- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
woodworm #56652 üzenetére
"Hogy működik az edup?"
Egy Lenovo T60-assal hasznalom, az 5 GHz-es savban, N-es uzemmodban, USB 2.0-s porton az EDUP EP-AC1605-ot. Egy gyari softveres TL-WDR4300-as (AP / switch uzemmodu) routerhez csatlakozik, kb 3 m-rol, kozvetlen ralatassal. Az adaptert (polcon) rogzitettem, es az antenna veteli sikjaval celoztam be a routert.
Ezidaig beton stabil, 300 Mbps-os a kapcsolat.Amikor eloszor telepitettem, meg nem allitgatam az antennat. A kapcsolati sebesseg folyton valtozott es videolejatszas kozben voltak akadasok.
Amiota iranyban vannak az antennak, nincsen problema.Hamarosan lecserelem a TP-link WDR4300-at D-link DIR-860L-re, kivancsi vagyok hogy osszejon-e a 867 Mbps kapcsolat (bar az USB 2.0 miatt ugysem lehet kihasznalni az elvi 400 - 500 Mbps atvitelt
).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Nyaralás topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged