-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
captain81
üzenetére
A csatlakozás állapota alatt mit értesz? Ha sima TCP/IP, és esetleg DHCP-vel (automatikus címkéréssel) akkor ezt magától kellene csinálnia (ha nem teszi, akkor a hálókártya, vagy a drivere szar). PPPoE-re ezt csak úgy tudod megoldani, ha valami figyeli, hogy internetelérés is van-e. Ezt pl. egy dyndns.org klienssel meg tudod tenni: az le tud futtatni egy programot, ha nem találja a "külső" IP-t. Ez a lefuttatandó program pedig annyit kell csináljon, hogy lebontja a PPPoE-t, majd újracsatlakoztatja. Ezt egy batch-ből is meg lehet csinálni, viszont a dyndns kliens csak exe-t tud indítani (legalábbis, amit én használok), ezért kell a .bat-ból exe-t csinálni, és úgy megadni neki. Erre én XP-n találtam megoldást, és a fentiek alapján működik is az egész, de nem tudom, hogy 64 bit-es Win7 alatt működik-e, mert csak 32 bit-es a .bat to .exe "konverter" progi, ha jól emlékszem.
A másik lehetőség egy megfelelő router beszerzése, amelynek a firmware tud ilyet, vagy legalábbis lehet okosítani a firmware-ét olyanra, ami tud.
-
captain81
csendes tag
Sziasztok!
Tud-e valaki olyan programot, ami figyeli a hálózati kártya forgalmát (a csatlakozás állapotát) és ha nincs kapcsolat, akkor automatikusan újrakapcsolódik, megújítja a hálózati kapcsolatot?
Lényeg, hogy ezt beavatkozás nélkül képes legyen megcsinálni. Egyfajta watchdog progi a hálózati kapcsolatra.
Egyelőre google nem a barátom vagy még nem elég pontosan kérdezemSegítségeket előre is köszönöm.
-
pumatom
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!

-
Mercutio_
félisten
Win7 64 bitre keresek:
- a néró helyett valami kisebb, kevesebb memót zabáló, esetleg többet tudó íróprogramot.
- Olyan levelezőt ami megeszi a 3.x-es The Bat verzió postafiókjaitValamint kérdés, hogy utorrent és StrongDC korábbi folyamatban lévő file-jait meg tudom-e "etetni" a Win7-re frissen felrakott utorrent és SDC programokkal?
-
zone
őstag
Van az autocad-nek ingyenes vagy olcsó alternatívája? A solid edge-ről tudok, de csak a 2d rajz része ingyenes, iskolába kellene.
-
szata.68
senior tag
válasz
szata.68
üzenetére
Megvaaaaan!

Preme for Win 7 Nagyon hasznos! -
szata.68
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Helló
Köszi,ez nem az,de mondjuk ez nem lenne gond.
A baj az,hogy ezzel ha az ablakon bárhol kattintok a görgővel,akkor bezárja,nekem meg olyan kéne,hogy csak akkor,ha az ablak tetején csinálom,mert pl itt a böngészőben az új lapon megnyitásra használom,és így elég zavaró,hogy bezáródik ott is.
Persze lehet csak én nem tudtam beállítani rendesen.Azért köszi mégegyszer!
-
válasz
szata.68
üzenetére
Nem tudom, hogy ez volt-e, de szerintem megfelelhet: X-Mouse Button Control
(Most próbáltam ki, és beállítható az, hogy az egér középső gombjával (görgő) bezárja az ablakot, meg még számos más funkció is) -
szata.68
senior tag
Helló
Újraraktam a rendszerem,és elveszett egy programom,aminek nem tudom a nevét.
Annyit tudott ez a progi,hogy ha az egér görgőjét lenyomtam az ablak tetején,akkor bezárta,ha gördítettem,akkor letette a tálcára az ablakokat.Tudja esetleg valaki ennek a proginak a nevét,vagy tudásban hasonlót?
Üdv.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Ha volt már akkor bocs!
Olyan ingynes programot keresek mely képes az éppen interneten hallgatott zenét felvenni mp3 formátumban.
Windows 7-re kellene.Előre is köszi!
-
yesman
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a creative soundblaster x-fi hd usb kártyám nehézkes feltelepítése után nincs equalizer beállítási lehetőségem.
Sajnos úgy látom, hogy sem a gyári, sem a PAX driver nem tartalmazza. Ha valaki tudna segíteni, nagyon örülnék.
Ha valami más realtime equalizer programot tudnátok ajánlani, azt is megköszönném! -
Ramdisk progit keresek ami kezel 4gb feletti méretet, azaz 8-10gb között kellene. Természetesen ingyeneset.
Jelenleg Dataram ramdisk van ami 4gb-ig kezel, ha valahogy tudnám több példányban futtatni akkor az is megoldás, nem feltétlen kell egybefüggő 8gb hely (2x4gb+1x2gb is jó). Nem kell hogy tudjon biztonsági mentést (azt megoldom mással). (Win7 x64-hez)
Köszönöm! -
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet ecwp:// helyekről a gépre lementeni ezt a speciális, stramelt képet?
Azt tudom, hogy google a barátom, de ez nehéz téma, sima ecw fájlokat megtudok a gépről nyitni Irfan-nal mással.
Itt arról van szó, több ilyen fájl jó lenne lehetőleg minél automatizál leszedni, akár konvertálás nélkül, ugyanabban a formában, mint pl egy streamelt videó fájl, lásd flv-k.
Global mapperrel csinálnám, de az nagyobb fájlokat napokig konvertálna JPG-re, más kép formába, a RAMba töltött ecw-t képtelen kinyerni, csak nézni lehet a monitoron.köszi előre is!
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

cégesen igyekszem megoldani a dolgot, így remélem semmi nem lesz akadály, komoly fejlesztést szeretnénk.
Dluinet: akkor ezzel a kettővel elkezdek barátkozni és jobban utánanézni a dolgoknak

mindkettőtöknek köszönöm a segítséget

-
válasz
--Disztroj--
üzenetére
"...mégis jó lenne tudni melyik progi az, amelyik a 3D Adobeja"
Az(ok), amit Dluinet megadott, de árban is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
--Disztroj--
üzenetére
MAYA és 3ds Max
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az ingyenesség elég jó pont és igazából ez is meggyőző proginak tűnik

ahogy látom elég nagy a szórás, hogy ki mit használ, mégis jó lenne tudni melyik progi az, amelyik a 3D Adobeja
-
válasz
--Disztroj--
üzenetére
És akkor már a Blender se maradjon ki a sorból, csak hogy könnyebb legyen a döntés...
(Nem mellesleg ingyenes) -
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Nézd meg a Hudini-t is.
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék 3d animációval foglalkozni (filmek, grafika, játékok) és nem nagyon tudom melyik lenne a legmegfelelő program erre.
van pár alternatíva pl. cinema 4D, maya, 3dmax stb.
Nem tudom mennyi átjárás van a progik közt, de annak kezdenék neki ami a legjobb, legelőremutatóbb, legjobban favorizált, mert kitanulni ilyesmit időbe telik. : ]
-
andorra
őstag
válasz
Sztbeni
üzenetére
Az aláírás mezők, hasznos információk közlésére lennének hivatottak. Ha tetszik, ha nem, én szóvá teszem, hogy ne traktálj minket a neked tetsző "bölcsességekkel" ! (Mások is nyugodtan magukra vehetik, akiket érint.). A durva helyesírási hiba ami benne van, csak növeli a rossz fényt, ami rád vetődik.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek

-
válasz
pumatom
üzenetére
EasyPHP | WAMPServer | XAMPP
Én a XAMPP-ot használom évek óta.
-
pumatom
aktív tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani egy webszerver programot win7-re, ami egyszerűen telepíthető, és kezeli a php-t is?
Weblap tesztelésre kellene.

-
Sztbeni
őstag
Sziasztok! Valami ingyenes, jó, egyszerűen kezelhető videoszerkesztő kellene, Windows7-re.
-
Istyu74
aktív tag
válasz
fatallerror
üzenetére
Igen a régi meg marad,azt kézzel kell törölnöd de ha valamit elnézel,legalább nem megy kárba az egész.
-
Istyu74
aktív tag
válasz
fatallerror
üzenetére
-
fatallerror
addikt
talán ide illik a kérdésem, nem néztem körül...
van 1 mkv filmem amin van orosz hang is de nekem csak az angol kell, mivel lehet eltávolítani ill mivel lehet default hangsávot beállítani mert olyan amin van magyar hang és mindig átkell rakni a hangot :/ ja és akkor a feliratot is lehessen default-ra rakni, nagyon szépen köszönöm
ilyen pipálós progi kellene, ha ezért konvertálni kell v bármi bonyolultabbat akkor annyira nem fontos, köszi még1x :]
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jézus! Hogy nézel ki
))) -
-
KAMELOT
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi ezt is megpróbálom!
de tényleg citromnak néz ki
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én citromnak néztem, de azt gondoltam, hogy ez egy legóemberfej akar lenni.
szerk: mióta van meg élesben?
-
válasz
KAMELOT
üzenetére
1. TC megnyit és pl a bal oldali fájlablakban állj bele abba a mappába, ahová ki szeretnéd tömöríteni a rar-okat
2. jobb oldali panelon navigálj abba a mappába, amiben a rar-ok vannak
3. ALT+F7, alábbiakat állítsd be, és Keresés indítása gombon katt
# amit keres -> *.rar
# keresés az alkönyvtárakban -> Mindenhol (korlátlan mélységben)
4. ha véget ért a keresés, az találati lista jobb alsó részén, katt az Ablakba gombon
5. Ekkor a találati lista bekerül a jobb oldali panelba, csillaggal mindet kijelölöd és ALT+F9, a megjelenő ablakban ezek legyenek a beállítások és OK
6. kitömörítés végeztével csillaggal megint kijelölöd az összeset és DEL gombbal törlöd.Először azért kevés RAR fájlt tartalmazó mappán próbáld ki, illetve ne töröld le a végén a RAR-okat, hátha mégsem azt és úgy csinálja, ahogy szeretnéd...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dluinet
Kösz, bár gondolom Te sem citromfejnek nézed [link]...
-
KAMELOT
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
úgy értettem hogy berakok 500 könyvtárat amiben mindegyikban más dolog található összecsomagolva és ezeket sorban csomagolja szét és utána törli a RAR filekat.
(#19745) Dluinet: kipróbálom....köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Új képed van?
Jó!
-
-
KAMELOT
titán
sziasztok!
Egy csomagoló programot keresek
kritériumok:
1. sorban az adott könyvtárban található alkönyvtárban lévő csomagolt fájlokat csomagolja ki
2. automatikusan csomagol szét
3. kicsomagolás után a RAR filekat törliPersze csak ha létezik ilyen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.
KAMELOT -
dim dim
tag
Üdv fórum!
Emlékszik még vki a dos-ban levő drivespace v doublespace programokra?
Kérdésem: van ezeknek alternatívája win-es környezetben? Az ntfs-ben levő compressiont ismerem, ezen kívül érdekel más megoldás.
Most ne kérdezzük, mi értelme van ennek-csak a technikai része érdekel.Köszönöm
-
Psychonaut
veterán
válasz
Resurrecting
üzenetére
Egyberakod a 2 .srt-t, es imadkozol, hogy jo legyen az idozites. Ha nem jo, syncelheted ujra.
-
Resurrecting
csendes tag
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jo helyre irok-e, valaki tudja hogy lehet megoldani hogy egy sztereo hang mindenik hangfalban szoljon(ugyanugy), egy 5.1-es rendszer eseten.
Mar regen Windows 7 Ultimate 64-et hasznalok, es nem tudtam megoldani(Realtek alaplapi hangkartya).
Windows xp-vel mukodott. A hangszorokitoltes a Realtek progival nem vmi nagy dobas, ugyanis csak a kozepso es elso hangfalakban van tiszta hang.
Koszi! -
válasz
Psychonaut
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint, megfelelő WIFI adapter és ahhoz tartozó, a funkciót támogató driverrel megvalósítható. (Mondjuk ez tény, nem egyszer csináltam újabb laposokon)
A kérdésem az, hogy ez az alkalmazás is a fentiekre támaszkodik, avagy attól függetlenül képes a dologra?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus K50AB notim és hozzá mobilnet. Szeretnék a laptopból egy wi-fi hotspotot csinálni, lehetséges ez?
-
tyan
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel több oldalas doksit tudok normális módon (pl. keresni lehessen a pdf-ben, ne csak egy jpg-et konvertáljon pdf-be a scan progi) 1 db pdf fájlba scannelni. Elsősorban ingyenes megoldás érdekel, de ha valami könnyen használható, gyors progit tudtok, ami fizetős, az is jöhet javaslatként.
Köszi
Üdv.
-
mibog
tag
Sziasztok!
pdf fájlból vektoros swf-et milyen programmal érdemes csinálni? -
salamester
csendes tag
udv mindneki.
Volna egy ojan problemam hogy nem erost tudok megnyitni egy exel fajt. Azt a hibat irja ki hogy:" xyzadat.xls nem erheto el. Lehet hogy a fajl serult vagy írásvédett, illetve elkepzelheto hogy nem mukodo kiszolgalon talalhato"
A fajt en szerkesztetem meg regebb ugyhogy semifele kiszolgalo nicnsen bene vagy link meghiva. S nem is irasvedet kivetem az irasvedetseget is! Valaki nem tudja mifele kepen lehetne megnyitni vagy hejrehozni? Vagy akar az adatok bizonyos menyiseget kimenteni belole?
Probaltam megnyitni 2007 oficcal es googel documentumban is de nem mukodik.
-
joecontra
addikt
Hali!
Olyan programot keresek, amivel egy hangfájl időtartamát lehet összenyomni/nyújtani újramintavételezéssel.
Tudtok segíteni?
Üdv,
J -
Jarod1
veterán
van 1 pdf fájl amit szerkeztenem kellene,, van valami pdf szerkeztő?
-
artiny
őstag
Létezik olyan progi amivel a weblapokat áttudom festeni...mákép megjeleníteni.
a fehéret feketére cserélni és a feketéket fehére.
KB igy nezzen ki:
http://www.hanselman.com/blog/content/binary/vsafterfonts.png -
sfdrakex
nagyúr
-
gabo9201
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan programot keresek amiben egy videó lejátszása közben be lehet állítani egy "A" és "B" pontot és ezt lehet vele ismételgetni. Ha valaki tud ilyen videó lejátszó programot az kérem ossza meg velem az információt.

Előre is köszi!
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keressek, ami összefűzi a dokumentumokat (word 97-03 fájl típusú dokumentumokról van szó).
-
degu
senior tag
Letoltottem az IObit defrag2 free progit,es letoltott vele egy csomo ilyet,hogy:
Game Booster
Swich to Gaming Mod
Quick Care
Advanced System Care 4
IObit Malware Fighter
Es mindegyik rogton upgradelni akarja magat!Mik ezek? Jok valamire? Erdemes veszodni vele,vagy toroljem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Nem mellesleg ingyenes)
Arra az adataim/Cuccok mező hivatott 
)))