Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Ki milyen levelező programot használ és miért?
Mi a vélemények, tapasztalatok a fizetős levelezőkről ill mennyire biztonságosak? pld( The Bat!)
-
qad
senior tag
Sziasztok szeretnék kérni 1 olyan programot ami monitorozni tudja a Ram, Nb, Sb feszültségét és a hőmérsékletét vagy ha lehet erre kérnék választ.[link]
-
sfdrakex
nagyúr
Libre office oldalán van leírás mit tud, az open office oldalán is van leírás. Mindkettő kezeli az MS doksikat és sok mást is, és tudnak prezentációt készíteni is.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy jó ingyenes irodai programcsomagot keresek (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció készítő), ami lehetőleg tud MS Office formátumba menteni vagy exportálni.
A Libre Office vagy az Open Office közül valamelyik tudja ezt?
És ha nem, mit töltsek le?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #20784 üzenetére
Kábelt ellenőrizd, cseréld, ha az jó, akkor ideiglenesen valami próba hálókártyát, vagy legalább egy USBs wifit bele... (de ez nem az a topic)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #20786 üzenetére
Akkor néha nem ártana újraindítani, de valami más lesz a gond, csak nálam volt ilyen baj, rendszer előbb állt fel mint a router így nem volt net, és utána kicsit nehezen kapcsolódott, ezért gondoltam nem-e nálad is ez a baj.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #20784 üzenetére
Gépekkel együtt kilövöd a routert is? Mert ha igen, akkor lehet a gép előbb áll fel mint a router, és ezért ír hibát a W7, mert lassabban kapcsol be a router mint a géped.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Van egy MA-770T-UD3 ( AM3 ) lapom. Mennyi esély van arra hogy tönkremehet rajta a hálókártya ( Realtek chip )? Router mögül netezek. Van hogy bekapcsolom a gépet és azt írja Win 7 hálózat hogy nincs internet elérhetőség vagy nincs bedugva internet kábel. Na már most driver hiba nem lehet ez biztos, vírus nincs át lett nézve a rendszer. Az én gépemen kívül még egy csatlakozik rá ott nem tapasztalni ezt a jelenséget. Két ünnep között megszakadt a netkapcsolat felhívtam a Digi-t ott azt mondták felhasználó oldalról volt a lecsatlakozás. Valakinek valami ötlet?
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Egy olyan programot keresek, amivel Filmeket tudok csoportosítani leginkább Főszereplő szerint, a mappához hozzátudok rendelni előnézeti képet. Remélem létezik ilyen program. -
ArchElf
addikt
válasz
cellpeti #20779 üzenetére
Download menü oldalt és kicsit lejjebb tekersz a Microsoft Windwos binearies részig... vagy ide kattintasz
AE
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cellpeti #20779 üzenetére
Bal oldal downloads menüből legörgetve erre klikkelve: Latest development release self-installer: nmap-5.61TEST4-setup.exe
-
cellpeti
nagyúr
olyan progit keresek, amely megtalálja a hálózatba kapcsolt eszközöket és kiírja az általuk használt IP-t és MAC címet.
-
prmcsk
addikt
Mindenkinek...
-
DeFranco
nagyúr
-
prmcsk
addikt
ISO fájlokat (3GB) akarok kiírni DVD-re, de mindenhol csak trial verziókat találok, amik 300Mb korlátosak.
Valaki segít ? -
hfrankee
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
-
hfrankee
senior tag
3D alatt szeretnék OSD-re GPU órajelet kirakni.
Rivatuner vmiért nem engedi.
Kösz és üdv -
qamu74
őstag
Cső!
BUÉK!
Olyan programot keresek,amivel egy film avi,mkv stb hangsávját letudom menteni.
thx -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek (ha egyáltalán létezik ilyen), amivel az Mp3 filejaim között tudnék rendet rakni. Teljes a káosz (unknown artist - track 1, id3 tag üres, borító nincs), egy olyan program kellene, ami:
- felismeri a zenét
- ezek alapján kitölti az id3 taget
- elnevezi a filet rendesen
- albumborítót tölt és rendel a fileokhozLétezik ilyen? Eléggé új nekem ez a terület, kereséssel nem sokat találtam, főleg nem olyat, ami elsőre megbízhatónak is tűnik. A segítséget előre is köszönöm!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
A mostani laptopom egy kissé hangosabb az eddigieknél. Van valamilyen program, amivel meg tudnám nézni a ventilátor forgási sebességét? Olyan, mintha alapjáraton menne. Speedfant felraktam, de nem jelzi (vagy csak béna vagyok). Ha mégsem a venti pörög, akkor a merevlemez a (túl) hangos?
-
qad
senior tag
Sziasztok, HWmonitor nevű programmal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tegnap teszteltem ki a rendszerem és ezt a programot használva néztem mindenféle hőmérsékletet és feszültség értékeket. A lényeg a memória feszülsége és az északi meg a déli híd hőmérséklete, amit tegnap hibátlanul mutatott is. Mára újrahúztam a win-t(Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek )
és újratelepítve a hwmonitor1.18-at nem mutat csak alap beállításokt. Nb-Sb hőméséklet nuku és a memória feszültségét sem írja már ki.
Mit kell tennem hogy újra kiírja? Cpu-z is kell hozzá vagy aida64? -
brd
nagyúr
-
cigam
titán
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel MP4 videót tudok videoDVD formátumba kiírni.
Válaszokat köszi! -
po1son
addikt
válasz
sfdrakex #20749 üzenetére
Nah találtam egy progit, amit jó lenne nekem, de sajnos ez csak nvidia kártyákat támogat ahogy nézem http://www.evga.com/precision/...
-
po1son
addikt
válasz
sfdrakex #20747 üzenetére
Köszi a gyors választ, de ismerem mind2őt.
Körülbelül 1 hónappal ez előtt láttam a BF3 topikba egy olyan képet a játékból, hogy a bal felső sarokban vmi program szép ki írta ezeket az értékeket, de nem érdekelt és nem kérdeztem meg a porgram nevét az illetőtől. Most már viszont érdekelne...[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami játék közben ki írja az fpst a GPU sebességét és a GPU hőmérsékletét. Köszönőm előre is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
csaresz002 #20744 üzenetére
Ha van a gépen total commander azzal lépj bele és másold ki ami benne van, vagy elméletileg egy crc fájlnak is kellene lennie a mappában ha jól emlékszem és az kibontja.
-
csaresz002
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy az ilyen file-t: vty-0256.001 milyen programmal lehet kitömöríteni? előre is köszönöm
és...
Boldog újévet mindenkinek!
-
törölt tag
Sziasztok,
Valami olyasmi program kellene, amivel logót tudok szerkeszteni. Szeretném a hátteret és a szöveget is változtatni, hatásokat berakni, esetleg effekteket hozzárakni.
Érthető ez így? -
veze
őstag
válasz
Dluinet #20738 üzenetére
van egy régi betárcsázós 56k- külsö modemem, tápegység etc. minden ami vele volt ha valakinek ilyen kéne.
ilyen álló, hullámos tetejü, most az istennek se jut a neve az eszembe..
ha valakit érdekel előkeresem , asszem még a bolti doboza is megvan valahol[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami jó faxoló programot ajánlani?
(Ami egy kép fájlt küld el egy magyarországi fax számra)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #20730 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ingyenes DVD író programra lenne szükségem. Melyiket ajánlanátok?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami hatékony a duplikált fájlok ellen? Az utóbbi időkben kicsit sok volt a gépcsere, felhalmozódott egy csomó mentésem, és rengeteg kép, dokumentum, ez-az duplán vagy többször van meg...
-
olivera88
veterán
Mitől van az h akadozik a zene Aimp3 nál? 16mp alatt képes 4-5x is megakadni. Másik zenelejátszókkal nincs ilyen gondom, feltettem a másik verziót az RC 970 et az is úgyanúgy akadozik, de amikor rádiót hallgatom akkor nem.
-
droeid
csendes tag
Hello nektek!!Van egy ilyen micro hi-fim-->[link]
Olyan lap-topom,amin csak windows 7 megy,Ehhez a hifihez csak olyan driver van ami nem kompatibilis a win7-el!!szeretném csatlakoztatni a lap-tophoz,de nem vágom,mit csináljak.Valami ötlet??Légyszi PM-ben irjatok,hogy mit lehetne tenni!Előre is köszi!!
-
kmisi99
addikt
Fraps vidi renderelésére kéne valami program ami ki használja az i7 es procik 8 szálát és a sok ramot. Vagy legalább is minél több erőforrást használjon fel. Mert pl a sony vegas alig használja ki a gépem erőforrásait így dög lassan rendereli a vidiket.
-
cigam
titán
válasz
dokee78 #20707 üzenetére
N+1 offline olvasó van, ill. WEBsite másoló. Ezekben beállítod, hogy csak a képeket szedje le.
Persze célprogramok is léteznek, pl. a Mihov Picture Downloader
-
dokee78
félisten
Olyan programra lenne szükségem amelyik tud képet kimenteni bizonyos oldalakról is,ahol nem működik a kép mentése más néven opció.
print screen nem jó mert állandóan körbe kell vágni.
-
zone
őstag
válasz
jericho69 #20684 üzenetére
Próbáld ki a virtualdubot. Lehet vele tömöríteni és vágni is.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Másnál is csinált már ilyent az Aimp telepités elött?[link] Ezután meg ezt irta: removing deprecated files, ezután kezdődött a telepités. Utánna többi programom amik D ben voltak nem tudtam megnyitni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...