Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Egyik barátom mondta, hogy régebben használt egy olyan progit, ami megkereste neki automatikusan a legoptimálisabb drivert, tehát nem a legfrissebbet, hanem azt, ami a legjobb, de sajna elfelejtette a nevét. Esetleg valaki nem tudja, melyik lehetett az?
Előre is köszönöm a segítséget -
Ragnar95
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Azért, mert tudtommal azt kezeli az OSX és a Windows is és nincs meg a 2gigás mérethatár, mint FAT32-nél.
cigam: tehát akkor a beépített programmal vagy a feljebb linkelt programok bármelyikével letudok "vágni" egy partíciót a mostani nagy partícióról, majd azt exFAT-ra formázni adatvesztés nélkül? -
Ragnar95
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #20671 üzenetére
Köszönöm
Ezek közül akkor bármelyikkel tudok készíteni a HDD-mből 2 partíciót, amiböl az egyik exFat kódolású anélkül, hogy a most a HDD-n lévő adatok közül bármi is elveszne? -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
HDD partícionálására keresnék progit/módot.
Ha nem ide tartozik a kérdés/van külön ilyen topik, nyugodtan irányítsatok át, de én nem találtam ilyen topikot, így gondoltam itt teszem fel a kérdésemet.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest