-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Megtörtént a vásárlás, Egy LG55NANO753PA.-t vettem végül. Nem tudom eldönteni ez VA.-s vagy IPS panelos-e? De nekem erős a gyanúm hogy VA, egészen más a képe, sokkal szebb feketéje van, mint az IPS.-es UJ701-nek.
Amiben csalódtam - és ez nem feltétlen a TV hibája - hogy a "chanshort" nevű csatornarendező programmal szerkesztett csatornalistát nem ismeri fel, nem lehet feltölteni rá a megszerkesztett csatornalistát, a sajátjával kell tökölni, ami igencsak időigényes, és a WebOS egyik szégyenfoltja. Amúgy még szokni kell egymást, de első blikkre nem rossz.
Színkalibrációs adatokat lehet találni hozzá? Mert nekem nem sikerült, Gondolom túl új még, de az is benne van, hogy én vagyok béna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest