Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
-= Stealth =-
-
cd930
aktív tag
-
holee73
újonc
Sziasztok!
Kérdés :
Philips 50pus8507 jó ajánlat 230ért?
Köszi -
cd930
aktív tag
20+ éve a Prohardveren
-
confuser
senior tag
Emagon 400e a 65c839 (keresőmotornak: ugyanaz mint a 65c835)
-
cd930
aktív tag
Na, a Samsung 55Q80B 199990Ft el is fogyott
20+ éve a Prohardveren
-
Gstyler
senior tag
Samsung 55Q80B 199990Ft
Nálam 200 a keret.
Ha jól látom, akkor ez pont IPS paneles, gondolom, hogy ezért akciózzák le.
200-ért viszont találok ennél jobbat vagy ez így best buy?
Szóval a Q60-nál jobb?[ Szerkesztve ]
-
Danibartha42
csendes tag
Sony Bravia XR-55A83J OLED 359.990Ft lesz ma emagon.
-
gabo91
aktív tag
Samsung 55Q80B 199990Ft
TCL55C835 350000FtÍgy ár érték alapján samsung vagy a TCL inkább a javasolt?
-
kurtuzov
senior tag
válasz #42308056 #73782 üzenetére
Kár, pedig én is nagynénémnek a 43C735-öt vettem volna. 120Hz QLED nem nagyon van ebben a méretben ennyiért...
Ha nem marad más akkor marad az 50/60Hz QLED
Hisense 43A7GQ 125 EFt
TCL 43C635 142 Eft
csak tv adás, semmi más.
Melyiknek jobb a PWM-je a kettő közül?Flickering miatt lenne jó egy 120Hz-es, azok jobbak e téren is.
Vagy holnap a Sony KD43X72KPAEP 140 EFt, igaz nem QLED
de ennek a flickering adatáról nem találtam semmit, lehet nem olyan jó, mint az x85K.BT headset is kell, de ahogy nézem egy Aptx LL BT adapter jobb lehet, pláne a Sony mellé, mert abban nincs csak csonka Bluetooth, audiot nem kezel.
-
Vhiktor
veterán
válasz Geza74 #73772 üzenetére
C825.
Egyetlen miniled tv helyett sem szabad venni nem miniledes tvt.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék egy LG Oled TV t venni. C2 sorozatbol.
Egyszerűen nem találom mi a különbség C21 és a C22 között. 55 méret a kiszemelt, mondjuk 48 sem lenne rossz de a moatani tvm is akkora inkabb mennék feljebb 55 re.
Köszönöm -
törölt tag
válasz Geza74 #73767 üzenetére
Nem de egy 4K-s film szebb lesz 4K-s tévén mint Full HD-n. De skálázó szoftvertől függőben javulhat a rosszabb minőségű anyag is, mármint több információ nem lesz rajta de élesebb lesz mintha csak simán kitennéd a jobb felbontású kijelzőre.
De én nem is úgy értettem hogy a nagyobb felbontás minden tartalom esetén minőségjavulást eredményez.
A digitális = minőségibb analógia szerintem is butaság. Hogy lenne jobb egy olyan jel amiben nincsenek átmenetek? Főleg zenénél, mert a szemet könnyebb becsapni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok! Nem tudom mennyire illik a csoportba, de lenne egy 139 ' Lg 55sk8100PLA SUHD
Tv, amit el szeretnék adni. Karcmentes, igazából minimálisat volt használva, tökéletes állapotban van. 3 évvel ezelőtt ez egy elég drága, és jó minőségű tv-nek számított. Érdekelne, hogy mi az az összeg, amennyit jelenleg kb. megérhet? Köszi ha segít valaki ebben. -
Geza74
tag
válasz #42308056 #73765 üzenetére
Vegyünk egy 1993-ban egy VHS kamkorderrel készült, 576x250 pixeles videót. Bedigitalizálom, egy videóvágó progival kimentem full HD felbontásban. (Értsd: a program felskálázza 1920x1080-ra.) Vagy: a TV2 HD adásában leadják, szintén 1920x1080-ban. Le tudod ellenőrizni a tévéden: kiírja, hogy 1080p az adás, és úgy is jelenik meg a tévéden.
Akkor az most HD "minőségű"....?
Nem, pontosan ugyanolyan szar lesz, mintha az eredeti szalagot egy videómagnóval rákötöd a tévédre, és megnézed.Vagy.
Vegyünk egy 1982-ben egy MK25 kazettás kismagnóval készült felvételt. Fogsz egy kazettás magnót, walkmant, bármit, amit rá tudsz kötni a számítógéped audio bemenetére, és bedigitalizálod, mondjuk iTunes-szal. Kimented 320-as MP3-ba. Vagy urambocsá' (de komolyan): FLAC-ba!
Akkor az digitális "minőségű" lesz?
Nem, pontosan ugyanolyan lesz, mint az eredeti felvétel.El tudnám mondani ugyanezt egy Photoshop-os példával is (tulajdonképp azzal is ugyanúgy skálázod fel az adott - okádék minőségű - képet is, mint a hangot és a videót), de nem teszem, mert a fentiek után el tudod képzelni.
Szóval nyugodtad gondold át újra az eddigi hitedet.
Remélem segítettem, hogy megértsd, hogy nem létezik olyan fogalom, hogy "digitális minőség" és társai.(Épp ezért iszonyú parasztvakítás a hi-res audio is - egy jó része legalábbis az így feltöltött, streamelt tartalomnak. Konkrétan átb**ás. Hi-res audionak eladott zenék tömege nem tartalmazza azt az információt, amitől azt nagyfelbontású audioként lehetne értékesíteni. De nincs jogilag szabályozva, ezért tök hülyének lehet nézni az embereket. Felskálázott tartalom. Tisztelet a kivételnek természetesen.)
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz Tibiajax #73745 üzenetére
Mert olcsóbb áron ugyanazt, sőt még jobb képminőséget kapsz velük. Minden évben fejlődnek még adott kategórián belül is, lásd pl a C728 -> C735 vagy C825 -> C835. Ami nem feltétlenül mondható el a konkurens gyártókról, sőt van aki még butít is a tavalyi modellhez képest.
Ha sima VA paneles TV-t nézel ami nem local dimminges, akkor annak nem lesz feltétlenül mélyebb a feketéje mint egy 8 évvel ezelött VA paneles tv-nek, mert ennyit tud a technológia.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Geza74
tag
válasz #42308056 #73756 üzenetére
A jó képminőség érdekel. Régen is voltak kiváló minőségű tévé képek a HDR, DV stb. hype előtt is.
Ahogy egy fotónál a "felbontás" az nem minőségjelző, ahogy tömegek hiszik (még mindig). Ahogy a "digitális" se minőségjelző, ahogy tömegek hiszik.De hagyjuk. Remélem lesz, aki érti.
Ja, amúgy erős romlásnak indult, azért váltunk. Meg lesz javítva (remélhetőleg), aztán megy be a gyerekhez.
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok! 350-400 körül keresek 65” Samsung Neo Qled tv. Van ajánlott ebben az árkategóriában?
-
Poccc97
tag
válasz b4lukapitany #73758 üzenetére
Tavaly én karácsonykor láttam nagyobb kedvezményeket TV-re (előfizetésen felül + kedvezmény), vettem is egyet.
-
Vhiktor
veterán
válasz Geza74 #73750 üzenetére
Nyugodtan megveheted a c735-t, jobb lesz az is mint a h6400. Én csak azért ajánlottam a c835-t mert annak a képével nem lehet osszehasonlitani mert teljesen más kategória. Sokkal nagyobb kontraszt arány, sokkal nagyobb fényerő. Jóval látványosabb hdr és dolby vision.
De ha az a cél hogy a 6400 szintjét hozza akkor a c735 is lazán hozza, sőt túl is szárnyalja könnyedén. C735 is kiváló a saját kategóriájában.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
b4lukapitany
tag
Amiket nem kiemelten bf termékként hirdeti az emag, azoknál a szokásos árnál 10-15%-kal nagyobb engedményt ne várjon senki, mert csalódni fog.
Arra emlékszik valaki, hogy tavaly a Telekomnál volt-e tv-re akció? Samsung s10+ telefonokra emlékszem, amiket kiszórtak 80-ért, meg még 1-2 típus volt kb., de tv-ket akkor nem nézegettem.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz Geza74 #73750 üzenetére
Engem is érdekelne a válasz, nekem is pont 48H6400-am van.
Ami meglepő, hogy vagy nem értek hozzá, vagy meglepően jó a feketéje.
Pl. szélesvásznú filmeknél a felső, alsó sáv állítom majdnem tök fekete és egyenletes és a benne lévő felirat is rendben van. Kopogtatásra VA, amin meg is lepődtem, azt hittem gagyi IPS. A képe mai napig rendben van szerintem. -
cd930
aktív tag
válasz Geza74 #73747 üzenetére
Nemcsak ebben az összehasonlításban, máshol is írták már, hogy 2 USB van rajtuk, holott valójában csak 1 van, más paramétert is elírhatnak..
Tényleg jó volna látni olyan oldalt, ahol megbízható adatok szerepelnek.Én is agyalok, mi volna a jobb, ha nem játszom rajta és nem full sötétben tévézem.
Sőt, 4K tartalmat sem nagyon fogyasztok, 95%-ban max FHD tévéadásokat nézek (bár már barátkozom a streamekkel).
Szóval nekem is inkább egy nagyobb C735 mint egy kisebb C835 volna logikus, csak mindig úgy járok, hogy azt nézem, hogy már csak egy kicsivel kell többet kiadni és jobbat lehet venni..[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Geza74
tag
válasz fury1337 #73749 üzenetére
Ezt találtam kérdésedre:
Dimming zones and peak brightness:
- C835: 240, 288 and 360 dimming zones in 55, 65 and 75 inches, respectively. Specified to 1000 nits peak brightness
- C935: 1080 and 1920 dimming zones in 65 and 75 inches‚ respectively. Specified to 2000 nits peak brightnessValamint:
The picture quality difference between C835 and C935 was noticeable with C935 delivering better contrast and backlight control with fewer backlight issues such as blooming / halos. C835 had a tendency to crush shadow details, most likely due to its limited number of dimming zones, whereas C935 had better control. At times, C835 produced more saturated colors than C935 but this could be due to the factory picture settings.Both C835 and C935 have a more glossy and reflective coating on the LCD panel than the more affordable models. You can see reflections in some of the pictures where a window behind us is visible in the panel. TCL quoted 2.3% reflectance for C935, which should be lower than C835 (no number provided), and from our demo C935 did appear to produce fewer reflections, although it is definitely not reflection-proof.
Az egész cikket, ami a két típust taglalja, itt találod.
-
Geza74
tag
Kedves Vhiktor illetve aki (nálam sokkal) jobban ért hozzá.
Mivel úgy néz ki, hogy nem tudunk családilag 300-nál többet költeni most tévé cserére, felteszem harmadjára is a kérdésemet, mert eddig nem kaptam rá választ.A 7 éves Samsung 48H6400 tévénk utódjaként (ami anno egy nagyon jó tévé volt), kompromisszumos megoldásként szóba jöhet-e egyéb típus a C835-ön kívül? Tekintve hogy NEM nézünk töksötétben tévét, NEM szoktam elemezgetni képkockánként a sötét részleteket és a homogenitást, NEM játszunk a tévén, és abszolut hidegen hagynak a HDR, DV, Hi Res Audio és egyéb új csilivili szabványok; egyszerűen csak szemre szeretnék egy jó képvisszaadású tévét, ami ebből a szempontból NEM ROSSZABB mint a H6400.
Ha továbbra is azt mondod, mint az első válaszodban, hogy "ha nem akarok csalódni a H6400 után, akkor csak a C835", akkor légyszi pár szóban fejtsd már ki légyszi, hogy miben lenne csalódás pl. a C735 vagy a C635. Vagy a C728 - habár azt már valószínű nem fogják árulni.
Köszönöm előre is.
-
Geza74
tag
Összehasonlító rövid írás a TLC idei C szériájáról.
Link -
Kiskutya
veterán
válasz Tibiajax #73745 üzenetére
Nem a tcl ennyire jó hanem árkategórián belül a konkurencia lett ennyire szar! Lg általában ips panelekkel szereli a tv-ket amit én tuti soha nem veszek! A samsung meg semmivel nem jobb csak drágább és még szolgáltatásban se tud többet. A sony meg erősen túl van árazva!
Tcl-nél is megvannak a kategóriák és azok között is van különbség! A c835 pl eisa dijas tv lett és magyar teszt is van róla hogy nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen - visszább olvasva is - mennyire erősen nyomjátok ezeket a TCL-eket. mitől lettek ez ennyire menők?
ez nem ilyen xiaomi-szerű sztori megint, hogy ócsó kínai, ami viszont végül is meglepően jó, kiváló ár/érték arány aztán igazából, ennyi? de közben igazából nem jobb egy nano-nál vagy jobb samsungnál, csak olcsóbb, és ezért lett rohadt népszerű?
mi az, amit tudnak ezek a TCL-ek? ezt a videot elnézve pl hanyatt vágom magam ettől a világosszürke "feketétől", 5éves VA (nem akkori csúcs) sony-m rommá veri.- -
törölt tag
43 és 50"-ban mik a legjobb TCL tévék? A többi markából szerintem tudom mi az amiért hajlandó vagyok pénzt adni ha jó akciót kap holnap.
-
biokoles
csendes tag
55 colos TCL, LG és Samsung LCD tvk képe és hangja között van szignifikáns különbség 150 - 170 ezres árkategóriában? Kizárólag film nézés a szempont.
-
-
Tibiajax
nagyúr
hi,
65"-osban mi most a legjobb vétel, a legjobb típus, amit érdemes venni? annyit tudok, hogy mindenképp VA-t akarok..
max keret 250-260ezer lenne.
köszi! -
Geza74
tag
válasz scream08 #73728 üzenetére
A C635 QLED tévé, a P735 sima UHD.
Mindkettő 60 Hz-es, de a C635 tudja szoftveresen a 120 Hz-et (DLG - Dual Line Gate).
A C635-ön van 2.1-es HDMI csatlakozó, a másikon nincs.
Azt hiszem csak a C635-ben van az Onkyo mélysugárzós "hangrendszer".... ami nyilván egy parasztvakítás, de valószínűleg jobban szól, mint a P735 hangszórói.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Tehát a C széria (elvileg) eggyel magasabb szinten van. Hogy aztán ez a képminőségben, és a te igényeidhez hogyan viszonyul, ezt nem tudom.Böngészd át a két típus adatlapját (ha kened az angolt).
P735 adatlapja
C635 adatlapjaJelenlegi árak összehasonlító táblázata:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
-
Vhiktor
veterán
válasz ricsik #73716 üzenetére
Lesz majd C735 tesztem is, de már a technológiából fakadóan is más liga a 2. A mini LED nagyon sokat dobb a képen
-
Geza74
tag
válasz Vhiktor #73714 üzenetére
Köszi hogy emlékeztettél.
Be is linkeltem a videóidat.
TCL 4K 55" és 65" tévék (ár)összehasonlító táblázata -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Ezeket a TV-ket neztem ki a T-nel:
Philips 55PUS7506/12
LG 55UP76703LB
LG 55UQ70003LB
LG 55UQ75003LF
Samsung UE55AU7102KXXH
Hisense 55A6BGMelyik ezek kozul a legjobb kép ügyileg? Filmezesre (netflix, hbo, prime stb) lenne hasznalva joreszt. Esetleg kesobb lehet veszek vmi konzolt.
Koszi.
-
veterán
Sziasztok!
Van egy régebbi LCD tévénk, 42"-os LG 42LF2510.
Nem okos, de nagyon szép képe van, asszem VA paneles, legalábbis felvillan mikor megkocogtatom.
1080p, 60Hz-et tud.
Utólag valami infrás telefonnal meg pendrivevval aktiváltam a pendriveról lejátszást mert gyárilag nem tudta.
Egyszer lett javítva, kiszáradt a Z-irányba vezető paszta.
Talán ebből kifolyólag van egy halvány sárga függőleges csík a bal szélétől 6-7 centire.
Filmnézés közben egyáltalán nem zavaró, ha fekete a kép nem látszik, leginkább csak világos-fehér jeleneteknél.
A távirányítója megvan, bár nem az eredeti, hanem utángyártott, de az eredetivel teljesen megegyező, nem ilyen univerzális sz*r.Kérdésem, hogy ez mennyit érhet?
Lehet eléggé leértékeltem, mikor 15-öt mondtam egy érdeklődőnek?
Vagy a csík miatt jó az az ár is?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Vhiktor
veterán
válasz Geza74 #73711 üzenetére
Én TCL C728, C825 és C835 teszttel tudok szolgálni, Samsung terén pedig QN95B.
[ Szerkesztve ]
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, sajnos a jelenlegi LG 43UH664V tévénk kb 3m-ről nézve kicsi, főleg ha PS5-ről megy játék amiben el kell valamit olvasni eléggé fejfájós egy idő után.
- inkább konkrét modellek érdekelnek amik megérhetik a cserét, az LG OLED-ek nagyon tetszenek, azt mondanám 500.000 Ft - alatt
- Főképpen Playstation, HBO MAX vagy Netflix, néha egy 4K-s film pendrive-ról
- 3 méter a távolság, 65" és 75" méretben gondolkodom
- többnyire sötétebb, nyáron mindenképpen redőny kell
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
- csak szemből, 2-en
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
- HBO MAX, Spotify, és bluetooth a fejhalgatómhoz
- HDMI
- oldalt preferálom, fehér szín előnyben
- LG, de bármit meghallgatok
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
- 100+Hz és kiemelkedő hangszórók, jobb hangzás (nincs külső hangfalam), ezekért hajlandó vagyok többet fizetni
- csak újÉrdekelne egy olyan opció is, hogy ne legyen rosszabb kép és hangminőségben a jelenlegi LG 43UH664V-nél, de nem kell semmi extra. Mi lenne a minimalista de nagyméretű modell amit ajánlotok!
A másik opció pedig a 11db felsorolásnak megfelelően mik azok a modellek amik beférnek 500eFt-alá, de kategóriájuk legjobbjai! OLED, QLED passz
Köszönöm!
-
Geza74
tag
Tudtok mondani olyan hiteles tv tesztelő oldalakat, ahol bő merítés van Samsung és (európai) TCL tévé tesztekből is?
Olyasmit mint a rtings.com (csak ott ugye a TCL amerikai változatai vannak tesztelve, ami nálunk nem ér semmit). -
Geza74
tag
Frissítettem a táblázatot.
3 tévé ára változott (lefelé) tegnaphoz képest.Akit érdekel: csináltam egy összehasonlító táblázatot a TLC tévékről (folyamatban van), főként az aktuális árak miatt, de igyekszem kiegészíteni egyéb információkkal is, ahogy az időm engedi.
(Egyelőre még kezdetleges fázisban van, de az ár összevetések miatt remélem van akinek így is hasznos lesz.)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing
Egyelőre csak az 55 és 65 collos verziók vannak rajta, lehet ez így is marad (bocsánat).Jelmagyarázat:
- Pirossal jelölt ár: jelenleg nem kapható; ennyi volt utolsó ismert ára.
- Zárójeles ár: ez volt eddig a legolcsóbb ára.
- Az árakra kattintva feljön az adott típus Árukereső oldala.
- A típusra kattintva feljön a gyártói weboldal.Az adatokat a TCL oldalairól vettem (veszem).
Délelőttönként igyekszem frissíteni. -
CsabiJ
újonc
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt állok 40"-50" közötti méretben.
Közép kategória esetleg felső-közép kategória.
Samsung, LG, Hisense készülékeket nézegettem.Kérni szeretnél segítségetek szerintetek melyik típus lehet a legjobb választás vagy egy kicsit leszűkíteni melyikeket érdemes választani.
Köszönöm a segítséget.
-
Geza74
tag
TCL 55C635 183.000 az Alzánál.
-
patrik1994
csendes tag
Sziasztok,
200-300e.
Általában letöltött filmek, sorozatok plex-en keresztül. Időnként tv-ben sport.
2m-ről, 55", nagyobb nem fér el.
Világos, de van redőny.
Szemből, ketten.
Plex
-
falra lesz
-
-
Új.Az előző ~300 hozzászólás alapján egyértelműen TCL 835 az ajánlott úgy látom, de kihasználnám ilyen felhasználással a többlet tudását? A tv adás úgysem 4k és 144 hz, bár a felskálázás jól hangzik. A hangzás is biztosan jó, de a feléből is vannak már QLED tv-k. Megéri 350-re bővíteni a keretet rá?
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz Vhiktor #73702 üzenetére
Nagyon bizonytalan, de azért finisközeli állapotban vagyok, átérzem ezt a korábbi hozzászólást
20+ éve a Prohardveren
-
Vhiktor
veterán
Aki TCL TV-t akar venni az holnap nézze az emag-ot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest