Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Urak, erről mi a véleményetek? [kép] Samsung qe55s95batxxh
-
Bence sun
újonc
Üdv! Melyik tv-nek a legjobb a "mélységérzete" ,képi térhatása?
-
Robertó79
tag
Kíváncsi vagyok akkor most mi a helyzet! -
BB555BBB
tag
válasz
Quadgame94 #83939 üzenetére
c935 esetében opció még, hogy várok és "központi" raktárból lesz.
A lényeg hogy a QN85C nem jobb mint az eredetileg kinézett c935 igaz? -
Pandimakaay
tag
sziasztok, 500k a keret, filmnézés és ps-t használnák rajta. Vodánál nézelődöm, milyen márka melyik típust érdemes most venni? köszönöm előre is.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Quadgame94 #83916 üzenetére
OK, mi?
Egyébként 150K körül a legjobb jelenleg a TCL 55C643-645?
-
Gino20
őstag
válasz
Barnabás43 #83940 üzenetére
-
szasanyi
félisten
Valóban... ez érdekes, mert alul ahol pdf fájlban felsorolja a résztvevő típusokat ott nincs (50C805 legalábbis). Már csak az kérdés, hogy valóban elfogadja-e.
Van TCL 50C805 regisztrációs tapasztalata valakinek? Visszaigazolták a kiterjesztett 5 év garanciát?
-
BB555BBB
tag
válasz
Quadgame94 #83914 üzenetére
Ablakkal szemben
TCL 65C845 vagy TCL 65C935 volt az alap kérdés.
C935 csak a kiállított darab volt és azt nem akarom elhozni így ajánlottak azonos áron egy Samsung QN85C.
Megéri ez nekem? Tudom hogy csak 120Hz és nincs Dolby Vision
Nyáron van klíma és külső árnyékoló ha kell. -
szasanyi
félisten
válasz
Oszi90 #83927 üzenetére
Melyik oldalon, milyen legördülő listát? Linkeltem a hivatalos, típusokra érvényes listát. Abban tuti nincs.
De írtam az eMAG-nak is, hogy most mi van, fals adattal promóznak? Várom a válaszukat (ha egyáltalán lesz, ti. a garancia nélküli termékekre vonatkozó kérdésemre nem ragáltak). -
troland26
őstag
Bocsi az lemaradt 55 ös , nem tudom mennyi van 1 biztos, azt le is fotóztam.
-
troland26
őstag
Ha valakit érdekel LG OLEDC21LA 309000Ft a fóti Auchanba.
-
Oszi90
csendes tag
válasz
Barnabás43 #83926 üzenetére
Szia! Én 55 méretben vettem a 805-öst, ha meg nézed az oldalon a legördülő listát benne van mind. Ja és nem tudom ki miről akar regisztrálni de azt írják Apple készülékekről a regisztráció nem támogatott .
-
FoBCRaistlin
őstag
Sziasztok,
Alábbi paraméterekkel szeretnék ajánlást kérni.
1. Maxx 200k
2. Mire használnád leginkább? Gyerekeknek lesz, stream, YouTube
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 3 méter, 40"körül
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Is-is, is-is
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) YouTube, Netflix, Hbo max, Disney stb streamek
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) Semmi extra
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Falra lesz rögzítve
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) 1: Samsung, 2:LG
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Ethernet csatlakozó
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Csak újKöszönöm szépen!
-
szasanyi
félisten
válasz
Quadgame94 #83921 üzenetére
OK, köszi!
Sajnos a 24 hónap garancia kevés, így mégsem lesz vásárlás.
Ha valakit még érdekel itt vannak a TCL tévékre igénybe vehető 5 éves kiterjesztett garancia feltételei:
- 30 napon belül kell regisztrálni a https://tcl-promotion.com weboldalon
- csak ezekre a típusokra vehető igénybe -
hapsitapsi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
1. 300e-400e Ft
2. Filmnézés, streaming
3. 3 méterről nézzük, és 65"-ban gondolkodtunk
4. Világos szobában nézzük, vegyesen nappal és este is
5. Szemből nézzük ketten
6. Streaming
7. HDMI 2 db
8. Falra kerülne
9. Nincs konkrét márka egy 11 éves Sony LED TV kerülne lecserélésre
10. Nincs
11. Csak újNagyon köszönöm a segítséget.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Quadgame94 #83911 üzenetére
Én ilyen hanyatt egeret használok a sima táv mellett.
Lg50UR7008 tévéhez, és teljesen jó.
-
fcbarca
őstag
válasz
Quadgame94 #83916 üzenetére
miért? QLED, és garanciás, és óriási nagy
-
szasanyi
félisten
válasz
Quadgame94 #83918 üzenetére
Azt értem, de milyen a képminőség? Mennyire szenved a blooming jelenségtől? Illetve a gyári 36 hó helyett csak 24 hó garival adja az eMAG -regisztrációs lehetőség van még az 5 éves gariért? Már ha ezt tudod...
-
szasanyi
félisten
TCL 50C805 érdekelne: jó tévé, megéri a jelenlegi 220k-s árát esetleg vagy jobb alternatíva?
-
-
Quadgame94
őstag
válasz
kovacsit #83910 üzenetére
Én biztosan azt választanám a kettő közül.
Nekem két LG-m is van, és volt C1-em is, de engem kiidegel a magic remote. Mondjuk alig használom a távirányítót. Arra hogy rányomjak a disney+ gombra, meg netflixre vagy válasszak inputot teljesen jó. Van akik szeretik, de feleségem és többi ismerősöm is aki itt próbálta nyomogatni mind utálta és kérdezték hogy lehet kikapcsolni hogy az a kurzor ne mozogjon
Szóval abból a 20 emberből kb. aki próbálta eddig mindenki utálta, bár persze ez nem reprezentatív. Sokan szeretik.
-
kovacsit
tag
válasz
Quadgame94 #83908 üzenetére
Köszi, azt nem tudtam, hogy ez a nagy LG is Edge... Azt hittem ez már hátul világítós...
Akkor elengedem az LG-t, és jön a TCL... (Bár a magicremote hiányozni fog... :-) ) -
Quadgame94
őstag
-
kovacsit
tag
Urak,
Nagy a dilemma, A hétvégén -15% van az LG-nél, így a 75NANO753QA most 320 alatt elhozható.
Versenytársa (részemről ) a TCL 75C645. (350e)
Viszont most meginogtam az LG miatt (Most is az van, és vitathatatlanul jó a MagicRemote)
Ki, melyiket, miért?
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-75nano753qa
Segítség!! :-) -
Robertó79
tag
Létezik olyan fali tv tartó amit aha rajta van a tv (55") a faltól kb 90 fokba ki lehet hajlítani?
-
baryll
tag
Kérdezni szeretném, hogy amennyiben a képmegjelenítő eszköz áramfogyasztása az egyik legfontosabb szempont a kiválasztásnál, akkor most hogyan néz ki egy ilyen lista a különböző képmegjelenítési technológiákat illetően? Otthoni, szobai nézési körülményeket alapul véve?
(A TV-k frontján még mindig a LED LCD-k a legtakarékosabbak? A már használható, elfogadható képminőséget produkáló projektorokat hol lehetne elhelyezni egy ilyen áramfogyasztási listán?) -
ArsenalPA
csendes tag
válasz
Quadgame94 #83847 üzenetére
Szia!
A nappali 55m2 és kb 5m távolságról lenne nézve!
Így is nagynak tűnik a 98"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest