-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #97686 üzenetére
Tegnap elmentunk a TV-ert az MM-ba, az elado k*rvara le akart beszelni a Hisenserol, hogy egy hulladek, a tvkbe belevan tervezve h gari utan nemsokkal beszarjon, cserealkatresz nem lesz, a vidaa rendzer egy kalap fos, meg amugy is keves a fenyereje a nappaliba, vigyunk helyette pl egy LG-t hasonlo arban.
-
ReFleXx
addikt
Milyen 50” - 55”-s tv van 100ezres arkategoriaban?
-
ReFleXx
addikt
válasz
rainman72 #60182 üzenetére
ezt az orosz forumot talaltam: [link]
IPS paneles 43NANO75:
[link]
VA paneles 43NANO75:
[link]Tehat a product kódot kell nézni a modeltipus utan.
BDRSLJP -> S -> SHARP CORPORATION. MVA.
DRUFLJU -> F -> HEESUNG ELECTRONICS LTD Korea. IPS.Nem tudom, hogy ez a kod rajta van-e a dobozon , illetve hogy a tobbi meretnel is igy van-e.
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
pecccccccca #60173 üzenetére
megnezem köszi
-
ReFleXx
addikt
válasz
pecccccccca #60170 üzenetére
Ezt a harmat ajanlottak fel mint cserekeszulek, szal ezekbol kell valasztani.
Ez a NANO753PA biztos VA? Valahol azt olvastam hogy a NANO-k IPS-ek. -
ReFleXx
addikt
363k most az LG OLED 55CX az alzanal, mondjuk csak 2 ev garit latok. link
-
ReFleXx
addikt
Holnap lesz harmadik hete hogy a Videopart szervizese elvitte a meghibasodott Panasonic tvnket. Valaki megtudna mondani hogy törvényileg milyen kötelezettsége van ilyen esetben a szerviznek, hogy milyen hataridon belül kellene megjavitani a keszüleket?
-
ReFleXx
addikt
válasz
totalwarrior #58783 üzenetére
köszi es neked is gulyasa
egyebkent a nagyobb fenyero nem jar egyutt gyorsabb beegessel is? -
ReFleXx
addikt
múltkor néztem MM-ben az LG BX es CX OLEDjet de nem igazan fedeztem fel látható különbséget, néztem a speciket ott sem.
Mivel lenne jobb a CX a BXnel?
Megeri a kb 20%os felarat a CX? -
ReFleXx
addikt
Itt egy pelda. Programfuzetbol odamegyek 1 masik csatornara, raokezik a musorra, az ezutan elougro "csatrona valasztas"-ra is ranyomok, majd a bal felso sarokban ezutan kiirja a kivant csatorna informaciojat, de nem valt at arra a csatornara, hanem marad a regin. gondolom nem igy kene mukodnie...
-
ReFleXx
addikt
Elore bocs hogy ide dobom be, de a masik ket opcionalis tv topik halott.
Telekomos akcio meglovagolva valtottam LG-rol FX550-es Panara. LG-nel is ugy volt hogy a programfuzetbol kivalasztva a programot oda lehetett ugrani a csatornara, a Pananal is megkerdezi hogy odavaltson-e raokézok de nem vált csatornát. Nem igy kene mukodnie?
-
ReFleXx
addikt
LG 43LF5400 80k-ert mennyire szamit jo vetelnek? Elvileg ebbol meg 16k is lejonne otps tesco kedvezmeny miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest