Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
A probléma valószinűleg abból ered, hogy a Fraps-nak realtime (ráadásul pl. egy játék amúgy sem kis proci-terhelése közben ! ) kellene a felvételt bekódolnia.
Tehát komolyabb minőséget (főleg nagy felbontásban) szerintem ne nagyon várj el ilyen programoktól alapból, esetleg egy erős négymagos procival (ha a codec és a Fraps egyáltalán kihasználja a négy magot). Amúgy milyen proci van ebben a gépben, amivel próbálta ?Az igazi megoldás az lenne (ez ugyan elég körülményes, de biztosan működne), hogy a Fraps-al csak tömörítetlen (vagy nagyon gyengén tömörített) anyagot veszel fel, és ezt majd késöbb bekódolod másik programmal.
De ehhez ugye elég komoly tárhely kell ideiglenesen, meg kell egy viszonylag gyors HDD is, asztali gépben lévő már jópár éves elég lehet, de notiban valószinűleg csak az újabbak bírják el. Persze ez a felbontástól is függ, és nem számoltam pontosan utána, de elméletben is igaz lehet.
Meg anno pont a Fraps-ben (talán amikora tömörítetlenbe való felvételt kiválasztod) olvastam is ilyen figyelmeztetést.Persze lehethogy létezik a Fraps-nál hatékonyabb program is (illetve szerintem azon nem sokat lehet variálni, inkább a codec lenne a lényeg, abból lehethogy létezik direkt ilyen real-time felvételre optimalizált, de szerintem egy gyenge procival az se nagyon tudna segíteni, főleg ha a játék is csak épphogy fut el).
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest