Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Üdv!
Windows 7
Sony DCR DVD200E videókameraNem lezért lemezről szeretnék gépre vinni videófelvételeket.
A régi imagemixer 1.5-el nem megyek semmire elindul azt setovább...
Van egy külső program mellyel ezt meg lehetne oldani?
-
Visormail
addikt
Találkozott valaki olyan utorrent gadget-el ami jó is?
Google-el kb 2-t találtam az utorrent vista gadget nevű totál fapados nem tud semmit. A morrent nevű már jónak tűnik első ránézésre, lehet benne választani némi kategóriát hogy melyikeket mutassa, mondjuk sajnos az aktív torrentek beállítás nem egyezik az utorrentben lévő aktív kategóriával hanem az összeset mutatja ami fut, viszont legalább a letöltés alatt lévőeket ki lehet választani az működik is. Eddig tartott a jó oldala, minden indulásnál kidob egy hülye ablakot a mobil távirányítós linkkel ami elég idegesítő, ezt is elnézném de ráadásul olyan memory leak van benne mint egy ház, ha fut pár órát egyszercsak azt veszem észre mindig hogy 500-1GB közt van a sgadget.exe úgy hogy csak ez az egy gadget fut -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami telefonról lementett névjegy fájlt (.vcf [vCard formátum]) képes szerkeszteni, a névjegyhez csatolt képet eltávolítani belőle.
Lehet sharewave progi is.Segítségeteket köszönöm előre is!
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19991 üzenetére
Nagyon köszi, megnézem!
-
válasz
BigManus #19989 üzenetére
Mindenképpen azt javasolnám, hogy a WinX Convertert próbáld ki, mert a piac egyik leggyorsabb szoftvere ebben a kategóriában és most még szerencséd is lehet.
(A MacX Windows-os változata, az ugyanaz, mint a WinX Converter, azt azért linkeltem, hogy esetleg a MAC userek-nek is jól jöhet.)
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel teljes képernyős játék közben tudom monitorozni az órajelet, kihasználtságot és hőfokot egyszerre, mondjuk egy szép kis grafikonon. Bár ha nincs ábra az se baj.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel avi-ból lehet dvd formátumra konvertálni és ingyenes!
Találtam párat, de olyat keresek amit már használtatok és hang csúszás nélkül ténylegesen jól konvertál.
Nem gond, ha nem magyar nyelvű de free legyen..Előre is köszönöm!
-
ChuckyOsb
aktív tag
Olyan program létezik amivel megtudom nézni, hogy egy email címemet milyen oldalakon használom?
Szeretném megszüntetni a címet és a bizonyos oldalakon újat adnék meg.
-
GEPESZ66
veterán
Most telepítettem újra a WIN7-et.Korábban a NERO 9-et használtam írásra, s a benne levő hangszerkesztőt szerkesztésre.Érdemes-e felraknom ismét a NERO-t, vagy helyette a CDBurner XP-t,ill. az Audacity 1.3.13-at?Gond-e, hogy az Audacity még csak beta állapotban van?
-
daninet
veterán
válasz
Mercutio_ #19978 üzenetére
nálad böngészőből fut, a másik félnél pedig egy kb 1 megás keretprogramot indítasz.. Alig használ erőforrást, nagyfater gépe is valami P3, simán fut
google chrome-ból tudom simán használni, operában pl nem megy a jobbklikk mert ugye opera felülbírálja a weboldalak jobbklikkjét
ráadásul távoli asztalt 10ből 9szer nem sikerült működésre bírnom. portokat kell nyitogatni, tűzfalat letiltani, ezt nem magyarázod el egy kezdő júzernek.. ez tényleg 3 kattintásmod: win7 UAC-ja mikor elsötétül nem látszik rajta, csak azt veszed észre, hogy nem megy a klikkelés. Ilyenkor kell közreműködést kérni egy kattintás erejéig a másik féltől
-
Mercutio_
félisten
-
daninet
veterán
Zenei loop programot keresek. Felénekelt hangot, hangszeren lejátszott dallamot szeretnék loopolni. Nem kell olyan bonyolult mint az Ableton live, és ha lehet legyen ingyenes is
mod: keresgéltem én is google-ben, elsősorban tapasztalat érdeklne, nem tudom hogy áll itt a zenészek aránya
mod2: Ableton Live nekem kicsit ágyúval hangyára -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami egyszerűen kezelhető ingyenes és lehetőség szerint magyar képszerkesztőt? Valami olyasmi kellene, mint a "magic photo editor", csak ingyenes és magyar. Tehát legyen benne egyszerűen hozzátehető keret, színkorrkeciók, levágás, stb.
silencio: nincs mit!
-
SentryGun
aktív tag
Sziasztok!
Olyan szinkronizáló programot keresek, ami akkor szinkronizálna le két mappát, mikor a "backup" mappát tartalmazó külső winchestert rádugom a gépre. Az eredeti mappáról egy "exact mirrort" tudjon készíteni a célmappában minden csatlakoztatásnál. Illetve növekményes mentést tudó opció sem lenne hátrány.
Előre is köszönöm! -
bugizozi
őstag
válasz
Dluinet #19966 üzenetére
Ez a távolról csinálás jobb ötlet mint az enyém, van is hozzá egy egyszerű program
Teamviewerui: w.miki: gondoltam telefonon elmondja
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
A nagyszerű Fireshot programot milyen ingyenes programmal tudom kiváltani? Egyszerű, amit szeretnék tőle: mentsen le egy gombnyomással egy egész oldalt, ne csak a böngészőmben aktuálisan látható részét (nem sima print screen!).
A Fireshot maga volt az Isten erre a célra, de bedöglött: először kiírta, hogy frissítsem, majd frissítettem, akkor pedig küldte a nyilvánvalót, hogy lejárt a 30 napom. Aztán hiába mind a száz uninstall, majd reinstall, nem működik... :-( Feladtam, de valami kellene, amivel reggelente lementhetném az engem érdeklő oldalakat, amiket a nap folyamán offline elolvasgathatnék szépen...
Segítsetek... -
bugizozi
őstag
válasz
w.miki #19963 üzenetére
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Kiválaszt egy jatekot és a honlap kideríti, hogy az elfutna e a gépen... neked az a lényeg, hogy azt is kiírja, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a számítógép...
ui: java szükséges
-
w.miki
veterán
Helló!
OnLine HardWare diagnosztizáló weboldalt keresek.
Ami kb. ugyanazt csinálja, mint az Everest, egy HTML fájlba összesíti a gép alkatrészeit, és fontosabb paramétereit.
Csak OnLine, egy kattintással, aztán el is küldené az eredményt egy megadott címre.
Azért kéne, hogy ne kelljen elmenni, megnézni egy ismerősömnek, hogy milyen gépe van, hanem el tudja küldeni email-be nekem.
Alig ért a gépekhez, szóval valami egyszerű diagnosztizáló oldaql kéne, ami könnyen használható. -
Phvhun
őstag
nem lett jó :S azert koszi.
-
PeL
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19957 üzenetére
Annyi a gondom vele hogy az olyan weboldalakat amire jelszóval lehet belépni azokat nem tudja menteni
-
-
PeL
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem profi konvertáló programot amivel lehet mentett HTML oldalakat PDF-be konvertálni? Neten csak ilyen gagyik vannak amik ingyenesek. Képeket pl. nem konvertál meg ilyenek. Köszi előre is.
-
válasz
Phvhun #19952 üzenetére
Próbáld meg ezt: EaseUS® Data Recovery Wizard® Free Edition
A Free-ben annyi a korlátozás, hogy max 1GB adatot állít vissza, de direkt jpeg-ekhez van benne speckó algoritmus: [link]Aztán volt még ilyen eset: [link] és az a progi mindent rendbe rakott, de csak akkor, ha SD kártyára másolták vissza a hibás képeket. [link]
Remélem segít valamelyik.
-
Phvhun
őstag
Üdv,
van valamilyen program sérült jpg kép javítására ? Van egy halom régi képem, abból egy pár ugy sérült meg, nem tudom miért, hogy mondjuk hiányzik a fele, és szürke lett, de egy párat egyszerüen nem lehet megnyitni, azokkal mit lehet kezdeni ?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan programot keresek, ami összefésüli a videót a felirattal. telón(androidon akarom lejátszani, de még pc-n, MPHC-al se sikerül betenni.)
-
föccer
nagyúr
Az assembly az egyik legnehezebb kódolás. Gépi kódnak is szokták csúfolni. Főleg ha exe-ből van visszafejtve a forrás, mert abban nem lesznek commentek, nincs tördelés, de még a változók is csak hexa kódokkal van jelölve.
Keress rá a exe to assembly decompresser kifejezésre, és találsz hozzá progit. De ha nem vágod a programozást és az assembly nyelvet, akkor inkább ezt az időt töltsd kávézással.
A 300k nem is tűnik annyira veszélyesnek. Én ennyiért sem vállalnám.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Ezt nagyon nem javaslom, ahogy előttem is írták az exe már egy gépi kódra lefordított program, ott te nem fogsz tudni abból meg semmit, hogy összehasonlítod binárisan a 2 exe-t, látsz majd egy vagy több eltérő "karaktert", de hogy azoknak gépi kódban mi a jelentésük és milyen hatásuk van ha megváltoztatod, azt kizárt, hogy tudnád, így meg több kárt okozhatsz, mint hasznot
-
válasz
Mercutio_ #19945 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy nekem fogalmam sincs mivel lehetne egyáltalán belenézni, hogy értelmezhető dolgot lássak egyáltalán, az átírás utána már más kérdés, mert programozáshoz nem értek, szóval az én nem hinném hogy megtudnám csinálni, bár most van 1 teszt exe-m aminek megvan az eredeti, és az átírt változata, ott megnézném mit kellett átírni, és az alapján próbálgatnám.
-
Mercutio_
félisten
Amennyiben konkrétan nektek írta a programot, akkor annó bele kellett volna tenni a szerződésbe, hogy a program forráskódját is átadatja nektek és hozzájárul, hogy azt a későbbiekben módosíthatjátok. Ha egy "általános" program volt, amit "csak" átszabtak a cégetekre, akkor más a helyzet, azoknál általában nem szoktak ilyet aláírni és sajnos a későbbiekben is a tulajdonos személy/céghez lesztek kötve. (Ez a szitu nagy(obb) vállalatirányítási rendszereknél is)
-
válasz
föccer #19943 üzenetére
Köszi
A vállalatirányítási rendszerünkben (régi, személyre szabott rendszer) kéne 1-2 dolgot átírni, a programozó uszkve 300.000 Ft-ot mondott (ami egyébként nem sok, mert 60 állományban kéne kotorászni), de ezt is meg akartam spórolni.
UI: A fönököm fog ennek a hírnek "örülni", de hát ezzel jár a dolog. -
Hello
Kéne 1 olyan progi, amivel tudom szerkeszteni a DOS-os exe-ket (illetve hogy milyen formátumú nem tudom, de régi) -
föccer
nagyúr
Szerintem egyszerűbb, ha megkérsz valakit, hogy csináljon javaban a böngésződhöz egy plugint, ami időzítve beolvassa a kívánt adatokat. Az adot oldali host szervere nyers adatként küldi a böngésződnek az adatokat, így abból a kapott kódból simán kiolvashatóak az infók. Hozzáértőnek szerintem 5 perces meló megcsinálni.
üdv, föccer
-
Ch4os
aktív tag
válasz
netseft #19938 üzenetére
Bocsánat lehet nem írtam le egyértelműen.
Nem konkrétan ilyen adatokra van szükségem, csak a programnak kell tudni hasonlókat.
Mondok egy közelebbi példát:
Itt a PH-n akarom összeszedni, hogy az összes felhasználónak napról napra hogy változik a hozzászólásainak a száma.
Meghívunk rengeteg statikus linket (ezt sem tudom hogy lehet automatizálni az összes létező lapra/user-re)
http://hardverapro.hu/tag/ch4os.html
http://prohardver.hu/tag/netseft.html
...
És ezekről, mindig ugyan arról a helyről napi szinten elmentem a szükséges adatokatÍgy láthatom, pl. hogy ki mennyi hozzászólást tesz napi szinten.
(Megjegyzem, hogy nem ezen az oldalon és nem pontosan ezt szeretném csinálni, de a fent leírtak nagyon jól fedik a feladatot.)
Remélem így már érthető. -
Ch4os
aktív tag
Keresnék olyan alkalmazást, amely egy honlapról napi szinten szedné le az adatokat, azokat tárolná historikusan és később ezekből valamilyen táblázatot, grafikont lehetne kinyerni.
A végét meg tudom oldani, ha valamilyen módon azt ki lehet nyerni Pl: xls, csv, db(view).Példa ha nem lenne érthető:
index.hu-t minden nap megnyitja 12:00-kor és kiszedi az aktuális CHF/HUF árfolyamot.
Tudom, hogy ezt a portfoliofinancial.hu-n lehet könnyebben meg lehetne kapni, de tegyük fel a keresett adat csak itt található meg.Mi ennek a szoftver típusnak a neve?
Esetleg valami konkrét app?
Előre s köszönöm. -
akaido
addikt
-
akaido
addikt
-
220volt
tag
Sziasztok!
Egy XFX GeForce 9800GT-én szeretnék BIOS-t frissíteni, le is töltöttem hozzá az új BIOS-t, de nem tudom milyen programmal tudnám a kártyára feltenni! Ha valaki tudna ajánlani nekem egy programot, azt megköszönném!
-
szuzi80
tag
sziasztok
Kamerával felvett anyagot dvd-re irok és a menü elkészítésében kérném a segítségeteket.
Családi videóról van szó, tehát egy lemezre max 2-3 kis filmet tennék és bőven elég mindegyikből kiszemelni egy képkockát hogy azzal induljon a film.Olyan progit keresnék, amivel egyszerüen meg lehet csinálni a kivánt menüt.
-
andorra
őstag
válasz
Vasinger! #19925 üzenetére
Ismerem, korábban azt használtam. Az volt a nagy hátránya, hogy különféle konfigurációkra, különböző lemezeket kellett készíteni. Még most is van a fiókomban vagy 3 ilyen CD. Két éve használom az Active Boot Disket és ezzel semmi problémám nem volt és csak egy kell belőle.
-
brd
nagyúr
válasz
McKane #19917 üzenetére
Ha az előzőek nem segítettek, van még1 javaslat: CoreAVC és egy olyan lejátszó, ami ezt használja (pl. MPC-HC-ben ehhez ki kell kapcsolni a saját x264 decoderét). Sajnos ez fizetős program, viszont a legtöbb ingyenes x264 decoderrel szemben több szálon tudja dolgoztatni a CPU-t. (Ha más tud ilyet ingyenesben, az engem is érdekelne.)
-
Vasinger!
nagyúr
Tudnátok mondani egy Norton Ghost-hoz hasonló programot ami megbízható, gyors és precíz?
Szóval fel akarom tenni az új rendszert, felteszek rá pár programot és ha esetleg valami baj lenne a rendszerrel, csak be kelljen tölteni azt az iso-t és megint gyorsan és jól működő rendszerem legyen.
-
Ramius
őstag
Ez jónak tűnik, de sw. Milyen korlátozás van benne?
-
Ramius
őstag
Üdv. Tudnátok nekem javasolni egyszerű és lehetőleg ingyenes lemez katalogizáló programot?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Mercutio_ #19905 üzenetére
Dupla klikk a .torrent fájlokon és hozzáadja a utorrenthez, vagy utorrentben fájl/torrent hozzáadása és betallózod az XP-n a doc & settingsből átmásolt utorrent mappát és az abban lévő .torrent fájlokat hozzáadod. A lényeg hogy beállítva az a mappa legyen a utorrentben letöltésre ahol vannak a már letöltött fájlok.
-
Mexildos
aktív tag
Van olyan program amivel gyorsan és egyszerűen lehet weboldalak kereteit sablonosan, dobozokkal megrajzolni? illetve odaírni hogy mi micsoda?
Nem a paintra és a PS-re gondolok. Van esetleg erre célszoftver? Csak azért hogy ne papíron kelljen vonalzóval megrajzolgatni.
Valaki segítsen pls... fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest