- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
yanna #105046 üzenetére
Ebben a hozzászólásban pontosan kitöltöttem azt a kérdőívet, amit a topik megkívánt.
Az összefoglaló számomra használhatatlan, mert nincs megemlítve, hogy melyik routert lehet használni Range extender, vagy esetleg kliens bridge módban.
Nekem pedig ilyen funkcióra lenne szükségem.Ha pedig elég lenne az összefoglaló, akkor nem lenne értelme kitölteni a "kérdőívet", meg hozzászólni a témához.
Az ár féle megkülönböztetést meg amúgysem értem. Akinek van pénze 20e Ft-os routerre, de 50-esre már nincs, az inkább ne is vegyen routert. Az sem derül ki, h a 20ezres, és az 50ezres között mi a különbség.Tenda AC10 ajánlott, közben meg hemzseg a sebezhetőségtől.
Mercusys AC12G is ajánlott, most meg kiderül, h abba szarabb alkatrészeket hánynak bele.Köszönöm, de az egyéb nem konstruktív jellegű hozzászólásokra már nincs szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged