Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gondoltam tanácsot kérek itt. Milyen TV-t volna érdemes venni 50" körül? A körülmények, felhasználás még nem teljesen tisztázott számomra. Ugyanis most van egy projektorom, amin filmezni szoktunk, csak sajna DMD hibás, és egyre több fehér "kiégett pixel" van a képen. Szóval arra gondoltam, hogy ha vennék TV-t, akkor az nem kell, hogy top kategóriás legyen, ergo nem muszáj 3D, de még SMART sem (persze tudom, hogy ezek ma már szinte elkerülhetetlenek), és majd később lecserélném a projit is egy normális HM projektorra, ami 3D-s is, és a TV elé lehúzható vászonra vetítenék. Ezek mondjuk csak tervek még, némi nagyszoba átalakítást igényel a dolog
Van egy Samu 32-es F6400 TV-nk, szeretjük! LG-ket valahogy nem annyira csípem. Ismerősömnek van egy ilyen Cinema akármis 47"-os, vagy akörüli Digi kábellel, de borzasztó a képe a miénkhez képest. Persze lehet, hogy csak be kéne állítani normálisan, ők meg nem foglalkoztak vele. Meg a passzív 3D sem hatott meg. Egyszer próbáltam ki egy áruházban, szinte semmi különbséget nem láttam a valóság, és a 3D közt. Nekem az aktív jobban bejön. Szóval ezek alapján mi lenne a tippetek? Az is megfordult már a fejemben, hogy UHD. Nem tudom, van-e értelme, annyira nem vonz ez a 4K mánia. Meg hát ugye tartalom sincs rá. Samu 50HU6900 220e körül kapható. FullHD-ben, ami meg szimpi, a Samsung UE50H6400 (170k körül), ill. a Sony KDL-50W805/W815 (200k körül, alatt vmivel...nem tudom, mi a kül. mondjuk köztük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest