Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen anyagból és milyen beállításokkal lehet nyomtatni a következő helyzetben strapabíróságot mutató tárgyat:

    Van egy kondenzátoros mikrofonom, ehhez egy lebegtetós mikrofontartó kell, hogy ne szedje fel a környezeti zajokat (asztal püfölést). Korábban az egyik egyetemi tanárom segített az IK kar 3D nyomtatójával. Ezt a modellt nyomtattuk ki, ami nagyszerűen bevált. Azonban cirka egy éven belül meghajolt, majd eltört. Nem bírta a mikrofon súlyát tartani a műanyag, azóta kétszer lett megragasztva és még egy fém pótlást is beletett faterom de hga egyszer megindul a törés, az végigmegy... Jelenleg a szent lélek tartja.

    Ahogy körülnéztem ilyen beállításokra gondoltam Cura-ban:

    Itthon most csak Spectrum PLA és ABS van. Ha kell, rendelek más anyagot a strapabíróság érdekében.

    Mit gondoltok, ez jó lehet vagy min változtassak, hogy igazán strapabíró legyen? A strapabíróság alatt azt értem, hogy a mikrofon 550g (igen, több, mint fél kg) és ennek a csüngését torzulás nélkül bírja el a külső gyűrű. Egyébként nem ütöm-vágom a tartót, egyszerűen csak elgörbült és megtört az előző.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák