Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
bobalazs #54056 üzenetére
Van a yt-dlp -hez pár GUI,
én ezt a yt-dlg -t használom, de már nem frissül.Ezek viszont igen:
Tartube
Media Downloader -
bobalazs
nagyúr
válasz
bobalazs #54055 üzenetére
Ide kötődik még:
Példa:Telepítés instrukciók:
https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-windows/ -
BitRider
senior tag
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
bobalazs #51932 üzenetére
Ezt tudja a [Teamviewer] appja is.
-
bacus
őstag
válasz
bobalazs #51808 üzenetére
Ez a portable verzió, ez mégis mennyire oldja meg a "Véletlenül rákattintok valami file-ra amihez hozzá van társítva, akkor elindul a program, megkérdezi hogy le akarom e tölteni a frissebb verziót, nem, biztos hogy nem?..." ezt? Mert ha beregisztráltad a kiterjesztéshez a portable programot, az is meg fog nyílni, a jobbak pedig megnézik van e frissebb verzió és megkérdezi, hogy le akarod e tölteni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
bobalazs #51658 üzenetére
Igen, ezt az oldalt ismerem, a régi jó adobe, dropbox...
De itt most inkább az email cím lecserélésről van szó. Hírlevelek, regisztrációs emailek alapján manuálisan megyek végig. De folyamatosan jut eszembe új, és új. Pl. családtagoknak biztonsági címként megadva, stb.
Aztán eleve sok oldal kiindulási pontnak kezeli, csak külön kérés után módosít. Van aki nem is válaszol....
Szóval ezen ügyintézés meggyorsítására gondolkodtam. De gondolom marad a manuális, körülményes szöszmötölés.
A többire esetleg valakinek ötlete, javaslata? -
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
bobalazs #51314 üzenetére
Nem. Maradnék az eredeti kérdésemnél.
Továbbra is
olyan kis egyszerű programot keresek, ami a Win eszköztáron megjelenítené a rendszer lapozófájl méretét, mint ahogy pl a CoreTemp mutatja a hőfokot, cpu, ram használatot.Nehéz elhinni, hogy nincs, de eddig én sem találtam, ami a C:\pagefile.sys méretét mutatná a tálcán.
-
cigam
titán
válasz
bobalazs #50463 üzenetére
Most két rendszerpartícióról beszélünk? És az egyikből akarod "piszkálni" a másikat? Én nem tenném. De hogy érdemi tippet is adjak: Az nem lehet, hogy a gyorsindítás miatt piszkos állapotban van a fájlrendszer, és ezért csak olvashatónak van felcsatolva a "másik Windows" partíciója?
-
-
-
pc360
addikt
válasz
bobalazs #43443 üzenetére
Videoszerkesztő: VSDC Free Video Editor
-
ArchElf
addikt
válasz
bobalazs #14416 üzenetére
Google autoclick
Játékokban amúgy ezek általában nem működnek - figyelnek rá a játékkészítők, hogy sima library hívásokkal ne lehessen autoclik-elni.
Amit lehetne csinálni, az az, hogy a DLL-hijack-el meg kellene piszkálni a keyboard/mouse dll-eket, és behazudtatni vele, hogy "kézzel" kattintottál... Erre viszont nem találtam eddig programot (a fejlettebb bot programok között kellene körbenézni, ja jétkra szeretnél) - viszont ilyeneket nem fogsz google-ön találni.AE
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- További aktív témák...