- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3DFX
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz birooo #12685 üzenetére
Ha a halkság számít, akkor szerintem leginkább 5400rpm-es vinyók jöhetnek szóba:
- WD Caviar Green WD5000AACS: [link]
- Samsung Eco Green HD502HI: [link]
Nekem egy 640-es WD Green HDD-m van, meg vagyok vele elégedve, de az 500-as Samsung (mivel egytányéros), gyorsabb és állítólag még halkabb, mint a WD. Egyedül a megbízhatósága kérdéses, sokan panaszkodnak a Samsungokra, de mondjuk nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük... -
birooo
tag
Sziasztok.
A leghalkabb HDD-t keresném, sima 3,5 kéne és kb 500 Gb-os, persze lehet nagyobb is.
Melyiket javasolnátok? -
LGLuke
őstag
válasz Johnny Cage #12683 üzenetére
Az xar ügy, de ha más nincs akkor OS reinstall biztosan megoldja, de ez scak az utolsó megoldás legyen.
Azt megnézheted, hogy van-e új fájl a system32-ben. Tedd dátum szerint sorba. Ha mostanában nem telepítettél dolgokat, akkor nem nagyon kellene új exe-nek vagy dll-nek lennie. Ha van, akkor pedig keress rá google-ben, hátha vírus. -
Johnny Cage
addikt
válasz LGLuke #12682 üzenetére
Külföldi fórumokon asszondják, hogy trójai okozhatja és a dmserver.dll-el állhat kapcsolatban a probléma. Megpróbáltam lecserélni, de változást nem tapasztaltam. Mélyscan nem hozott eredményt (KIS2009-et használok, kifejezett rootkit vagy trójai keresőm nincsen), de roppant kellemetlen, mert nem tudom még megformázni sem az új vinyómat.
-
LGLuke
őstag
válasz Johnny Cage #12681 üzenetére
Valószínű svchost-on belül áll vmelyik service, és azért nem műxik. Keresgéltem de nem találtam melyik lehet.
Szerk.: holnap majd megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Johnny Cage #12679 üzenetére
HI!
sysinternals process explorerbe nezd mar meg miijen fojjamatok funtnak alalta
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Johnny Cage
addikt
válasz neduddki #12678 üzenetére
svchost-al volt valami gáz néhány napja, mindig fix 50%-on terhelte a procit... most, hogy egy kicsit kitakarítottam a windows-t (ideiglenes fájlok, ccleaner stb.) ez a furcsa terhelés megszűnt, de a lemezkezelés továbbra is invisible... érdekes mondjuk, hogy a vinyómat és a DVD-t látom, csak az új eszközöket nem.
(MOD: a vinyókat is csak a sajátgépben látom, a lemezkezelőben nem.)
rpc elvileg fut, újraindítgattam, de ugyanaz. most végignyálaztam a services-t, semmi olyat nem találok, ami ezzel kapcsolatban állna... pedig a diskeeper is rpc függő, ha jól tudom és az se fut rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Johnny Cage #12676 üzenetére
HI!
hoho igen ez az aslo kerdes mindig:- ) rpc-vel mi a hejjzet???
/svchozt meg rajta vana gepden???:- )))/udv
neduddki
p.s. Te ksi ravasz, csak nem a npt-r atordsz???:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Johnny Cage
addikt
válasz LGLuke #12674 üzenetére
A lemezkezelő sem látja a merevlemezeket a felügyeleti eszközökben... most már tuti h én állítottam el valamit... csak rájövök. (Egyébként érdekes, h a pendrive-okat sem látja. Pontosabban látja az, érzékeli, hogy rádugtam, csak nem látom a meghajtó betűjelét, mint ha nem is létezne...)
-
neduddki
nagyúr
válasz Johnny Cage #12673 üzenetére
HI!
ha Janos nem eppen akutyait tergelne a naffaluban akkor mondanm irja neki, hogy mi kell annak avacaknak/:- )))/, igy valszeg csak holnapo hazaters utan v. meg kesobb kapnal valszt, igy marad a visszalodozas
udv
neduddki
mod: ja heti termes 2 db uj w500-as lenovo 160-as tengerkapui es mindkettonel mar bugzas van par orasan jupoppi:- (
[ Szerkesztve ]
-
LGLuke
őstag
válasz Johnny Cage #12673 üzenetére
Én is le szoktam állítani bizonyos gépeken szolgáltatásokat. Súgó, konfig mentes wifi, rendszerhéj HWfigyelés, meg hasonlókat, esetleg nyomtatási sorkezelő, de azért nem lövök ki mindent. HW-vel, de legfőképpen információs, és adattárkezeléssel kapcsolatos folyamatokat nézegess, és ami le van tíltva azt kapcsold vissza.
Utánna indítsd a HDSentinelt, majd ha megy, akkor egyesével lekapcsolva vissza a folyamatokat rájöhetsz, hogy melyik okozta, de én most így fejből meg nem mondom melyik lehet. -
Johnny Cage
addikt
válasz LGLuke #12672 üzenetére
Nekem pont a HDsentinel nem akar valami rejtélyes oknál fogva elindulni... régen futtattam, eddig jó volt, most akármelyik verziót teszem fel, azt írja, hogy "Merevlemez nem található. Rendszergazda jogosultság kell a merevlemezek kezeléséhez.", ami egyértelműen fals hibajelentés, de nem tudok rájönni, hogy miért nem megy...
Furcsamód a Diskeeper manuális töredezettségmentesítése sem akar működni (ami eddig szintén ment). Valamit elállítottam Windows-ban, arra gyanakszok, szoktam turkálni a futó folyamatok között (services.msc)... ötletek?
-
LGLuke
őstag
-
Cyberslider
őstag
válasz LGLuke #12668 üzenetére
Hallottam róla, ezért is tértem át WD-re. Kellemetlen, remélhetőleg a 12-es visszahozza a Seagate-be vetett hitet mindenkiben. Ámen
Ezért se merem rögtön megvenni az új szériás modelleket, kicsit várok, mik a tapasztalatok.https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
LGLuke
őstag
válasz Cyberslider #12667 üzenetére
Ha lenne .11-es szériából HDD-d akkor lehet nem ezen a véleményen lennél.
Sajnos azok csapnivalóak. -
audi100td
nagyúr
válasz Cyberslider #12665 üzenetére
Igen, ez már nagyon halk, nekem is van otthon egy 7200.10-es 500-asom, az tényleg elég hangos, de a .12 picit halkabb még a köztudottan csendes Samu F1-nél is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberslider
őstag
válasz audi100td #12660 üzenetére
Ez a x.12-es Seagate akkor ezexerint jó választás. Kell most egy 1 terrás _megbizható_ winyó... A halkság meg elég fontos. Ez a széria akkor már csendes? A seek zajra gondolok. Volt szerencsém egy 320-ashoz (még a 10-es széria, az első perpedicular), ahol ez igen hangos volt, gondolom ki volt kapcsolva mindenféle accoustic management, és még kikapcsolni se engedte a programja.
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
LGLuke
őstag
Seagate oldalán 2 változat van a 7200.12 -es típusú 500GB-os lemezből: 7200.12
A 2 változat:
- ST3500410AS
- ST3500418ASKülönbség nem sok van, illetve nem igazán dokumentálták, de azért egy pdf segítségével arra sikerűlt fényt deríteni, hogy a 410-re végződő a halkabb: datasheet
A pdf-ben a "Table 2: Drive specifications summary for 500 Gbyte models"-t kell keresni, ami a dokumentum számozása szerint a 6. oldalon kezdődik, az eltérés pedig a 7. oldalon található a "Drive acoustics, sound power" címszónál a táblázatban. A PDF program szerinti számozásban ez a 12-13. oldalakat jelenti egyébként.
Ezért lehet eltérő az 500GB-os modellek hangja.
-
nepszter1
addikt
KÉP
Szerintetek van valami baja a winyómnak ? mert elvittem a szervízbe átnézetni és azt mondták hogy sector hibás .http://ipon.hu/webshop/product/hitachi_1000gb_7200rpm_16mb_sata2/38123
http://ipon.hu/webshop/product/wd_1000gb_7200rpm_16mb_sata2/26506
http://ipon.hu/webshop/product/seagate_640gb_7200rpm_32mb_sata2/28432melyik éri meg jobbam ?
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz audi100td #12660 üzenetére
Valóban, a 7200.12-es sorozatból az 1TB-ost halkabbnak mondják az 500 gigásnál, miként a Hitachi 7K1000.B esetén ez fordítva van, ott a kisebbek halkabbak. Vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy egy sorozaton belül mekkora kapacitású vinyót vesz az ember, ha a hang/halkság számít.
Ha már a halkság került szóba: eddig egy vinyóról olvastam kizárólag csak jókat, az pedig a Samsung F2-es Eco Green 500 gigás változata, igaz az csak 5400-en pörög, de a Seagate 7200.12-es sorozatához hasonlóan egytányéros.
Amúgy számomra a rezonancia nem túl érdekes, mert az Antec Solo házban a vinyók gumifelfüggesztésen lógnak. -
audi100td
nagyúr
Kit érdekel a felpörgési zaj, csak akkor hallod ha bekapcsolod a gépet, rezonancia meg szerencse kérdése, én is böngészek külföldi fórumokat, de még sehol nem olvastam sorozatos rezonálós darabokról, néhány darab minden szériába becsúszik, én a midnenki által dícsért WD Green-el jártam így...
A samu F1-et is mindenki szidja, hogy rezonál, közben nekem 3-ból 3 nem volt ilyen.
Terrás 7K1000.B-t cseréltem szintén terrás 7200.12-re és a Hitachi baromi zajos volt a Seagate-hez képest, az a seek zaj szerintem hosszú távon elviselhetetlen, rezonanciában is jóval rosszabb volt.
-
-
bkca
tag
Üdv,
erről a vinyóról vmi tapasztalat? Megéri a pénzét?
-
LGLuke
őstag
válasz fireproof #12651 üzenetére
Nincs mit, csak azért adtam a linket, hátha nem ismered. argep.hu -n rengeteg hasznos műszaki cikknek az árát találod meg. Már csak azért is jó, mert viszonyítani tudod. Nyílván ha csak pár 100 vagy max 1000Ft különbség van, akkor az nem tétel, de van ahol beragadnak a termékek és a régit drágábban adják, mint máshol az új verziót.
-
audi100td
nagyúr
-
LGLuke
őstag
válasz fireproof #12649 üzenetére
Kötelező attól a cégtől venni?
argep.hu
Akkor én már 15.300 Ft venném a 640-est, ha belefér.
Azért jobb az új széria, mert a régiben 250-es lemezek vannak, míg az újban 334GB-os tányérok. Nagyobb az adatsűrűség, és ezért gyorsabb.
Tehát vagy a 320-ast veszed, vagy ha még belefér a keretbe, akkor ott a 640-es.
Ez a 2 kb ugyanolyan gyors, csak a kapacitásban van különbség. A 320-as 1db tányérból áll, míg a 640-es 2db-ból. -
-
engusz
veterán
válasz audi100td #12638 üzenetére
Ez a teszt az F1-eseké, míg ez a Caviar Blue-ké. A hardverkörnyezet teljesen megegyezik. Szoftverben van különbség. Míg a Samsungok Vista, addig a WD-k már 7-es alatt futottak.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
LGLuke
őstag
válasz alternative1 #12636 üzenetére
Ezeket hol olvastad, ha szabad kérdeznem?
A WD-ből még csak 334GB tányéros változatok vannak a 7200RPM-esek terén.
Egyedűl a Seagate-nek van 7200RPM-es HDD-ből 500GB/tányéros változata, így a leggyorsabb mindenképpen ez a 7200.12-es verzió!
Ha 500GB-os kell és rendszer HDD-nek, akkor Seagate-et érdemes kipróbálni.
WD-ből és Hitachiból pedig 640GB-ost! Ezekből az 500-as nem ajánlott, mert lassabb. -
alternative1
csendes tag
Hi!
Olvasgattam, h milyen winchester érdemes venni és a végén a barracuda 7200.12-nél kötöttem ki, de azt is mondták a wd-nek már jobb a kialakítása ezért gyorsabb és jobban megéri.
amúgy 15-16-k-t szánok a vinyóra és 500GB-s kell!
-
LGLuke
őstag
válasz TeeJay #12633 üzenetére
Nem történt semmi!
Egyébként nem szedtem szét egyiket sem, így nem tudom mennyi a különbség.
Egyik külföldi teszt során még a nyákban sem találtak különbséget, így nem találták meg a 2. chippet sem. Nagy a titkolózás. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy hatalmas különbség lenne a 2 HDD között. Kb olyan PR hülyeség, mint a Green esetében az automatikusan szabályzott 7200-5400RPM.
De ne legyen igazam.
640-esnél viszont nem számít, mer legtöbbször 1-2k HUF különbség van, annyit meg megér a black, ha más nem a gari miatt.[ Szerkesztve ]
-
LGLuke
őstag
válasz noncsika #12632 üzenetére
Ha megbízható kell, akkor WD 1TB-os (wd1001fals), vagy Hitachi 1TB-os (7K1000.B) az ajánlott.
A leggyorsabb HDD most a Seagate 7200.12, mivel még eléggé új, így a minőségéről/megbízhatóságáról nincsenek pontos informásióink, de úgy néz ki, hogy sokkal jobban sikerült, mint a 7200.11-es előző széria.
Samsung is jó HDD, de vegyesek az infók a megbízhatóságát illetőlen. Sokan vannak, akik dícsérik, mert amíg nincs vele baj, addig csendes és gyors HDD, de sok meghibásodott példányról is hallottunk sajnos. -
TeeJay
félisten
válasz LGLuke #12628 üzenetére
oké benéztem a WD Blue fotón 1 tányéros 320gigás van
de a lényeg a lényeg a Blue lecsupaszított belül míg a Black televan újításokkal
tehát nem csak a dual prociban különbözik azt akartam kifejezni a hozzászólásaimmalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
noncsika
tag
sziasztok egy rövidke kérdés, Samsung SpinPoint F1 1TB (HD103UJ) vinyót néztem ki, milyen tapasztalatok vannak róla? megbízhatónak mondható? valaki?
[ Szerkesztve ]
-
LGLuke
őstag
Minden részét, de attól függ milyen HDD, és hol van.
Házon belűl elég, ha a gépház elejében van ventilátor és fújja be a friss levegőt a HDD-kre.
Közvetlenűl a HDD-re nem nagyon szoktunk rakni ventilátort. Ha a felső részét hűtöd, az kedvez a mechanikának, mert ott nagyobb a fém felület, bár a ragasztott papír csökkenti valamelyest. Az alján pedig kisebb a szabad fém felület, viszont ott a nyák a vezérlővel, ami szintén jókora hőt termel, ezért azt sem árt hűteni.Egyébként olyan 35-45 fok között érdemes tartani a hőmérsékletét. Ez a legideálisabb.
Ha a 35 fokot nem éri el, akkor nem is kell hűtés, de ha olyan 43 fokot meghaladja, akkor kötelező, mert nyáron a nagy melegben feljebb fog kúszni ez a szám.[ Szerkesztve ]
-
mg105
senior tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy a vinyóknak inkább az alját vagy a tetejét kell hűteni? -
LGLuke
őstag
válasz TeeJay #12627 üzenetére
Rosszúl látod, mert ez bizony 1 tányéros! Nézd a képen a barna rögzítő pöcköt. Hasonlítsd a másikkal, ami 3 része, ez meg csak 1.
Komolyan azt hiszed, hogy minden HDD-hez saját fotója van?
Olyat autós hírdetéseknél nem láttál, hogy a képen látható autó csak ilusztráció?
Meg neked már az is különböző, ha 2 HDD különböző mértékben van szétkapva?Ugyan kérlek, van még mit tanulnod a világról!
-
TeeJay
félisten
válasz Zeratul #12622 üzenetére
WD oldalán nincs minden vinyóról szétkapott fotó
a Blue fotón a 640-es 2tányéros van a Black fotón meg a 3tányéros 1TB-os
a lényeg látszik hogy a Blue alap széria, míg a másik belseje jóval masszívabb, meg ott van a légterelő lap meg még pár extra dolog.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bezgo
csendes tag
válasz Barney™ #12544 üzenetére
Ezt alátámaszthatom!
Tegnap raktam be az asztali masinámba otthon egy WD5000BEVT 500gigás notivinyót, mert a 640-es F1 úgy rezonált (1 mp-ként ismétlődő monoton hang, ráadásul Laird rezgésmentesítő csíkok is voltak rajta + gumibakos rögzítés, de áááá), majd megőrültem.
A 640-esről rápakoltam a dolgokat, főleg nagy fájlok, HD filmek, 70-->90 mega/mp-cel írt rá!
Ultra csendes, semmit se hallani (scythe 2,5" bay rafter-ben van) és hűvös, hd sentinel szerint 25-28 fok között ugrált (jól szellőző házban van), szobahőmérséklet 23-25 fok (újszülött miatt )
Persze drágább volt, mint egy 3.5-es, de sikerült lealkudnom 23-ra, sztem megérte...
Gondoltam tapasztalatként megírom!Üdv, bezgo
mitmikókivelhova
-
Eyesis
őstag
skaccok,
ha notebookba szeretnék hdd-t, és szeretném, ha olcsó, gyors, és nagy lenne
érdemesebb egy kisebb ilyet vennem Western Digital 160Gb WD1600BEVS Scorpio SATA
vagy ez a dupla akkora sem sokkal lassabb Samsung 320Gb HM320JI 5400rpm SATA?Esetleg egyéb verziót is írhattok
Köszke
Eyesis
-
LGLuke
őstag
válasz TeeJay #12620 üzenetére
Le van fedve a black, a blue-ról meg le van szedve az a fém borítás.
Nincs igazán nagy eltérés. Jah meg a lemezek száma sem ugyanaz, mivel a black 3 lemezes, igy az 1TB-os, míg a blue-nál nem látszik de nyílvan vagy 1 vagy 2, de inkább 1-nek néz ki.
Szinte alig van különbség.[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz Johnny Cage #12612 üzenetére
A Black dual procis, elméletileg a sebesség javára. Gyakorlatilag nem venni észre. Ja, és 3 helyett 5 év garanciát vállal a gyártó.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
audi100td
nagyúr
válasz Johnny Cage #12614 üzenetére
De akkor az egy SSD nem?!
-
LGLuke
őstag
válasz Johnny Cage #12614 üzenetére
Igen, de az nem HDD!
-
tknof1871
őstag
Szóval az igazi megoldás az lesz, ha elterjednek a mozgó alkatrész nélküli HDD-k, mint az SSD-k?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
LGLuke
őstag
válasz tknof1871 #12609 üzenetére
Nehéz kérdés!
Ár/kapacitás szempontjából elég jó, bár manapság a dvd-k is nagyon olcsók. Az igaz, hogy a dvd-k nem tökéletesek, de azokat is lehet óvni a napfénytől, meg a hőhatásoktól. Lehet biztos száraz helyen tartani.
Ha nagy kapacitás kell, akkor mindenképpen HDD, de ennél is fontos a hűvös, sötét zárt hely. Nem szabad rázogatni, ne tedd hangfal közelébe illetve semmilyen mágneses/elektromágneses környezetbe. Mobil telefon se kerüljön a közelébe. Ekkor elég megbízhatóan tárolja az adatokat, DE (és itt a lényeg) a HDD-ben forgó alkatrészek vannak.
Egy autónak sem tesz jót, ha sokáig állni hagyják és csak ritkán indítják be, ugyanis nincs olajozása az alkatrészeknek, elkezd rozsdásodni, nem forg, nem helyesen kopik be, beáll, berögzül néhány alkatrész, tengely.
Ugyanígy nem kopik be rendesen az alig használt HDD tengelye, nem járatódik be, és néha pedig bekapcsolod, be sem melegszik te már komoly terhelésnek teszed ki. Tehát ez biztosan nem növeli az élettartamát. -
tknof1871
őstag
A merevlemez a legjobb, ha meg akarom őrizni az adatokat? Feltéve, hogy azért néha megnézem a filmet, képet, meghallgatom a zenét? Mert leginkább ezt jeleni az adat.
-
Bandeee
tag
Most egy Seagate 7200.12-esre gyűjtök éppen!! Olyan sok jót olvastam róla!!!
-
LGLuke
őstag
válasz tknof1871 #12605 üzenetére
Tehát, ha fox egy HDD-t rámásolsz adatokat, majd berakod a fiókodba?
-ha erre gondolsz, akkor nagyon sokáig, akár több tíz évig is tárolja. Elvileg talán 100 évig is. Régen olvastam róla de most már nem nagyon emléxek. A lényeg, hogy mágnes, illetve mágneses mező ne kerüljön közelébe. -
engusz
veterán
válasz LGLuke #12603 üzenetére
Szerintem hőfokra gondolt. Arra, hogy meddig melegedhet a meghajtó... Úgy tudom, hogy ez az adott gyártó, adott modelljének a specifikációjában van benne. Minimális, üzemi és maximális hőmérsékleti adatokkal.
-
tknof1871
őstag
A merevlemezen meddig marad meg biztonságban az adat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Python programozás
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- SEAGATE EXOS 16TB SZERVER SAS HDD
- Kingston A400 2.5 960GB SATA3 - FOXPOST az árban!
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest