- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesman
őstag
Urak TCL U43P6006 SMART TV, illetve a másik versenyző a Hitachi 50hk6100 Smart televízióval kapcsolatban várom a véleményényteket, köszönöm!
-
Kiskutya
veterán
válasz
kircsi28 #60208 üzenetére
Biztos hogy jó volt a kalibrált beállítás csak sokunk szeme már hozzá van szokva az élénkebb képi világhoz. Igazából nekem sem tetszett eddig soha amit az aktuális tv-hez néztem kalibrált beállítást de már kezdek rájönni hogy valahol a kettő között van az igazi és úgy állítom be a tv-t.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
kircsi28 #60121 üzenetére
Sziasztok!
megvettem végül a
Samsung QE43Q60AAUXXH UHD QLED tv-t.
marha jó, gyönyörű a képe, de!! A media marktban van olyan, hogy +20000 ft és az egy elòre bekalibrált tv, én marha hagytam magam rábeszélni, azt a szart, ahogy ott beállítják, kerülje el őket mindenki messzire! Borzalmas volt a kép, visszaállítottam gyárira, és magamnak állítgattam a gyerekkel+néztünk beállításokat külföldi fórumokon.
ég és föld amilyen lett meg ahogy be volt állítva, ezért pénzt nehogy kiadjatok!
a samsung chrystal szériárol mindenhol lebeszéltek, egy qled kb. Annyi vagy minimálissal drágább csak, de klasszisokkal szebb, ha lehet mindenki ezt vegye, ár érték-ben verhetetlen. -
rainman72
Topikgazda
válasz
SingleFrench #60206 üzenetére
A 50s tvd VA az 65s meg IPS.
Két különbőző panel más-más tulajdonságokkal,ezt jó ha tudod.
A bolti beállitás nem mérvadó,jók a jelenlegi Philips modelek is képminőségben,sztem ebben az árban az egyik legjobb,szem.tapasztalat és vélemény.Viszont a panellottó itt is fenáll hogy mennyire felhős vagy bevilágitós darabot fogsz ki.
Ha nem fontos az android a 65PUS7805 is szóba jöhet. -
SingleFrench
csendes tag
Sziasztok! A jelenlegi Philips 50PUS7304 készülékemet szeretném lecserélni egy 65" méretűre rövid határidőn belül. Első körben most 250 ezer környékére lőném be a tetejét. Alapvetően maradnék Ambilight vonalon, ezért a 65PUS8505 változatot nézegettem a boltokban. Nem tudom, hogy az ottani fényviszonyok miatt (Euronics, MediaMarkt), de nem volt annyira meggyőző a képük a többi hasonló árkategóriás 65" TV-k mellett. Esetleg csak én láttam rosszul? Mindegyiken ugyan az az adás ment, nem vittem saját külső adathordozót.
- 70% Youtube, Twitch, Netflix
- 20% PS4 Pro (tervezek év vége körül PS5-öt, de nem kell a 120hz, bőven elég a 60)
- 5% filmezés pendriveról, hddről
- 5% kábeltv, meccs nézésEgy nagy fehér fal előtt lesz, asztalon (tehát a lába mindegy). Szemből nézzük. Csak új.
Ha esetleg eltekintünk az Ambilighttól, 250-ig lenne valami ajánlott 65" TV? Köszönöm!
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Okaasim #60201 üzenetére
Ekkora összegért nem nagyon kapsz next konzolhoz tv-t,tehát hogy legyen 120hz panel,2.1hdmi és VRR.(150-200e)
Kisméretű tv se igazán van,55"-tól indul az pár ami van.
Jelenleg a Sony 55XH9096-77 ilyen tv de még mindig nem kapta meg a VRR frissitést.
Ajánlott még konzolhoz például az
Lg 55Nano903-913 és Samsung 55Q70A,
TCL 55C728 -
So5ika
tag
Sziasztok!
Láss csodát, a fenyegető e-mail hatására felhívtak a Samsung ügyfélszolgálattól, hogy akkor kiküldenék hozzám a szervizt, akik megpróbálják a helyszínen orvosolni a problémát. Persze nem siették el a dolgot, mert egy hetet erre is várni kellett. Ha a hiba elhárítása nem oldható meg helyszínen, akkor elviszik bevizsgálásra.
Megkérdeztem, hogy ezt miért nem lehetett első körben is megtenni, erre ment a terelés meg a hülye duma az ügyfélszolgálatos hölgy részéről.
Jeleztem neki előre, hogy ha bármilyen elutasítást kapok, abban az esetben megyek tovább és meg sem állok a bíróságig, továbbá megjegyeztem azt is, hogy ha ennek a dolognak egyszer vége lesz, soha többet nem veszek semmilyen Samsung terméket és senkinek sem fogom ajánlani, mert ilyen cigány módon viselkedtek velem.
Ez volt a válasz: "Nézze Uram! Ez az Ön döntése!Szóval várom a szerviz hívását és a további fejleményeket..
Üdv.
-
Okaasim
friss újonc
Sziasztok!
Idén készülök venni ps5-t és hozzá keresek 1 normális tv-t ilyen kategóriába. Ha az összegbe nem fér bele, azt is meghallgatom, de a lényeg hogy hdmi 2.1-s legyen és hdr játékokokhoz és 4k-s tv-t szeretnék. Remélem tudtok segíteni, hogy milyen tv az, ami ezeknek az igényeknek megfelel. Előre is köszönöm a segítséget.1. Tévére szánt összeg, forintban? - 150.000-200.000 Ft (lehetőség szerint ezen belül maradnék,picivel lehet több, de 250ezernél semmiképp se több)
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) - sorozatnézés, játék
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? - 2,5-3 méterről nézném,120 centi körüli lenne a legideálisabb
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? - a szoba világos, de van redőny is és nappal is, meg este is
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? - alapvetően szemből nézem, este meg oldalról
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) - vodafone box van, egyébként HDR játékokhoz lenne fontos csak, valamint 4k
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) - min. 2 hdmi és ez 2.1-s legyen, usb is legyen (1 elég)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? - Mindegy, falra lenne felrakva
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) - nincs ilyen
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) - Semmi
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? - Új -
Obyboy
addikt
válasz
*RLaci* #60060 üzenetére
Köszi.
Végül nem vettem meg a hisense 55u8qf-et mert már csak a kiállítási darab volt.
Tovább keresgélek... most elsodródtam az ambilight irányába.
Falra lesz rögzítve a TV és gondoltam ha már ambilight akkor legyen mind a 4 oldal megvilágítva így megtetszett ez az 50PUS9005/12 típus de nem találom itthon sehol. -
winston88
csendes tag
Sziasztok!
TCL 55c715 tévén gondolkodom, de szóba jött a Philips 58PUS8506 is, bár utóbbiról igencsak megoszlanak a vélemények. Árban nagyjából hasonló lenne. Ti melyiket ajánlanátok?
Köszi a választ előre is!
-
pecccccccca
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #60195 üzenetére
Valóban. Árban verhetetlen.
Nekem is opció volt egy darabig, aztán Airplay miatt kiesett. -
válasz
pecccccccca #60186 üzenetére
Köszi, tcl 65-ös qled lesz. Árban verhetetlen. Néztem youtubeon tesztet, 90-es szériás samsunggal hasonlították össze ami egy többször drágább tévé, persze veszít de annyival nem rosszabb.
-
Julot
aktív tag
Megtörtént a vásárlás, Egy LG55NANO753PA.-t vettem végül. Nem tudom eldönteni ez VA.-s vagy IPS panelos-e? De nekem erős a gyanúm hogy VA, egészen más a képe, sokkal szebb feketéje van, mint az IPS.-es UJ701-nek.
Amiben csalódtam - és ez nem feltétlen a TV hibája - hogy a "chanshort" nevű csatornarendező programmal szerkesztett csatornalistát nem ismeri fel, nem lehet feltölteni rá a megszerkesztett csatornalistát, a sajátjával kell tökölni, ami igencsak időigényes, és a WebOS egyik szégyenfoltja. Amúgy még szokni kell egymást, de első blikkre nem rossz.
Színkalibrációs adatokat lehet találni hozzá? Mert nekem nem sikerült, Gondolom túl új még, de az is benne van, hogy én vagyok béna... -
milan26
senior tag
Megvettem ma a Hisense 40A5600F készüléket. Teljesen vállalható, jó àr/érték arány. Szép képe van, betekintési szög hálóba bőven jó. Foci nem akadozik. Vidaa elég buta, de Plex van rajta, saját lejátszója látja a dlna-t. Kodi sajnos nincs.
-
Julot
aktív tag
válasz
gyantaszuz #60187 üzenetére
Szia!
Friss mérés, nekem a külső mérete 95,3 cm!
-
gyantaszuz
aktív tag
Esetleg tudja valaki, hogy az LG 55NANO753PA két lába közti távolság mekkora?
Itt 95cm-t írnak, de nem világos, hogy a lábak külső vagy belső szélétől mérik. Egy 97 centi széles komódra helyeznénk, de nem rendelném be feleslegesen. Üzletbe nem jutok el mostanság. -
pecccccccca
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #60174 üzenetére
Szia. Bocsi, hogy csak most írok.
Sajnos nincs semmi tapasztalatom smart tévékkel kapcsolatban, hogy mik működnek xy OS-en. Én is most tapogatózom. 39 évesen most fogom megvenni az első tévémet.
Ha a QHD alatt a QLED UHD-t érted akkor én úgy tudom, hogy van különbség Nanocell és QLED közt. Ha jól tudom az is, hogy a fényt kibocsátó ledek sűrűbben vannak elhelyezve a panel mögött így kicsit jobban vissza tudja adni az OLED előnyeit a ledek ki és bekapcsolásával. A megjelenített képhez igazítja, hogy mikor kapcsol le vagy fel egy ledet így a fekete talán feketébb mint a Nanocellen.
Ha nem így van kijavítanak. De az utána olvasásaimból ez megmaradt. -
ReFleXx
addikt
válasz
rainman72 #60182 üzenetére
ezt az orosz forumot talaltam: [link]
IPS paneles 43NANO75:
[link]
VA paneles 43NANO75:
[link]Tehat a product kódot kell nézni a modeltipus utan.
BDRSLJP -> S -> SHARP CORPORATION. MVA.
DRUFLJU -> F -> HEESUNG ELECTRONICS LTD Korea. IPS.Nem tudom, hogy ez a kod rajta van-e a dobozon , illetve hogy a tobbi meretnel is igy van-e.
-
És sima android appokat is fel lehet tenni? Pl facebook, vagy valami?
Objektíven a telekom kínálatából saját felhasználásra, részletre (havi 1-2 ezres nem annyira vág földhöz), ti melyiket vennétek?
Nyomom a gombot és nem történik semmi 3 másodpercig, 2 perc míg bekapcsol, lagol a rendszer, szar a távirányító, ezek a halálom. Jó persze a fiamnak lesz, de ő sem kevésbé idegbetegKépminőség lenne a lényeg, 55"Qled samu vagy tcl 65" qled, esetleg más?
Nekünk magic remote van, mi nagyon szeretjük, de már kopnak le a gombok, a némítás, netflix gombok odavannak, a rakuten tv is kivan rakva távirányítóra telibe, helyette egy hbo vagy youtube sokkal jobb lenne.
Illetve még valami, androidos tv-re fel lehet tenni mondjuk egy blokada-t hogy ne legyen youtube reklám? -
rainman72
Topikgazda
Ha fontos a hdmi-k száma akkor min.az UP80.
Ha pedig nem sokkal drágább a nanocell akkor inkább az,plus azért is mert irtad hogy a VA talán jobb lenne.
Én mindenképp már a 2021s modelt vinném,talán jobb az új webOs 6.0,a kezelőfelület miatt,habár ez inkább otthon fog kiderülni.A régit meg már ugyis ismered.Az új MR meg sztem jobb nem olyan mint egy csónak -
-
ReFleXx
addikt
válasz
pecccccccca #60173 üzenetére
megnezem köszi
-
Csandi
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #60174 üzenetére
Androidra van HBO GO, minden gond nélkül.
-
válasz
pecccccccca #60149 üzenetére
Köszi a segítséget, igazából a fiamnak kéne, hbo go, netflix, pc-ről filmnézés, playstation lenne az elsődleges használat.
Jól sejtem, hogy androidra az hbo go problémás lehet?
Illetve az LG nanocell az mit takar? Ugyan az, mint a QHD, vagy egész más? -
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg TCL 50DP600 tv-t használok, egy régi Samsung mellett tűnt fel, hogy az Apple TV képe tök rossz rajta, bármit állítok is a TV-n, vagy az Apple TV-n - így felmerült a csere gondolata (mondjuk ez a Roku TV OS egy kalap szamócát sem ér önmagában)
Telekomtól próbálom meg kihozni részletre. Alább a szempontjaim, kérnék ötleteket. Köszi a tanácsokat!
1. Tévére szánt összeg, forintban? - részlete venném
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) - Film, főleg streaming, illetve normál TV
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? - 3.5-4m, 55-60"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? - Nappal/este vegyesen, a szoba redőnnyel sötétíthető, de nem extra sötét
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? - Szemből, illetve kb 20 fokból, általában ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) - Semmi, AppleTV és Telekom TV box lenne rajta
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) - Optikai soundbarhoz, illetve 3-4 HDMI
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? - Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) - Legyen jó
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) - Semmi
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? - Új, Telekomtól -
ReFleXx
addikt
válasz
pecccccccca #60170 üzenetére
Ezt a harmat ajanlottak fel mint cserekeszulek, szal ezekbol kell valasztani.
Ez a NANO753PA biztos VA? Valahol azt olvastam hogy a NANO-k IPS-ek. -
csszorsi
csendes tag
válasz
Kapanyél #60166 üzenetére
Bocsi, hogy nem egyesével reagálok de itt válaszolok mindenkinek, azt hittem itt azért samusok is vannak .
Sajna nem netes rendelés...euronics főleg buzi ilyen szempontból [kép] [kép] [kép]
Most beléptem samsung csopiba itt más is rakta már ki ezt a problémát
Folia persze lekerült, filmezés közben nem is látszik csak így hogy világos a nappali a képernyő meg fekete
Nem hullámos csak hullámosan tükröződik vissza a nappali -
Kapanyél
őstag
válasz
csszorsi #60158 üzenetére
Egy kb. 1,5mm-es műanyag lap az eleje, ami képes ilyesmire (mint látjuk).
Ettől függetlenül nem normális, mert ennél sokkal nagyobb méretben is meg tudták oldani, hogy kisimuljon a helyére rakva. Nálunk egy 82"-os van és mind a lábain, mind fali konzolon is szép sima a felület, nincsenek ilyen torz tükröződések. Pedig emeléskor, fogáskor olyan érzésem van, hogy mindjárt kettétörik a francba, úgy nyekereg és nyeklik az egész.Nézz meg párat kirakva boltokban és ha ez a típuscsalád általánosan nem ilyen, akkor cseréltesd ki. Remélhetőleg neten rendelted és 14 napig visszaküldheted...
-
rainman72
Topikgazda
Az UP77 illetve UP80 tényleg szinte csak a csatikban tér el.
Az idei Nano753 viszont már újabb
webOs-t és új magic remote-t kapott,mint a tavalyi 793[link]
Illetve pár napos teszt is megerősitette azt hogy az 55"-os változat VA panelt kapott. [link] [link]
Forditó segít,igy talán ez a legjobb választás. -
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! TV vásárlás előtt állok, én az LG.-t preferálom, elsősorban a WebOS és a Magic Remote miatt. 55-60".-ban gondolkodom.
Most egy 49UJ701-em van, szép, jó, semmi bajom nincs vele, de kell egy második TV, aminek a szerepét ez fogja betölteni, és a helyére jönne az új TV. Filmezés-TV.-zés nagyjából fele-fele arányban oszlik meg, bár Én inkább filmezek, a gyerekek tv.-znek.
Már régóta gondolkodom, hogy a következő TV-m NANOCELL legyen, de nem tudom mik a felhasználói tapasztalatok? Az is dilemma, hogy talán jobb lenne VA paneles, mint IPS, mert ez utóbbi feketéje - főles sötétben - ugye inkább sötétszürke, ami eléggé zavar ( OLED-re nincs keret...
) Egy középvilágos nyugati tájolású szobában lenne az északi falon, a szoba csak a délután pár órájában esik napfénybe, de én amúgy is sötétítek, amikor filmet nézek. Mennyire van szebb képe egy NANOCELL-el szerelt TV.-nek mint a "hagyományos" LED LCN.-nek? Megéri az árkülönbözet? Konkréten ha típusokat nézem:
Mondjuk azt sem tudom hogy ez a fenti két típus között is mi a különbség, láthatóan 7.-es és 8.-as széria, gondolom van valami lényegi, mert az LG oldalán csak pár csatlakozóbeli eltérést találtam...
Itt ugye az egyik tavalyi a másik idei modell. E kettő közti különbség is érdekelne, de a legfontosabb hogy NANO vagy sima LED TV?
Segítségeteket előre is köszönöm, és elnézést kérek a hosszú hozzászólásért!
Szép napot!
Üdv.,
Zsolt -
rainman72
Topikgazda
válasz
Aggodalmam nem véletlen, euronicsból van...velük már meggyűlt a bajunk párszor.
"
Semmi köze egy boltnak ehhez
Főleg a tükrözödéshez,szinte mind igy fog viselkedni,azzal nem tudsz mit kezdeni.
A hullámosság viszont új,kérdezz rá a Samsung topikban.Nem volt még ez a márka nálam,de több unboxing videoban folia van a kijelzőn,esetleg az nem lehet? [link] 9 perc környéke.
-
mrmft
senior tag
válasz
Itt LG-k vannak egyik sem ilyen. Ha kozelrol nezem kicsi narancsossag (mint a narancson levo kis godrok) van, de messzirol tukor es nem torz.
Samsungrol nem tudok nyilatkozni. Ha problemanak gondlod menj vissza az uzletbe es nezd meg a tobbi milyen, evvel a fotoval a zsebedben. -
csszorsi
csendes tag
Sziasztok, végre megvettük A tv-t
Samsung QE 65 Q60TAUXXH 4K UHD a választásunk
Kicsit furcsálltam mikor betettük a helyére de most már kezd idegesíteni is, hogy a visszatükröződő fény és minden görbe, hullámos benne
Oldalról belenézve katasztrofa kb a tv
Csatolok képéket:
[kép] [kép]
Most ez oké, hogy ilyen hullámos az egész? Ilyen másnak is ezek a hiperszuper új tvk? Vagy selejtes? Aggodalmam nem véletlen, euronicsból van...velük már meggyűlt a bajunk párszor. -
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
SAMSUNG QE 55 Q60TAUXXH lesz végül a vásárolt tv.
Tizen rendszeren van Telekom TV GO alkalmazás? Szeretném megosztani ezen módon az otthoni TV szolgáltatást. -
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok kérlek segíteni, mi lehet hasonló képminőséggel otthoni tv nézésre megfelelő választás, mint a Sony XH90 csak olcsóbb kivitelben, ami jelenleg 259e Ft.
Nincs konzol, leginkább foci meccseket néznék, Netflix, HBO, 55-ös méret legalább, amit szeretnék.
Korábban volt szerencsém egy Samsung Q70T-vel, de a feketénél a bevilágítások zavartak, illetve a sportoknál nagyon elmosódottnak láttam a képet.
Sok olvasás teszt után mertem írni az XH90-et, de félek, hogy úgy járnék mint a Q70-el, így ha olcsóbban jutnék tvhez, talán az ára nem fájna, ha nem annyira tökéletes tv.
Köszönöm előre is. -
7SPT
csendes tag
Sziasztok!
Hamaros tervezem lecserélni a régi tv-nket és nemrég elkezdtem nézegetni mi lenne az utód. Keret 500-600e, jó lenne egy 75"-os illetve ha lehetséges minél vékonyabb dizájn. 3 típusra szűkítettem le eddig kb.:
1. LG 65Cx/C11 - Hátrány: nem 75-ös, előny: OLED
2. Sony XH90/X90J - Hátrány: (nekem) vastag, előny: FALD
3. Samsung Q70A - Hátrány: Edge LED, Előny: vékonyMivel nappaliba menne, általános használatra, max alkalmanként esti mozival (OLED előny nem jön ki?) és falon lenne (nekem fontos, hogy ne legyen 15 cm-re tőle a síkja) egyre inkább a Q75-ös fele hajlok. Alapvetőn mindhárom tv tudja amire szükségem van, favorit rendszerem nincs (habár magic remote lehet kényelmes lenne).
Szóval a kérdésem
, szerintetek nagy hibát követek el ha azt választom a 3 közül? Ha igen melyik lenne a jobb választás.
Jah, fontos, OLED77-re egértelműen nincs keret.
Kösz szépen előre is!
-
Kiskutya
veterán
válasz
pecccccccca #60151 üzenetére
c715 sem egy hdr bajnok tv de ez az lg botrányos. Inkább nézz valami mást az oled jo lehet ha van rá keret. Kép minőségbe az oled a legjobb szerintem.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Kiskutya #60150 üzenetére
Valóban jobb.
Csak különösebb infót nem adott meg, hogy mik lennének fontosak, gondoltam, ha esetleg olyan helyzetben van mint én, hogy Iphone-t szeretne csatlakoztatni hozzá akkor az LG inkább.
Tudom tudom Androidhoz is hozzá lehet csatlakoztatni.
Én szeretném apple tv-ként is használni. Airplay nálam opció lett. Nem akarok külön eszközt venni hozzá.
Lehet, hogy ebből tényleg OLED lesz. Olyan 60-70k kedvezményt biztos kapok a két előfizumra. Két éve 100k-t kaptam mikor a telefonom vettem. Nem tudom most mi a helyzet a Telekomnál, de, ha olyan 70k kedvezményt kapok, lejön a TV árából akkor akár ilyen 12k körülre lemehet a törlesztöje az 55BX3LB-nek.
Jelenleg 16k a telefonom törlesztője. Szóval még úgyis beljebb vagyok. Persze, ha kapható lesz mikor megyek megvenni. Ahogy látom kifutó termék
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest