- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Milyen program, ami...?
- (kiemelt téma)
- Nyomtató topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
-
19700 - 19601
55168 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:14 Téma összefoglaló
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Ismer valki olyan programot aminek a segítségével tudok idegen szavakat tanulni?
Anki -t ismerem de én nem találtam benne olyan lehetőséget,hogy kiírja az idegen szavat és nekünk kéne begépelni...csak olyan van benne ha jól tudom,hogy idegen szo rákattintunk hogy mutassa a választ és meg kell határoznunk hogy mennyire volt nehéz visszaemlékezni rá.Ankinál is meglehet oldani, hogy be kell gépelni: Beállítások -> Csomag tulajdonságai -> Modellek mellett szerkesztés gomb -> kártya elrendezése -> és a checkboxok felett a "Ne kérje a válasz beírását" helyett válaszd ki, hogy melyikkel kell összehasonlítani a begépelt szót.
De hasonló program még a Voca
-
BullZeye
veterán
-
MasOyama
őstag
-
andorra
őstag
Tud valaki mondani olyan programot, ami a számítógépet egészében meg tudja annyira terhelni, hogy lefagyjon?
Úgy értem, hogy szokott olyan lenni, hogy kék képernyő jön elő, és lefagy a gép, de véletlenszerűen. Valamelyik hardware elemmel lesz a gond, de nem tudom kipróbálni, melyikkel, mert van hogy napokig nem fagy le a gép.
Memtest86 4 óra után hibátlan, prime95 szintén, az 3dmarkok lefutnak, hdd regenerator is lefut hiba nélkül.
LinX 64
-
sekli
addikt
Sziasztok!
dvb-t tunerről vesz fel a médialejátszóm .ts kiterjesztésbe anyagokat. Milyen progival a legegyszerűbb ezekből a felvett anyagokból a reklámot kivágni? Neki lehet rögtön esni a .ts fájlnak és vagdosni vmi progival, vagy előtte szét kell szedni a hangot és a képet?
Nekem valami nagyon egyszerű megoldás kéne, mert csak az a lényeg, hogy a reklámok eltűnjenek. -
Dluinet
nagyúr
Sziasztok!
dvb-t tunerről vesz fel a médialejátszóm .ts kiterjesztésbe anyagokat. Milyen progival a legegyszerűbb ezekből a felvett anyagokból a reklámot kivágni? Neki lehet rögtön esni a .ts fájlnak és vagdosni vmi progival, vagy előtte szét kell szedni a hangot és a képet?
Nekem valami nagyon egyszerű megoldás kéne, mert csak az a lényeg, hogy a reklámok eltűnjenek.Ez esetleg:
[AVS-Video-Converter] -
MasOyama
őstag
Tud valaki mondani olyan programot, ami a számítógépet egészében meg tudja annyira terhelni, hogy lefagyjon?
Úgy értem, hogy szokott olyan lenni, hogy kék képernyő jön elő, és lefagy a gép, de véletlenszerűen. Valamelyik hardware elemmel lesz a gond, de nem tudom kipróbálni, melyikkel, mert van hogy napokig nem fagy le a gép.
Memtest86 4 óra után hibátlan, prime95 szintén, az 3dmarkok lefutnak, hdd regenerator is lefut hiba nélkül.
-
cantus
tag
Sziasztok!
Nekem valami nagyon egyszerű megoldás kéne, mert csak az a lényeg, hogy a reklámok eltűnjenek. -
Eskimoka
tag
Sziasztok!
A topik címéből ítélve jó helyen kérdezősködök. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan program amivel rögzíteni lehet valamilyen video formátumban az Adobe Connect-en keresztül "fogott" adásokat?
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv: Eskimo
-
artiny
őstag
Ismer valki olyan programot aminek a segítségével tudok idegen szavakat tanulni?
Anki -t ismerem de én nem találtam benne olyan lehetőséget,hogy kiírja az idegen szavat és nekünk kéne begépelni...csak olyan van benne ha jól tudom,hogy idegen szo rákattintunk hogy mutassa a választ és meg kell határoznunk hogy mennyire volt nehéz visszaemlékezni rá. -
brd
nagyúr
-
katona.t
tag
Sziasztok,
ehhez a Tablethez (Fujitsu Stylistic 3500) szükségem lenne egy bizonyos CIC PenX (2.02) nevű programra. Nem találom sehol. A Német hivatalos oldalon fent volt, de már nincs me.g az oldal. Tudtok segíteni? -
BigManus
addikt
EaseUS Partition Master Home Edition Free.
laca026: Azt tessék elfelejteni, mert régóta nem fejlesztik, ezért ma már sajnos olyan partíciós táblára is hibát tud írni, és ki akarja javítani (a valóságban elrontja), amely hibátlan.
Nincs kizárva, de én használom és használtam sok helyen, egyszer sem okozott hibát...
-
katona.t
tag
Köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget. Sikerült megoldani az általam linkelt progival, amivel feltettem egy dos-t. Azzal feltettem egy win2k-t, amit frissítettem, XP TabletPC edition-re. Az eszköz egy Stylistic 3500-volt, ha valakinek szüksége lenne az infóra.
-
brd
nagyúr
EaseUS Partition Master Home Edition Free.
laca026: Azt tessék elfelejteni, mert régóta nem fejlesztik, ezért ma már sajnos olyan partíciós táblára is hibát tud írni, és ki akarja javítani (a valóságban elrontja), amely hibátlan.
-
BigManus
addikt
Szia!
Partition Magic
-
klambi
addikt
szevasztok!
olyan programot keresek ami win alatt át tudja szerkeszteni a particiókat, pontosabban 1 kis laptopon 10gb hely van a winxp-nek de kevés lesz neki és plusz 2gb szeretnék hozzá tenni, találtam 1-2 programot de nem igazán voltak jók... valakinek ötlet?
-
andorra
őstag
Van olyan ismerősöm, aki torrentbubus (meg mindefélefájlmegosztóbubus
) és Ő ezt a progit használja évek óta: [link]. Van olyan fájlmegosztója is, amihez előfizetése van, ez a progi azt is kezeli (bejelentkezik a fiókba) stb stb
Ha ezzel sem éred el a várt eredményt, akkor a Te "készülékedben" van a hiba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm. Ezt valamikor régen már használtam, később problémák jelentkeztek vele és lecseréltem. Ha nem lesz jobb ajánlat megnézem, most mit tud.
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Tudom, hogy sokféle program létezik erre, többet ki is próbáltam, de mostanában egyik sem működött jól. Az ismert fájlmegosztókról való letöltésvezérléshez keresek egy jól működő programot. Arra az esetre, amikor sok link mutat a feldarabolt állományra. (Win 7 64 bit Firefox a környezet.)
Van olyan ismerősöm, aki torrentbubus (meg mindefélefájlmegosztóbubus
) és Ő ezt a progit használja évek óta: [link]. Van olyan fájlmegosztója is, amihez előfizetése van, ez a progi azt is kezeli (bejelentkezik a fiókba) stb stb
Ha ezzel sem éred el a várt eredményt, akkor a Te "készülékedben" van a hiba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
andorra
őstag
Tudom, hogy sokféle program létezik erre, többet ki is próbáltam, de mostanában egyik sem működött jól. Az ismert fájlmegosztókról való letöltésvezérléshez keresek egy jól működő programot. Arra az esetre, amikor sok link mutat a feldarabolt állományra. (Win 7 64 bit Firefox a környezet.)
-
aviator
tag
Aida / everest logol, játék közben nem mutatja, de ha elindítod, beállítod hogy logoljon, vissza tudod nézni.
Köszi a tippeket, közben megtaláltam ami kell nekem, az everest OSD jelleggel ki tudja írni amik kellenek. Az Aidában is van OSD de az hőmérsékleteket pl nem tud. Az a kérdésem, hogy miképpen lehetne azt megcsinálni, hogy a játék indításakor ne tűnjön el az OSD kijelzés? Sajnos most eltűnik pedig bepipáltam hogy mindig az legyen felül.
-
tzsolesz
nagyúr
-
BullZeye
veterán
PotPlayer, Kmplayer, Media Player Classic, mind3nál beállítható, hogy 2.0-ban szóljanak.
-
tzsolesz
nagyúr
Milyen programmal lehetne azt megoldani, hogy az 5.1-es filmek 2.0-ban szóljanak?
egyszerűen 5.1-es rendszer nélkül lehetetlen filmet nézni, mert a felét csak tátogják az emberek, a másik felében meg szétmennek a hangfalak az effektektől, meg az átvezető zenéktől. -
Dluinet
nagyúr
-
BullZeye
veterán
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan program, amivel könnyen lehet zenéket vágni...
Barátnőm bulijára kellene majd, linkelt 6 yt-os videót, abból letöltöttem már a zenéket .mp3 ba...megvan szabva, hogy melyik számból melyik időintervallum kellene...és a kivágott részeket majd egybe kellene tenni...remélem nagyjából érthető volt

Szia!
Én ezt anno VirtualDJ-vel oldottam meg...
-
BullZeye
veterán
-
Dluinet
nagyúr
-
BullZeye
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
Sziasztok!
Barátnőm bulijára kellene majd, linkelt 6 yt-os videót, abból letöltöttem már a zenéket .mp3 ba...megvan szabva, hogy melyik számból melyik időintervallum kellene...és a kivágott részeket majd egybe kellene tenni...remélem nagyjából érthető volt

-
törölt tag
Sziasztok!

-
sfdrakex
nagyúr
Aida / everest logol, játék közben nem mutatja, de ha elindítod, beállítod hogy logoljon, vissza tudod nézni.
-
Dluinet
nagyúr
-
aviator
tag
Illetve olyan is jó ami fut a háttérben és a mért értékekről log file-t ír vagy valamiféle kimutatást (grafikon pl.) csinál.
-
aviator
tag
Keresek egy programot ami kiírná valahova az aktuális processzor hőmérsékletet játék közben. Olyasmire gondolok mint amikor a FRAPS kiírja az FPS-t.
-
katona.t
tag
USB-ről nem bootol.
Már majdnem sikerült ezzel: [link]
Elindítom a telepítőt, fájlok másolása..., és egy darabig másol, aztán megáll. És onnantól nem megy sehova. Nem fagy le, mert pl a numlock-ot ki-be tudom kapcsolgatni. Ha újraindítom folytatódna a telepítés, csak mikor el kellene fogadni az eula-t akkor azt mondja, hogy nincs meg a file, nem lehet folytatni. F3 restart.
Már 2 winn-el próbáltam. -
Dluinet
nagyúr
Sziasztok!
Nem találtam megfelelőbb topicot. Tudtok ti olyan programról, amellyel szövegszerkesztőben, vagy akár pdf-ben megírt doksikat (kimondottan szerződéseket) lehet aláírni, amennyiben érintőkijelzős kütyüt használunk?
Példa okáért a tabletemen megnyitnám a szerződést, az ügyfél elolvassa, majd az alján az aláírás résznél egy érintőceruzával aláfirkantja és már meg is van, mintha papíron írta volna alá.
Valakinek volna ehhez ötlete?
Amikor tőlem aláírást kértek, akkor mindig ezzel az eszközzel találkoztam.
Ezt találtam neked:
By using the Ink features in the 2007 Microsoft Office system, you can use a Tablet PC and a tablet pen to create a handwritten signature for your e-mail messages. -
Zalaymate
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelőbb topicot. Tudtok ti olyan programról, amellyel szövegszerkesztőben, vagy akár pdf-ben megírt doksikat (kimondottan szerződéseket) lehet aláírni, amennyiben érintőkijelzős kütyüt használunk?
Példa okáért a tabletemen megnyitnám a szerződést, az ügyfél elolvassa, majd az alján az aláírás résznél egy érintőceruzával aláfirkantja és már meg is van, mintha papíron írta volna alá.
Valakinek volna ehhez ötlete?
-
sfdrakex
nagyúr
Nem menne az hogy ráteszed a telepítőt pendrivera és a tabletre usb-n telepíted a wint pendriveról?
-
Freeman01
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani vmi olyan jó és gyors programot amivel analóg és digitális TV-t is lehet nézni? Fujitsu Siemens típusú hibryd USB-s tv tunerem van és hát amit hozzá adtak programot az használhatatlan. Próbáltam még a Windows media centert is de annál is nagyon lassan vált csatornát... -
Dluinet
nagyúr
-
katona.t
tag
Nem akar összejönni. Valami fájlt reklamál... Meg amúgy is mit kezdjek a külön 700 megás partícióval majd.
-
katona.t
tag
-
Dluinet
nagyúr
-
katona.t
tag
-
Dluinet
nagyúr
-
katona.t
tag
-
Dluinet
nagyúr
Melyik windows-t tennéd fel?
-
katona.t
tag
Sziasztok,
van egy tablet pc-m, floppy és cd-rom nélkül. Újra tenném a windows-t rajta. A hdd-t kiszedtem, és usb-n az asztali gépembe dugtam. Hogy csinálhatok belőle bootolható lemezt? Az asztali gépembe sincs floppy...Az i386 mappa és a driverek már fent vannak a winyón.
-
Mercutio_
félisten
MS Project
, van magyar verzió is gondolom. -
bugizozi
őstag
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Egy hálózati programra lene szükségem ami a következőket tudja. Van egy lokális lan hálózat ahol egy eszköz tcp porton keresztül továbbít adatokat, sajnos egyszerre csak egy kliens csatlakozhat a porthoz. Egy olyan programra lenne szükség ami felcsatlakozna erre a portra majd biztosítana egy másik portot ahova már több gép is fel tud egyszerre csatlakozni és megkapni a tcp csomagokat, vagy esetleg küldeni a kis eszköz felé.
-
Scobbyka
tag
Defragolsz, a 160-as méretét lecsökkented 90GB-ra (pl. a beépített lemezkezelővel, vagy gparted-el.
Azért 90-re, mert a kerekítések miatt lehet a pár szektorral nagyobb mint amekkora hely van az új winyón. Ha sikerült átpakolni, utolsó lépés hogy megnöveled a méretét az üres hely rovására.
Ez a gparted partíciót is tud másolni, növelni. Szóval akár ezzel az 1 progival meg tudsz oldani mindent.Na lássuk így szerinted jó lesz-e:
Fogom Hiren's-ről beboot
Defrag valamelyik progival a sok közül ami a Hiren's-en megtalálható
Kész reboot
Hiren's boot gparted indít
Átméretezem a Rendszer (x64Win7) partíciót 90 GB
Copy Rendszer Számára fenntartott nevű partíció új helyre
Copy Rendszer (x64Win7) partíció új helyre
Átméretezem a Rendszer (x64Win7) partíciót a maradék szabad helyre teljesenEzután tejes kikapcs.
160GB-os vinyó leszed
Imádkozok hogy elinduljon a Win7 az új helyről

-
cigam
titán
Szerintetek milyen programmal lehetne azt megoldani, hogy van egy feltelepített win7x64 egy 160GB-os merevlemezen. Van egy másik lemez, amelynek az elején van 100GB-t szabad hely. A 160GB-t nincs tele van rajta kb 70GB. És szeretném a 100GB-ra felrakni a feltelepített win7x64-et.
A leglényegesebb, hogy a 100GB szabad hely mögött fontos adatok vannak egy 250 GB-os partíción.Defragolsz, a 160-as méretét lecsökkented 90GB-ra (pl. a beépített lemezkezelővel, vagy gparted-el.
Azért 90-re, mert a kerekítések miatt lehet a pár szektorral nagyobb mint amekkora hely van az új winyón. Ha sikerült átpakolni, utolsó lépés hogy megnöveled a méretét az üres hely rovására.
Ez a gparted partíciót is tud másolni, növelni. Szóval akár ezzel az 1 progival meg tudsz oldani mindent. -
Scobbyka
tag
Szerintetek milyen programmal lehetne azt megoldani, hogy van egy feltelepített win7x64 egy 160GB-os merevlemezen. Van egy másik lemez, amelynek az elején van 100GB-t szabad hely. A 160GB-t nincs tele van rajta kb 70GB. És szeretném a 100GB-ra felrakni a feltelepített win7x64-et.
A leglényegesebb, hogy a 100GB szabad hely mögött fontos adatok vannak egy 250 GB-os partíción. -
Dluinet
nagyúr
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy wordbe beépülő modult, vagy programot, amivel eltudom menteni a dokumentumokat pdf-ben?
Már kerestem, a szoftverbázison is találtam egyet, de nem igazán épült be
. 
-
andorra
őstag
Ezt kérlek fejtsd ki. Csak hogy egy pár példát említsek.
Legalapabb Universal Extractor, ez setup fileok egy részét kicsomagolja.
Registry workshop, ezzel meglehet nézni mi változik program telepítéskor registry-ben.
Total Uninstaller, ez megmutatja miket változtat vinyón a telepítés.Akkor kérlek, nem is, könyörgöm, fejtsd ki, hogy mi a bajod azzal az állásponttal, hogy ha van ennyi különálló program, ami képes figyelni a dolgokat/változásokat, akkor miért ne lehetne olyan, ami ezeket a változásokat, scripteket amik lefutnak, registry módosítások, és egyéb fájlokat fogja kicsomagolja, ment mellé egy fájlt ami alapján a változtatások után sikeresen visszacsomagolja a fájlokat, és a telepítő ugyanúgy, változtatott fájlokkal lefut.
(#19637) Dluinet
Ha lesz rá időm ránézek, köszi.Esetleg lehet ilyen program, miért is ne, az esetek egy részében működhetne, más esetekben nem. De te azt írtad, kell, hogy legyen ilyen.
-
ollie
MODERÁTOR
Registry workshop, ezzel meglehet nézni mi változik program telepítéskor registry-ben.
Total Uninstaller, ez megmutatja miket változtat vinyón a telepítés.Akkor kérlek, nem is, könyörgöm, fejtsd ki, hogy mi a bajod azzal az állásponttal, hogy ha van ennyi különálló program, ami képes figyelni a dolgokat/változásokat, akkor miért ne lehetne olyan, ami ezeket a változásokat, scripteket amik lefutnak, registry módosítások, és egyéb fájlokat fogja kicsomagolja, ment mellé egy fájlt ami alapján a változtatások után sikeresen visszacsomagolja a fájlokat, és a telepítő ugyanúgy, változtatott fájlokkal lefut.
(#19637) Dluinet
Ha lesz rá időm ránézek, köszi.Hát mert például úgy is lehet tömörítve egy rakás fájl, hogy ugyan egyesével ki tudod tömöríteni, de vissza csak úgy, ha az egészet egyszerre újratömöríted.
Vagy a telepítő checksum-ot néz, így ha valamit módosítasz, egyszerűen nem fog működni, még a telepítés megkezdése előtt elszáll checksum error-ral.Az NSIS-nél pl ezt írják: Installer self-verification using a CRC32 checksum
Vagyis, ha bármit módosítasz, már nem fog települni a program. És gyakorlatilag minden komolyabb installer ellenőrzi magát telepítés előtt.
-
BullZeye
veterán
(#19637) Dluinet
Ha lesz rá időm ránézek, köszi. -
andorra
őstag
-
Dluinet
nagyúr
-
BullZeye
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
BullZeye
veterán
Értelemszerűen nem az ilyen egyszerű öntelepítős vackokhoz keresek megoldást, hanem ami encryptelt is.
-
aclandiae
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
EXE-be nem tudok belemásolni, csak írtam, hogy vannak pluginok amik különböző fájlformátumoknál lehet, pl ISO.
EXE-be csak belemenni lehet, és onnan kicsomagolni, ezért kéne program rá. De legalább 1 próbát tennék, HA van ilyen program. De amikre manapság képesek a programok, meglepődnék, ha ne lenne.
Nevezd át zipre, szedd ki belőle ami kell, majd másold vissza a módosított fájlt és nevezd vissza exe -re
Sok ilyen öntelepítős cucc, sima tömörített fájl önkicsomagolósra csinálva. -
BullZeye
veterán
EXE-be nem tudok belemásolni, csak írtam, hogy vannak pluginok amik különböző fájlformátumoknál lehet, pl ISO.
EXE-be csak belemenni lehet, és onnan kicsomagolni, ezért kéne program rá. De legalább 1 próbát tennék, HA van ilyen program. De amikre manapság képesek a programok, meglepődnék, ha ne lenne.
-
ollie
MODERÁTOR
A setup fájlba tudsz bemásolni?
Akkor mi a kérdés? Kimásolod, szerkeszted, majd visszamásolod. Persze ezek után még nem biztos, hogy működni fog, mivel van olyan telepítő ami megnézi, hogy nem-e változatlan a fájlok tartalma telepítés előtt (ami azt illeti, a többség ilyen).
-
BullZeye
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
Létezik olyan program, amivel egy setup fájl-ba tudok úgy turkálni, hogy kicserélhessek/szerkeszthessek 1-1 fájlt? De úgy, hogy utána ugyanúgy futtatható legyen.
Szóval nem kicsomagolni szeretném, mert arra van pár programom, vagy az is jó lenne, ha szétlehetne szedni egy telepítőt, miket rak REGISTRY-be, APPDATA-ba, és mit rak a telepítési mappába stb.
Kitömörítés nélkül nem fogsz tudni szerkeszteni.
-
Dluinet
nagyúr
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Függvény rajzoláshoz/szerkesztéshez, elemzéshez keresek programot.
Nem bánnám, ha magyarul tudna. -
Damage
senior tag
Létezik olyan program, amivel egy setup fájl-ba tudok úgy turkálni, hogy kicserélhessek/szerkeszthessek 1-1 fájlt? De úgy, hogy utána ugyanúgy futtatható legyen.
Szóval nem kicsomagolni szeretném, mert arra van pár programom, vagy az is jó lenne, ha szétlehetne szedni egy telepítőt, miket rak REGISTRY-be, APPDATA-ba, és mit rak a telepítési mappába stb.
Tilt shift progit vagy plugin-t (Aperture 3, PS CS4 vagy 5) keresek Mac alá! Természetesen nem probléma, ha pénzbe kerül, de az ingyenesek is érdekelnek (csak azok, amik nem vízjeleznek, korlátozás nélkül használhatóak)!
-
BullZeye
veterán
-
haromegesz14
senior tag
Andrós tablet simán vinni fogja, ott célhardver van a vidigyorsításhoz (már amelyiknél, nézz utána, nekem galaxy tab-em van, az is simán visz mindent).
(#19620) haromegesz14: régen én a Friendly Net Viewer-t használtam erre a célra (itt egy kép róla). Mindent szépen be lehet rajzolgatni, mi hova kapcsolódik, megadni neki egy IP-t, aztán monitoringolni is lehet, mi van ki és bekapcsolva...
Köszi a segítséget, jó lesz ez nekem!
-
danih
veterán
Andrós tablet simán vinni fogja, ott célhardver van a vidigyorsításhoz (már amelyiknél, nézz utána, nekem galaxy tab-em van, az is simán visz mindent).
(#19620) haromegesz14: régen én a Friendly Net Viewer-t használtam erre a célra (itt egy kép róla). Mindent szépen be lehet rajzolgatni, mi hova kapcsolódik, megadni neki egy IP-t, aztán monitoringolni is lehet, mi van ki és bekapcsolva...
-
katona.t
tag
-
haromegesz14
senior tag
Üdv!
Ingyenes, hálózat tervező szoftver létezik? Semmi komoly célom nincs vele, csak egy videóba láttam hasonlót és kiszeretném próbálni. Minden fajta hálózati eszközt hozzá lehetett adni a "projekthez", mindenféle adatokat/értékeket meg lehetett adni, hasonlóra lenne szükségem. Előre is köszönöm!
-
danih
veterán
Replay Media Catcher is lefagy, elkezdi az adások előtti 20-30 másodperces filmeket (reklámokat) rögzíteni, de utána nem talál semmit.
BBTV oldalról, akkor lehetetlen menteni?

Olyan nincs.
Ha másként nem megy akkor csimpimódszer:
temp könyvtárat törölni, oldalt megnyitni, megvárni míg betöltődik a videó teljesen, temp könyvtárba bemenni, fájlokat méret szerint rendezni, a legnagyobb fájlnak flv kiterjesztéssel nevet adni, médialejátszóban megnyitni
-
headhunter
addikt
Replay Media Catcher is lefagy, elkezdi az adások előtti 20-30 másodperces filmeket (reklámokat) rögzíteni, de utána nem talál semmit.
BBTV oldalról, akkor lehetetlen menteni?

-
danih
veterán
-
katona.t
tag
-
danih
veterán
-
katona.t
tag
Sziasztok,
Celeron 500Mhz-el és 256 MB rammal mennyire lehet netezni XP alatt?
Opera turbóval 3 tabot elbír a böngészőben?
Vagy esetleg egy linuxal? -
pmheros
őstag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Az utsó képen subscribe feliratra katt, ott meg majd ő elmenti, ahová akarja, majd a gadgetba meg beállítod. IE-vel tuti működni fog.
-
sfdrakex
nagyúr
Ezt add hozzá az rss reader gadgethez: http://prohardver.hu/hirfolyam/anyagok/rss.xml
-
pmheros
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
W7 64 biten próbáltam ki, de egyébként nem használok semmilyen rss readert. Csak rágugliztam hogy w7 rss reader gadget ezt találta felraktam belőttem ph-ra és ment, ezért linkeltem. Egyébként általában Vistás cuccok jók szoktak lenni W7 re is.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Egy hálózati programra lene szükségem ami a következőket tudja. Van egy lokális lan hálózat ahol egy eszköz tcp porton keresztül továbbít adatokat, sajnos egyszerre csak egy kliens csatlakozhat a porthoz. Egy olyan programra lenne szükség ami felcsatlakozna erre a portra majd biztosítana egy másik portot ahova már több gép is fel tud egyszerre csatlakozni és megkapni a tcp csomagokat, vagy esetleg küldeni a kis eszköz felé.
-
dnelb
veterán
-
danih
veterán
Ha firekokszot használsz, akkor a video download helper addon minden problémádat megoldja. Automatikusan látja ha el van indítva a médiafájl, és letölti neked 2 kattintásra.
-
headhunter
addikt
BBTV adásait, milyen programmal lehet menteni?
-
pmheros
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
-
Palafi
aktív tag
Ha Kingston 96GB-s V+ 100-at vettél annak van beépített garbage collection funkciója, így XP-s rendszer mellett se fog lassulni.
Van olyan program (Paragon migrate OS to SSD) amit a meglévő XP-re raksz fel, az SSD-t külső usb-s keretben a gépre rádugva pedig átklónozza neked a rendszer, majd vinyó kivesz, SSD berak, és indul a rendszer

Intel 320 SSD-t vettem. Az Intel saját programjával is meg tudnám ezt csinálni, csak nincs külső keretem. Külső vinyóm van, de abba nem tudom betenni az SSD-t.

Új hozzászólás Aktív témák
-
19700 - 19601
55168 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Milyen program, ami...?
- (kiemelt téma)
- iPhone 16 Pro 256GB 91% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 11 64GB 100%(3Hónap Garancia)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és Ő ezt a progit használja évek óta: ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, van magyar verzió is gondolom.
.
Sok ilyen öntelepítős cucc, sima tömörített fájl önkicsomagolósra csinálva.

Mondjuk a beépített nekem viszi simán.