- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Ott van az összefoglalóban mind a kettő ajánlott.
A qB a legjobb mindenes, uTorrent-szerű felépítéssel, a Pico meg full minimál, mintha ez lenne a Lite verzió. Mindkettő stabil és reklámmentes.
-
sfdrakex
nagyúr
Libre office oldalán van leírás mit tud, az open office oldalán is van leírás. Mindkettő kezeli az MS doksikat és sok mást is, és tudnak prezentációt készíteni is.
-
Mercutio_
félisten
Mediaplayer Classic - Home Cinema?
Előtte szedj le egy dxwebsetup.exe-t és frissítsd a directX-edet.
-
brd
nagyúr
Nem tudok ilyenről, de a nevezett programnak van parancssori interface-e, így ha előbb összeállítod a kiírandókat, és elmented az összeállításokat (ezt hivják compilationnek), akkor ki tudod íratni vele egy batchből az összeset.
-
Psychonaut
veterán
CDBurnerXP-t szokták ajánlani, nekem nincs vele személyes tapasztalatom, egy próbát megér.
-
gyurman
tag
Miért nyomod az asztal megjenítése ikont? Én nem nyomom, mióta rájöttem, fontos párbeszédpaneleket úgy eltüntet, hogy nem találom meg még alt+tab-bal sem.
1. Én ajánlanám helyette a kis méret parancsot a bezáró x mellett 2-ővel,
2. Avagy használj egy gyorsindítás menüt "quiclaunch managert" pl: Free Launch Bar
Én ezt használom, oda teszek minden ikont és sohasem látom az aszatlom, sőt állítgatnom sem kell, mert újratelepítésnél is megjegyzi beállításaimat.
3. Keress googlen "minimize all windows" szóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest