-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
knightba
csendes tag
sziasztok,
elfogadható árú 55 colos tv-t keresek, nappaliba, alapvetően tv-zéshez, némi smart funkció használathoz
jó (szélesebb) betekintési szög, és ne legyen borzalmas a hangja - ez az alapvető elvárásom
mit tudnátok ajánlani?
LG 55UM7450PLA
LG 55SM8200PLA
dobott ki először a kereső: az LG bevált nálam, de Samu is szóba lehet
kb ez az árszint érdekel
fontos hogy középső talpa legyen, mert amire ráteszem ott a szélen lévő lábak nem játszanak
a két LG között egyébként mi a különbség? -
Rhiko
újonc
Sziasztok,
Szeretnénk venni egy 65 colos TV-t, egy viszonylag világos nappaliba, a keretünk max 250ezer. Főként film és sorozat nézésre használnánk. Eddig Samsung és LG tévéink voltak de bármire vevők vagyunk.
Az alábbi típusokat néztem, de minden jó tanácsot szívesen vennénk.
Samsung UE65TU8002
LG 65UM7450PLA
Köszönöm!üdv.
-
AL
addikt
Szia . A régi készüléked FHD, natív 100 - 120 Hz, IPS panel és direct ledes.
Ilyen adatokkal hasonló méretű készüléket már nem kapsz.
Hasonló tulajdonságokkal van - 4k, 49 - es méretben van ( ez a legkisebb és legolcsóbb ),
100 - 120 Hz, IPS - de nem direct, hanem edge ledes : 49SM8500, 8600
Itt láthatsz összehasonlításokat és lényeges adatokat néhány készülékről ( a régi tévéd is benne van ) : [link] , [link]
Lényeges a panelválasztás : [link] , [link]
Üdv. -
feri1
aktív tag
Valaki tudna segíteni a már feltett kérdésemre?
-
Croft-21
őstag
Több kommentben is olvastam, hogy az idei samsung TU modellek gyengébbek a tavalyi RU modellektől. Mégis miben gyengébbek? Például egy UE50TU7102 típus?
-
azonnali kérdés:
- Sony KD-43XG8196
- TCL 50DP600
mindkettő egy árban lenne, a Sony kisebb, de komolyabb hardvernek tűnik, a TCL nagyobb, de egyszerűbb
2,5 méterről nézve kell-e a nagyobb tévé, és ha igen, akkor a TCL megfelelő-e?
Szóba jövő alternatíva:
- Phillips 50PUS6504 de ez legalább egy tizessel több mint a fenti kettő, és már azok is az eredeti keret 20 ezerrel bővítésével kerültek szóbaegy dolgot kell tudnia, DLNA szerverről médiafájlokat (videókat) wifin lejátszani
-
Doller
tag
MM-ban véget ért az akció.
Így a Sony 65xg9505 ára 120.000-rel emelkedett, a 65xh9505 163.000-rel. -
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Le szeretném cserélni a mostani tv-t mert egy kalap**** konkrétan egy Philips 50PUS7363/12. A lényeg az volna hogy ne androidos legyen. Jó volna ha a saját lejátszója megbirkóznia szinte minden fájl típussal. 55col átmérőjűt szeretnék maximum 250ezret tudok ráfordítani. Mit ajánlotok? -
Don Atosz
tag
Halihó mindenki.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemsokára kertes házba fogok költözni és megérett a kb 10 éves Samsung tv-m a cserére. Az új tv egy 6x4 méteres nappaliban foglalna helyet, kb 4-5 méterről lenne használva. A visszaolvasottak és a pénztárcám mérete alapján egy SAMSUNG QE65Q60RA-t néztem ki és még kicsit bizonytalan vagyok. 300-320k lenne a max ár plusz a kiegészítő gari. Felhasználás szempontjából kb 20% ps, a többi az kábel tv, Netflix, HBO Go. Lenne ebben az árkategóriában és méretben más alternatívája a fentebb említett készüléknek?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
TV tisztításhoz mit ajánlanátok, ami valóban jó. Tudom, hogy ez nem teljesen "milyen tv-t vegyek" kérdés, de kötődik hozzá!Köszönöm!
-
silvergod
őstag
létezik hogy az
LG 43UM7400PLB - LG 43UM7450PLA - LG 43UM7600PLB szinte teljesen egyforma lenne? [ez alapján néztem] a 7600 on van adaptív hang és + 1 HDMI de mást én nem látok.
vehetem a legolcsóbb 7400-at is akár nincs semmi hátránya a 7600 hoz képest?
ez a 7400-7600 széria jobb mint a samsung tu8200 sorozat?
mert 115eft körül az a párja a samsungnál... -
Yandelus
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. A Telekom beajánlott pár készüléket, amit akciósan megvásárolhatnék tőlük. Magamnak nem kell, mert van elég jó, de anyumnak gondoltam jól jönne egy új tévé, és jól jönne egy új monitor is a gép mellé, ami csak filmre/netre van használva.
Na, most adódik hogy a tévé lenne egyben monitornak is használva. Ezek elég olcsó tévék, nem nagyon találtam számottevő tesztet róluk. Valamelyikről valakinek van tapasztalata, vagy bármi? Amelyik értelmes lehetne monitornak is.
Alábbiak jöhetnek szóba:
THOMSON 43UD6326
PHILIPS 32PFS5803 ULTRA-SLIM FULL HD LED SMART TV
LG 43LK5100 FULL HD LED TV
SAMSUNG UE32T5302AKXXH
PHILIPS 43PUS6504 4K UHD TV
SONY KD43XG8196
Tudom, hogy a méret és felbontás is változik de ez igazából nem túl érdekes jelenleg. Az FHD is megfelelő, meg a 4K is. A méretben 30+ a lényeg, szóval, ott sem teszek igazán különbséget. A jobb képminőség, és a megbízhatósága számítana első sorban. Nekem a SONY KD43XG8196 felé dől a mérce, de nem igazán tudom melyik lenne a legmegfelelőbb.
Melyiket ajánlanátok? Vagy melyik kerülendő? -
fasirTTT
őstag
sziasztok szeretnék venni 1 TV-t Filmezésre és néha játékre (60/40) PC-re lenne kötve
65-70 vagy 75 coll-ra gondoltam
sansungom volt szerettem, de LG-nek a távirányítója túl jó, hogy ne az mellett tegyem le a voksom és ezt a 2 tv-t találtam ami szimpatikus és nem tudom melyik ajánlottabb
LG-65SM8200PLA
LG 65UN73003LA
jó képminőség
kicsi imput lagg
legalább 60hz 1080-ba (nemtudom 4k-ba mekkora az amit tudnak)
nem túl gagyi fekete szín
és ne legyen tetü lassú a menü meg az alkalmazások
max ~250 ezerremélem nem írtam túl sok hülyeséget
-
AL
addikt
válasz
AxBattler #42827 üzenetére
Szia. Én is csak abból az adattáblázatból tudom. Néha van ott is pontatlanság, de sokszor még a gyártók oldala is téved.
Áruházi ismertetőkben, oldalakon még nem láttam ezt a megjelölést.
Sokan teljesen elégedettek az RGBW panellel is mások meg szidják.
Én azt mondom, hogy ha már azt írjuk rá, hogy 4K, akkor legyen is az, ne variáljunk vele, vagy írjuk oda a termékre, hogy nem valós 4K és akkor nem lesz senki becsapva.
Több cikkben is írnak róla : [link] , [link]
Üdv. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Gino20 #42831 üzenetére
A keretből nem nagyon szeretnék kimozdulni, mert épp lakásvásárlás előtt állunk, és egy táblázatban összeírtam minden +költséget (a TV is idetartozik), és nem nagyon kívánok ugrálni, mert biztosra veszem, hogy lesznek még váratlan kiadások, amire szeretnék tartalékolni.
Az IPS panelt nagyon kedvelem, már évek óta minden megjelenítőm ilyen panellal van szerelve, beleértve telefon, monitor és TV, tehát ha megint ilyen lesz a TV az tulajdonképpen még előnynek is nevezhető.
Úgy láttam, hogy az LG 7400/7450-es széria tudna mindent, amit szeretnék, még Apple Airplay-t is. Euronics-nél most 190k, ehhez hozzádobnék még pár év garanciát, és 200k körül megállok. Mennyire ajánlottak ezek a típusok?
Felhasználást tekintve nem kell túl nagy dolgokra gondolni, mivel nagyrészt a feleségem néz rajta néhány műsort, pár hetente nézünk valamit Netflixen, HBOGO-n, meg foci EB/VB fanatikus vagyok. 95%-ban a monitoromat bambulom... -
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Elkapott engem is a tv vásárlási hév a nagy telekomos akciókban.
Elég sokat olvasgattam neten, végülis kettő kerülhet szóba:
SONY KD43XG8196
PANASONIC TX-49FX600EPanasoniccal mik a tapasztalatok az elmúlt években? Régebben volt egy LCD Panasonicom, amit imádtam, képe kiváló volt. Első androidos, második firefox OS, ami ugye problémás lehet, mert legacy.. Itt a kommentekben sokat pörgettem, de inkább kérdések voltak, mint válaszok
LG 50UK6950PLB - ez lett volna a legjobb, de erről sajnos lemaradtam.. így maradnak azok, amik még vannak
Amire használnám: Netflix, illetve különböző contentek külső HDD-ről (így fontos, hogy ezt tudja megfelelően kezelni).
Még a méretben is bizonytalan vagyok, kb 230-250 cm-re lesz a szemem a tv-től.
Bármilyen infot megköszönök, de ha van olyan tv, ami jobban megéri 130k-ig bezárólag max, akkor az is érdekel
-
Scarletiel
senior tag
válasz
kiralytom #42830 üzenetére
Én azt mondom, tv vásárlás szempontjából elsődlegesen a kép minősége, mérete legyen a szempont, utána az, hogy milyen oprendszert futtat. Ugyanis ahogy mondtad, egy médialejátszó simán megoldja az app problémákat, ha esetleg van vagy lesz Playstation, Xbox a tv mellé akkor meg pláne.
-
Gino20
őstag
válasz
vzsryl #42825 üzenetére
Egy picit több mint a kereted és kicsit alternatív opció
, de szerepelt a listádban [C715]
Pl ebből a listából / összehasonlításból [link] gyártói adatok alapján messze jobb TV mint az ott szereplő LG-k. Egy kis mini teszt [link]
Quantum Dot vagyis QLED kijelző, elvileg jó HDR megjelenítés, 5000: 1 kontraszt, CMR: 200 (képelmosódás javító) HDR10+, Dolby Vison támogatás......igazából ,,mindent tud". Ez VA panelos, míg az LG-k jellemzően IPS. Erről az összefoglalóban tudsz olvasni.
Ár/érték arányában nagyon jó vételnek tűnik a C715 és T-től 5 év gari van rá. -
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #42808 üzenetére
Tovább bonyolódik a keresésem és saját igényeim igazi kialakítása: már az oprendszer kérdését kezdem boncolgatni.
A jövőben könnyen lehet, hogy szeretnék HBO Go , Netflix,, Amazon Prime tartalmakat nézni. Ezek úgy látom nem minden felületen érhetőek el. Valahol olvastam, hogy az LG pl. már nem biztosítja az HBO Go-t a készülékein
Úgy látom, hogy ahány gyártó, annyi os van és komoly kérdésként merül fel bennem a támogatottságbiztosítása. Innentől kezdve egy Hitachi, Sharp vagy akár Hisense és TCL-lel kapcsolatban kérdések sora merül fel bennem. Rengeteg időt pazaroltam arra, hogy megpróbáljam kideríteni melyik gyártó oprendszere mit tartalmaz és mit támogat. Sok esetben sikertelenül.
Egyáltalán érdemes e felől megközelíteni a kérdést? Vagy hagyjam az egészet egy mi box-ra? Ez is felmerült bennem.
-
Szép napot!
Érdemes lecserélni egy 2 éve vásárolt 43"-os Samsung ue43mu6102 4k tv-t egy TCL 50DP600-re? -
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
2018. januárjában vettem egy Samsung 40" MU6452 tipusú tévét, ami nagyon jó.
Örülnék ha utódja is hasonló kaliberű lenne. Szüleimnek adnám , majd ha az ővéké behalna, régi 72 centis képcsővesük van ... :/
És az érdekelne ,hogy mostanság van ennek hasonló jó utódja ? 40-43 " méret érdekel csak
Fontos.
4k
Minőségi anyagból legyen a készülék,
Smart legyen,
Szép fekete mélye legyen mint a jelenleginek.
1080p filmeket nézek általában.
Plex kompatibilis.
Bluetooth is jól jön.Ár .. Készüléktől függ , nem határozom meg
csak az adott méret a lényeg, annál nagyobb sajna nem fér el.
-
válasz
vzsryl #42825 üzenetére
Tavalyi modell az LG, +1 HDMI csati van rajta + fém keret.
Sony-nál Android rendszerre emlékeztem, de most látom, hogy nem az... meg kell kérdezni.
Philips-et Ambilight miatt választanék, ha már, de azok többségükben Android-osok HBO GO.(#42823) AL
Honnan tudod biztosra, hogy melyik RGBW szerkezetű és melyik nem?
Csak mert mintha Displayspec sem lenne mindig következetes... -
AL
addikt
válasz
penge111 #42815 üzenetére
Szia . Egész más lesz a kép, hogy ez tetszik e Neked az csak a beállítások után derül ki.
Ha tudod azért nézd meg vásárlás előtt.
A két készüléknek más a színvilága, a Sony színei szerintem természetesebbek.
Az LG viszont 4K és a Sonyhoz képest hatalmas lesz.
A nagy méret miatt közelről esetleg "kockásnak" láthatod a képet, de kellő nézési távról ez eltűnik.
VA panel elfogadható feketét és jó kontrasztot biztosít, de a betekintési szöge korlátozott : [link] , [link] .
A játékokhoz nem értek, nincs tapasztalatom velük.
A HDR kevés készüléknél tökéletes, de azért Youtuben fogod látni az igazi ( több filmhez csak oda van írva, de nem az ) HDR felvételek szépségét.
A nagy méret miatt itt jobban látható lesz a 100 Hz hiánya, de beállítások módosításával mindig lehet javítani rajta.
A Q60 is jó, de a 70 sokkal jobb, mint TE is írtad. Ezek közül is a tavalyi 65Q70RA , mert az ideit 65Q70TA már butított. Árban viszont sokkal drágább, mint a Tied, 2 LG - t vehetsz abból az árból. Üdv. -
vzsryl
nagyúr
válasz
AxBattler #42824 üzenetére
Köszi!
Ebbe az LG-be még nem futottam bele a keresgélés során. Csak az Euronics-nál lehet kapni ennyiért. Ez egy kifutó modell? Illetve egy 7000/7100/7400/7450-hez képest ez mivel tud többet/kevesebbet?
A Sony-hoz a vásárlói vélemény szerint nincs HBOGO.
A többi, általam felsorolt márka felejtős? -
válasz
vzsryl #42821 üzenetére
Ha bejött az LG, akkor ez most pont 200k HUF: LG 65UM7610PLB
Vagy SONY KD-65XG7096B. -
AL
addikt
válasz
neight #42817 üzenetére
Szia . Ha félsz az androidtól, akkor nem kell erőltetni, nehogy később mérgelődj vele .
Ha az LG bevált és tetszik a rendszere, akkor az sem lesz rossz választás.
Mindkét LG IPS direct ledes, de a 7100 as RGBW szerkezetes, a 7450 - es jobb minőségű, de kicsivel drágább is. Ha tudsz vegyél hozzá + 3 év garanciát.
Üdv. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
LG SM8500PLA és 8600PLA között mi a különbség? Bárhol néztem, nem igazán találtam semmilyen számottevő különbséget kivéve a talpat.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy új TV-t a nappaliba. A következő elvárások vannak:
-65" (kisebb semmiképp)
-Netflix, HBO GO, youtube app (ez elengethetetlen)
-viszonylag jól használható, nem túl lassú menürendszer
-130cm-es TV-asztalra kerülne, így a talpával kapcsolatban erre figyelni kell (szerintem 65"-ig ezzel nem kell probléma legyen, mivel általában ~146cm szélesek, és a talpa mindegyiknél legalább 10-10cm-rel beljebb van)Nem létszükséglet, de ha esetleg lehetne rá tükrözni Iphone-t, akkor az jó pont.
Gagyi minőségben valószínűleg csak a Comedy Central menne rajta ritkán, de ez mellékes, tehát ha nem skálázza túl jól a HD-nál alacsonyabb felbontású tartalmat, akkor az nem számottevő probléma.
Játékra szinte biztos, hogy nem lesz használva, nem konzolozunk.
Most van egy 43"-es, 4K-s LG (2017-es modell), aminek a képminőségével és tudásával nagyon meg vagyok elégedve, de nem ragaszkodom a márkához. Samsung viszont kizárva! (van egy olyan balszerencsém, hogy bármilyen Samsung eredetű készülékem volt, azzal mindig szívtam...)
Nézegettem Philips, Hitachi, Sharp, TCL, Hisense stb. TV-ket is, amik papíron jónak tűnnek (néha 5 év garancia is feltűnik), de nem tudom, hogy a 3, fent említett app van-e hozzájuk .Jó lenne ha ~200k-s keretbe beleférne.
Van esélyem kifogni az ilyen elvárásoknak megfelelő TV-t?
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy tv-t venni ami minimum ilyen képet tud nyújtani mint ez [link]
Ilyet már nem találni, de a 3d miatt, ha jól tudom azért lett szép képe. Ez nekem bevált.
Viszont egy másik régi 13 éves készülék szétment, ahelyett kellene másik.
Az LG a kiindulo pontom.Lehetne nagyobb mint 32"
Árat nem írok, mert nem tudom mik jöhetnek számitásba.Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv: feri1
-
szállitó
senior tag
Sziasztok!
Panasonic TX-55GX550E van valakinek ez a típus tapasztalat jó rossz érdemes megvenni?
Köszönöm a segítséget előre is. -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
LG 65SM8600PLA-ról mi a vélemény?
Főként játékra és film/sorozat nézésre lenne használva. Új generációs játék konzol is tervben van, Tehát az is szempont lenne hogy az új konzolokat is megfelelően kihasználja -
penge111
addikt
AL te nagy guru vagy. Szóval van ez a két tv: [link]
Ebből a Sony az enyém, az LG-t néztem ki helyette. Szerinted érezhetően minőségi ugrás lenne, a régi Sonyhoz képest. Sokat konzolozok, tudom, hogy nem 100mhz-es a panel, de a régi Sonymnál se érzem hiányát, lehet mert nem sport, illetve fps játékokkal játszok. Főleg rpg a zsánerem. Hdr itt is csak parasztvakítás? Q60-q70 lenne tudom az igazi, de 55” soványka, minimum 65” kellene, csak a keret szűkös. -
AL
addikt
válasz
secler07 #42806 üzenetére
Szia . Minden tévének van gyengéje, tökéletes nincs .
A Samsungodban nincs DTS decóder, ezért ha olyan filmet nézel amin ilyen hangsáv van, akkor annak hangját csak külső hangrendszerrel halhatod.
A kiválasztott LG tévéd nem valós 4K, RGBW szerkezetes ( sokakat ez nem zavar, de mégsem 4K ).
Szerintem nézd meg még ezt a kettőt : 43UM7450PLA, 43XG8196. ( hasonló árban vannak és mégis egy kicsit komolyabb készülékek ). Igazából játékra egyik sem tökéletes, mert 50 Hz esek és IPS panelesek ( de 43 - as méretben itt nincs VA paneles ).
A panelekről itt olvashatsz : [link] , [link] .
Itt láthatod a 4 készülék adatait : [link] . Üdv. -
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék, sehol sem találom mi a különbség ezek között:
LG 65UM7100PLA
LG 65UM7000PLA
LG 65UM7610PLB
Samsung UE65RU7022kb egy árban is vannak jelenleg (régebben a 7610 többe került mint a másik kettő LG), de nem tudom tudásilag van-e bármi különbség közöttük. Érdemes a minél magasabb számozásút venni vagy nincs köze a tudásához? Illetve a Samu jobb lehet vagy tök ugyanaz?
-
Le Klein
tag
Sziasztok,
55" 4K HDR tv keresek, sötét helyen is megfelelő feketével, OLED-et nem szeretnénk.
4K játék és filmek nézéséhez főleg. Samsung Q70R-t néztem rtings.com tesztje alapján.Köszi a segítséget előre is!
-
kiralytom
aktív tag
-
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #42792 üzenetére
Még annyit szeretnék kérdezni tőletek: Hangvezérlés valamint qwerty billentyűzet!
A TV készülékek hangvezérlése mennyire kiforrott technológia? Nagyon körülményesnek tartom a távirányítóval pötyögni egyesével a karaktereket. Ha már a kapcsoló helyett valami qwertyy billentyűzettel lehetne (pl. egy youtube-on is böngészni) annak is több értelmét látom, mintsem egy "egérrel" egyesével bepötyögni a keresendő tartalmat!
ilyen vagy olyan milyen néven létezik?
-
AL
addikt
válasz
borand #42804 üzenetére
Szia . Az okos rendszerből csak Youtubet használom, ezért nem tudok véleményt mondani róluk.
Az 55Q60 - as olcsóbb most, ennek 100 Hz es a kijelzője, ezért jobb lesz a mozgásmegjelenítése, ami főleg sportnál ( foci és a teniszlabda nem lesz árnyékos, nem húz csíkot ), filmnél és játékoknál ( a gyors mozgások " folyamatosak" , lesznek , nem lesz elmosódott a kép) érvényesül.
Az 50 Hz es készülékeknél is van mozgásjavító elektronika, ami típusonként eltérő.
A kép minőségbeli különbsége attól is függ, hogy mennyire vagy érzékeny az ilyenekre.
Üdv. -
secler07
tag
Sziasztok!
Szeretnék új TV-t venni a Telekomnál, mivel lassan lejár a hűségem és szeretném megújítani.
Két típust néztem ki :
SAMSUNG UE43RU7022KXXH TV
LG 43UM7100PLB SMART UHD 4K TVMelyiket ajánlanátok és miért?
Főleg tévézésre kellene, illetve hdmi-n rá lenne kötve a gép és javarész 1080p-s filmeket néznénk. A 4k-t azért preferálnám, mert lehet később beugrana egy ps5, de ez még bőven a jövő zenéje.
Előre is köszi
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok! Vettem egy RU8002-est, de nem néztem utána rendesen, és semmiféle audio kimenetele nincs, csak digitális :(
Az lenne a kérdésem, hogy van két buta aktív hangfalam, amit meg szeretnék tartani.
Bluetooth megoldást javasoltok, vagy keressek valami DAC-ot? Itt attól félek hogy hangerő állítást meg kellene vele oldani...
Nem tudja valaki véletlen a Bluetooth milyen verzió a TV-ben? Nem találtam sehol a leírásokban.Köszi!!!
-
borand
aktív tag
Aha, köszi. És a másik két készülékre megérné plusz 50k-t áldozni? Bár szubjektív a dolog, de az okos rendszereik között van-e különbség, valamelyik kiforrottabb-e? Igazából keret lenne rá, de nem tudom, hogy ad-e többet a TV annyival, hogy megérje rászánni. Vagy vegyem meg a Sonyt és akár még valami hangfalszettet is tudnék mellé rakni a különbözetből.
-
kecsawi
senior tag
Van valakinek tcl 65c715-el tapasztalata?
-
silvergod
őstag
A telekomnál olyan is vehet tv-t listaáron aki nem előfizető? nincs semmi egyéb költség? készítek egy fiókot-megveszem-kihozzák-örülök?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest