10k alatt C-TECH Filament PLA szén 1kg 9590[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Az ender 3 nyomtatás végén magától nem tudja a ventillátorokat lekapcsolni?PC
-
Gergosz2
veterán
válasz Reggie0 #27777 üzenetére
Kicsit utána olvasva Nylon után ez volt a második leggyakrabban ajánlott matéria erre a célra. Sajnos a nylont kicsit macerásabb nyomtatni, az ASAt meg egyszerűbb mint az ABSt így végül ezért esett rá a választás.
A teszt darab már két hónapja megy, csak az PLAból készült. Szabad téren lesz , de zárt dobozban, így nyáron simán lehet 40 fok felett is , így inkább valami tartósabb anyag után néztem.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Folyamatban van az első ASA printer. Egy Azurefilm Nature ASAt vettem, 245 / 100 Celsius fokon nyomtatok ventilátor nélkül, rögtönzött enclosurerel. Azt kell mondjam nagyon biztató amit eddig látok, szépen letapadt, semmi hajlást , stringet nem látok.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kzkz
őstag
Már gyártásban van, ilyen lett végül:
Nagyrészt össze is tudtam volna dobni itthon, mert van pont ekkora próba NYÁK-om, de végül úgy jött ki a matek, hogy derékszögben fog állni egymáshoz a két panel, és derékszögű dupla tüskesor lesz az egyik oldalán, az meg nem volt itthon, csak szimpla.Szóval 1-2 hónap és lehet kezdeni a szerelést , addig elkezdtem tervezni a többi elemet a rögzítéshez.
Egyébként van egy magyar srác, aki rakott már össze ilyet, elég komoly cuccnak tűnik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
izisz
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27768 üzenetére
neked is netán megállt rajta a venti? mert én egy ilyet szívtam meg... alig bírtam kitakarítani a belekeményedett motyót
-
izisz
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27766 üzenetére
áh, értelek. Én mondjuk trianglelab bmg motyót használok, ezért is érdeklődtem, mert ennek a háza legalábbis elnyűhetetlennek tűnik nekem és nem értettem, ezt hogy lehet rongyosra használni (a műanyag fogaskerék még oké, csak a házat érted )
A fémházasok valamennyivel nehezebbek is felteszem, mint műanyag társaik.
Érdemes megfontolni, hogy valóban ad-e annyival többet a minőséghez a fémház.
(ugyanitt dragon jó szívvel ajánlom bárkinek, szvsz rendkivül jó minőségben gyártja a TL és aki a "PLA beleragad" parában él, csak szólok, nem ragad bele attól, hogy all-metal) -
izisz
senior tag
Szvsz tök jó megoldás. Mikor láttam Tom videóját legutóbb, már akkor is ezt gondoltam.
Azt a 2 darab műanyagot meg simán lehet nyomtatni, aminek az árcédulája elég acélos (és még le is akarják védetni, vicc...)
Egy prusa/ender felépítésű nyomtatónál még auto cserét is el tudnék képzelni. Mikor a felső vízszintes összekötő elemen pihennek a fejek. Az X tengely meg fel tudna menni, becsúsztatná az aktuális fejet a bölcsőjébe, akár egy mini szervó rá is zárna, hogy ott maradjon. Majd átmegy másik bölcső alá, szervó kinyit és az új fej az X tengelyre rögzül.
Persze nem olyan szofisztikált, mint az E3D toolchanger motyója, de házikókányban ez is működhet[ Szerkesztve ]
-
izisz
senior tag
válasz spacelab #27758 üzenetére
Amit Saccco ír, minőség egy dolog, ami szívathat.
A másik, hogy érdemes már meleg asztalon végezni a bed leveling processzt. A hideg és meleg asztal felülete elméletben nem ugyanolyan felszín, hőtágulás...
Azt, hogy csinálja-e nyomtatás közben a Z kompenzálást, könnyen megláthatod. Figyeld a Z motort, miközben teszi le a húrkát. Ha látod, hogy valamennyit moccan a Z motor (ugyanazon layer szint esetén), akkor kompenzál. Csak feltehetőleg a mérés korábban nem volt pontos (lsd vayy rossz bltouch vagy rossz mérési körülmények) -
izisz
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27754 üzenetére
PC, az átlátszó motyó. Valamivel tartósabb és merevebb, mint a fekete kerekek. A feketéket tudod deformálni is, ha összenyomod ill. az aluprofil is jobban koptatja.
BMG: hogyan sikerült leamortizálni? Melyik része ment nálad tönkre ennyire, hogy cserés?[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz spacelab #27760 üzenetére
Nem tudom hogyan áll össze Marlin-ban. A 9 pont alapján megállapítja, hogy mikor merre kell vinnie a fejet. Azt kell elérni, hogy ezzel tényleg számoljon is nyomtatás közben.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz spacelab #27758 üzenetére
Arra van. Kell egy mesh, amit a korrekcióhoz használ. Ha rossz a 3D touch minősége, akkor úgy is rossz lehet az eredmény, hogy egyébként mindent jól csináltál.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
spacelab
tag
Kezdő vagyok 3D nyomtatás terén, az elmúlt 2 napom nagy részében csak kerestem és olvastam, de nem lettem okosabb. Ami érdekelne, hogy mire jó a BLtouch, 3D touch, akármi touch? Ahogy én elképzeltem az a következő: tegyük fel van egy picit görbe asztalom. Felszerelem a 3D touchot a nyomtatóra, az végigméri az asztalt több ponton, majd autohome után beállítom a Z offsetet. Úgy gondoltam, hogy a beállított Z offset alapján hozzáigazítja végigmért asztal többi pontját is, ezáltal kapok egy "virtuálisan" egyenes asztalt. Na de amikor egy első réteg kalibrációt kinyomtatok, akkor a kinyomtatott kis négyzetek köszönőviszonyban sincsenek egymással. Rosszul gondoltam, hogy erre van a 3D touch, vagy valamit rosszul csinálok?
-
Saccco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #27754 üzenetére
A pom valszeg csúszik is, ha elakad.
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27740 üzenetére
Ez tény, direkt nem írtam oda. Mert eleve így fotózni....
Amúgy nekem Hemera van (24V és réz fűtő blokkal) a FrankEnderemen, eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Egyedüli "probléma" (inkább csak furcsállom), hogy a gyári Ender3 tárgyhűtő nem egy túlgondolt megoldás, nem bántam volna ha csinálnak egy rendes kétoldalas megoldást (van sok alternatíva).
Illetve volt még egy "wtf" momentum. Ahova a extruder hűtőventillátora kerül alap esetben önmetsző csavarral kell felfogni. Úgyhogy én inkább menetvágóval csináltam belőle M3 menetet. (Ez pl. a linkelt Mátrixon a kép szerint már rendes menet)
[ Szerkesztve ]
üdv.: Boldog Ferenc
-
Mr.Csizmás
titán
napi kérdés: POM vagy PC wheel, ha újítani akarok? (tudom linear, de az odébb van) most ezzel szemezek.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Megjött cr 10s pro v2-es nyomtatóm. Azt szeretném kérdezni hogy ugye először meg csinálom a manuális tálca szintezést papírral a 4 forgató gombbal a sarkoknál enyhén húzósra. Ezután mutatja a papírja hogy végezzem el az automatikus szintezést (Measuring),
miután ezt elvégeztem és visszamegyek manuálra be pozícionál a fej alá rakom ismét a papírt és már nem érzem azt a húzósságát ez így jó szerintetek? -
Saccco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #27750 üzenetére
A bolygóműves nyomatéka egyezik a sima BMG fogaskerék hajtással, azonos kerek motor esetén.
Kerek motorból az LDO jobb.
Lőrincz Robi jól kitalálta a bolygóművest. A BMG fogaskerék közvetlen hajtását én kezdtem.
Robi számolt utána a nyomatékoknak. Azért egyezik, mert az Orbiter nagyobb átmérőjű filament-hajtó kereket használ.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Mr.Csizmás
titán
válasz imibogyo #27749 üzenetére
nekem ezek a preferenciáim:
- 20 mm motor van, belemenjen (orbiter ezért esik ki, mert új kerek motor kellene)
- Dragon-t V6 sockettel meg tudjam tartani
- 3:1 vagy nagyobb áttétel
- nyomtatható is lehet
- Ender 3 a gép
- fém előnyben, vagy erősebb plasztik felépítésaztán lehet az lesz, hogy veszek egy bolygóműveset, amit Saccco is emlegetett.
-
imibogyo
veterán
válasz Mr.Csizmás #27747 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy BMG-s felépítmény is lehet "Hemera", azért nem értettem, azt hittem csak egy fajta felépítés (és klónja) "a" Hemera.
A második az tiszta sor, amit linkeltem az is majdnem teljesen ugyanez csak szemre talán kisebb bordákkal, szóval a te linkeden lévő a preferáltabb. Mondjuk én nem öltem bele túl sok időt a keresésbe (még...), csak ami szembe jött velem azokat linkeltem neked. Mivel most is DD-t használok, így nem hajt a tatár. Csak már annyi mindenem összegyűlt az új 3d nyomtatóhoz, hogy lassan azért lépnem kellene valamit és nem a mostani gépről szeretném majd áttenni az új vázra az extrudert.
-
imibogyo
veterán
válasz Mr.Csizmás #27744 üzenetére
Na jó, de hát te írtad szó szerint azt, hogy "mondjuk pont a Hemera a másik, amin gondolkozok" és mivel az sem Dragonos, így gondoltam ez is érdekes lehet.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Reggie0 #27731 üzenetére
A ragasztó után semmi trutyi nem marad és vakarni sem kell! Nagyon könnyen lejön.Épp hogy berakod a viz alá 2-3x áttörlöd tenyérrel és már ott sincs.Azután szoktam szappanozni, hogy ne legyen zsiros és már kész is.És többször is tudod használni,nem kell minden nyomtatás előtt ragasztózni.Hajlakkal próbáltam nekem nem jön be!Büdös,1x használható és sokkal nehezebben jön le mint a ragasztó stift és drágább is.
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
imibogyo
veterán
válasz Mr.Csizmás #27740 üzenetére
A Matrix egy Hemera klón a Trianglelabtól.
-
LamaCube
addikt
válasz Saccco #27738 üzenetére
A v2-ő firmware frissítését már sd-ről fel lehet tenni és az EEPROM is az sd-n van vagyis van rajta egy ilyen fájl, bár lehet hülyeséget írok. Gondolom, ezért az sd-re ment. Bár én tök hülye vagyok ezekhez. Azt se tudom mi a klipper
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27718 üzenetére
Tetszetős, már-már Hemera feeling.
A fotóval csak egy apró gondom van, hogy a motor kábelezése az asztal felé áll.üdv.: Boldog Ferenc
-
bbmt
senior tag
Megjött a gyári üvegtálca az Ender 5 pro-hoz ( tulajdonképp ugyan az mint az Ender 3) és eddig tökéletes. Sziklaszilárdan tapad, na meg a tálcafűtést is le vehettem mert a mágneses cucc nagyon rosszul oszlatta el a hőt, ez az üveg meg egyenletesen meleg mindenhol.
A kanál a gyengék villája
-
LógaGéza
veterán
FWtől is függ, van amelyiknél el lehet EEPROMba is.
M92 Exxx.x
M500M503
-al pedig ki tudod olvasni mi van benne."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
azbest
félisten
válasz Reggie0 #27731 üzenetére
Vizes szivaccsal szépen szét lehet úgy teríteni, hogy éppen csak legyen rajta. Vízben oldódó. Én mondjuk a kék színűt preferálom, ami nedvesen színes, úgy takarításkor is látszik, hogy van-e még rajta.
A hajlakkot viszont a gépnél, gépbe fújni nem jó ötlet, Szépen rárakódik mindenre és nem könnyű letakarítani sem. -
kzkz
őstag
A vezérlő és a fej közötti kábeldzsungelt szeretném megszüntenti, ehhez drag chain-be bújtatnám őket. Viszont mindkét oldalán fix-en szeretném végződtetni, majd egyik oldalt onnan a vezérlőbe, másikon a hotend-be mennének innen a kábelek.Tehát a láncban lévő vezetékeket csak egyszer kell bekötni utána nem kell foglalkozni vele.
Namost ezt a futó kábelt valami nyomtatott áramköri lapra szeretném bekötni. Ha már itt tartunk, akkor a NYÁK egy gyorscsatival is rendelkezik, így a hotendnél a hotend tartóval össze tudna kapcsolódni. Valami ilyesmire gondoltam:
A J1 és J4 egy-egy screw terminal, azaz itt csavarral lehet rögzíteni a vezetékeket.
A J2, J3, J5, J6 egy tüskesor és az anya párja.Ebből a NYÁKból három kellene: egy fix-en a vezérlő közelébe, egy fixen X tengelyre, egy pedig a hotendtartóra, ami levehető. Szerintem mindhárom helyre jó ugyanaz a NYÁK, mert a fix X tengely és a rácsatlakozó levehető hotendnél az egyik NYÁK egyik oldalára, míg a másik NYÁK másik oldalára forrasztanám az alkatrészeket. (Az még nincs megoldva, kiszámolva, hogy az alkatrészek magassága miatt össze lehet-e tolni a két darabot).
Ötlet, vélemény? Érdekel esetleg mást is egy ilyen.
Ehhez a NYÁK-hoz már mindenki le tudná gyártani a saját nyomtatójához megfelelő konzolokat.
Valami hasonló lenne, mint ez, csak épp nem felülről lefele csúszna egymásra, hanem előről hátrafelé (az Y tengely irányában) nyomnám egymáshoz a kettőt, majd a két konzolt egymáshoz csavaroznám, a gyorskioldóval egyelőre én nem bajlódnék, 4 csavart ki tudok csavarni 1 perc alatt többször is
-
Reggie0
félisten
válasz Szabikaa20 #27730 üzenetére
Hajlak is nagyon jo, az utan szep marad a felulet, nem kell vakarni rola a trutyit.
-
imibogyo
veterán
válasz Mr.Csizmás #27722 üzenetére
Ja, nem is ellenfélnek szántam ezeket, amit te linkeltél sokkal jobb cuccnak néz ki, csak bedobtam őket, hogy én miket nézegettem a témában a napokban. Az biztos, hogy az X1 óta újra DD fan lettem, szóval a következő gépet is ilyen felépítésűnek tervezem.
Scallion: az X1-en is egybe van építve minden és semmi baj nincs belőle. Meg aztán pont azért van a kivágás az extruder oldalán, hogy azt is átfújja venti (ami az X1-nél nem adott, egy bordát fúj a venti, még sincs belőle probléma). A motort pedig 90 fokonként úgy csavarozod fel ahogy akarod a DD extruderek nagy százalékára, szóval az, hogy a termékfotón lefelé néz a csatlakozó, az pont semmit sem jelent, maximum csak annyit, hogy egy 3d nyomtatáshoz analfabéta rakta össze a cuccot a fotózásra.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
Ez jó mert legalább egyszerre melegszik az extruder és a motor a hotendel. meg a motor kábele pont nincs útban semminek .( jól néz ki ,de szerintem nem müködik rendesen)
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
kulu22
aktív tag
Hány kiló?
-
imibogyo
veterán
Huhh, ezzel most nagyon megfogtál. Pont ilyesmit keresek az új projektemhez (én még ezzel és ezzel szemeztem). Az biztos, hogy a következő gépet is DD-re szeretném építeni.
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Gyors kérdés: Az ender 3 V2 a microsd kártyán tárolja a gép beállításait? Mert akkor máris fény derül az under extrusion problémámra
adms.hu | UI Designer
-
Anyus4
újonc
válasz Devil Smile #27715 üzenetére
Nagyon köszönöm csak annyi mindent olvastam már mire erre a szuper fórumra találtam, hogy nem tudtam már mi a jó.
-
-
Devil Smile
őstag
válasz Anyus4 #27714 üzenetére
Nekem Ender 3 pro van, szinten magnes lappal.. en speciel max annyit szoktam csinalni, hogy lefujom a port az asztalrol amikor havonta 1x nyomtatok valamit.. nincs isoproppal torolgetve se hajlakk se stiftes ragaszto.. es a petg is tapad 60fokos asztalon 210/215 fokon..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
-
Anyus4
újonc
válasz Devil Smile #27707 üzenetére
Köszönöm válaszod Igen a szintezés jó, ugyan nem ellenőrzöm minden nyomtatás előtt, az ellenőrzőkockát is teljesen jól nyomtatta ki, és utána egy kisebb figurát is, tegnap kezdte el ezt a szórakozást, ezt https://www.thingiverse.com/thing:3353394 szerettem volna kinyomtatni, próbáltam állóban is, és fekvőben is, próbáltam szoknyával, és peremmel is ha kezdésnél jó volt a tapadás akkor az első két sor után elkezdte húzni a fúvóka magával az egészet. Igen az asztal tiszta még teljesen új, az eredeti mágneslap van rajta. Az egyik ilyen meghúzásnál egy picit megkarcolta az asztalt, ma reggel vettem észre. Megpróbálom a Te beállításaid alapján köszönöm.
-
Saccco
nagyúr
válasz Anyus4 #27706 üzenetére
Akrilfesték jó hozzá. Sokféle ragasztó megfogja.
A hibát okozhatja, páratartalom változás, huzat, hőfok, rövid előmelegítés, megmozgatott nyomtató, zsíros asztal, rossz filament, stb.
A sikeres nyomtatás utáni felválás hőtágulás miatt jön létre, valószínűleg.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Cserelt mar le valaki itt Ender 3 V2-on ventillatorokat, hogy halkabb legyen? Ha igen milyen ventillatorokat vettetek hozza?
-
Anyus4
újonc
Sziasztok,
Én még teljesen új vagyok ezen a téren kaptam egy Ender 5Pro 3 d nyomtatót.
Imádok makettezni, és azt szeretném kérdezni, hogy a bábuknál vagy bármilyen formánál milyen ragasztót és festéket használtok. Én akril festékre gondoltam, de nem tudom hogy ebből a matt vagy a fényes a jobb a 3d nyomtatással készül dolgok színezésére.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a PLA (Gembird) 1,75 mm 0,4 mm fúvóka, 200 C a fúvóka, és a munkalap 60 C fokkal jól van beállítva, végig olvastam rengeteg oldalt ezzel kapcsolatban és nem jövök rá mi a hiba, hogy az egyik nyomtatás jó a következő már nem. Időnként nem tapad meg a nyomat. Egy mintát teljesen jól kinyomtat, a következőt meg már nem hajlandó mert elkezdi és utána felválik vagy már a kezdő szál húzásnál húzza magával 0 tapadással. Köszönöm ha segítetek. -
Scallion
senior tag
le kell venni a hegyet ha müanyagra használod.
-
dugesz77
őstag
Én ha véletlen nincs semmi különleges szeretek szerszámokat/kiegészítőket nyomtatni nyomtatni.
Ebből a csavarhúzónyélből kb. bármennyit el tudnék osztogatni ,nekem is vagy 4-5 helyre kellett aki látta kell neki.
Ez a kiskés is pont ilyen ,kell mindenkinek mindenhova.
Most nyomtattam 5db Noga sorjázó nyelet abból is csak 2db maradt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Lenovo V15: AMD Athlon Silver 3050U/8GB/256GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest