-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
jerry311 #105062 üzenetére
Nem értem, h miért kell nekem az utolsó 2 sort ismételten elolvasni, értem, h full lutri az egész, mert a hálózattól függ.
Csak kértem, h ha elsőkézből van tudomásod egy olyan típusról, ami 2 kismegszakítón keresztül is hozta a 600Mbps-t, akkor írjad meg a pontos típusát, hátha valakinek jól jön.
Emellett találtam egy magyar videót, aki kipróbálta a TL-PA7017-et, gondoltam megosztom, h az a típus még egymás mellé dugva sem hozta a marketinget. Ha valaki rákeres, akkor legalább talál egy tesztet róla.
Értem, h ajánlható a powerline, de konkrét típus ajánlásával többre mennek az emberek, addig ez így egy nesze semmi fogd meg jól.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest