- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Amazon Kindle
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Milyen videókártyát?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
AM3as lapba melyik lenne a legjobb ár/érték arányú proci?? 20-25k körül szeretnék!
-
Pítőr
aktív tag
válasz Laybee #16478 üzenetére
Kár! Pedig szerintem sokkal jobb, mármint nem a proci, hanem az egész rendszer! Tovább fejleszthetőbb, és a következő procicserénél nem kell alaplapot cserélni, de valószínű még az az utáninál sem!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Szeretnék összerakni egy olyan gépet, ami több évig elég lesz, átlagos felhasználási területre. Nagy ritkán lenne egy kis játék. Mindenképpen Intelre gondolok csak nem tudom melyiket kellene. Annyi az igény, hogy ne legyen lassú a gép. Megnéztem az E2xxx szériát, e5xxx, is de csak a e7xxx széria a c2d ha jól sejtem. E7300-hoz ki mit szól és mennyivel gyorsabb mint az említett procik. Vagy lehet feleslegesen túl jó egy ilyen gépbe? Köszönöm előre is.
-
Pítőr
aktív tag
Megjöttek az AMD olcsó négymagosai! Halál a konkurenciára!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
elfelejtette
veterán
válasz scream #16462 üzenetére
Nem is azért linkeltem ezt a tesztet, hogy i5-öt vegyél...
Jó lesz neked az i7 920!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
scream
veterán
válasz elfelejtette #16461 üzenetére
i5 tuti nemlesz mert ugyhallottam 1-2 éven belül LGA1156 helyett 1155 lesz ami már nem jó bővítés céljából akkor i7 lesz csak fránya konfimnak kéne elmennie
-
elfelejtette
veterán
válasz scream #16460 üzenetére
Az i7-et vedd meg. Az SMT (Simultaneous Multi Threading, régi nevén Hyper Threading) miatt 8 szálat tud kezelni egyszerre, így tömörítés/konvertálás/renderelés alatt gyorsabb, mint a PhenomII.
Teszt az új i5-ös procikkal."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
scream
veterán
sziasztok!
szerintetek i7 920 vagy Phenom II 955 BE ? főleg játékra lenne, de lesz renderelés is /video meg ilyesmi/
az i7 es konfig ~115k , a Ph II 955 BE ~ 100k . szerintetek megéri a + ~15k a két proci közti külömbséget
-
vzsryl
nagyúr
válasz elfelejtette #16458 üzenetére
100%, hogy a C1E és EIST be van kapcsolva, mivel az alap. Ha ki van kapcsolva, akkor már valaki belenyúlt a Bios-ba.
(#16457) bandi0000: Amint leterheled a procit, azonnal felugrik a maximális szorzóra, ami az alap E5300 esetében 13, így a 200Mhz-es FSB-vel 2,6Ghz-en fog járni. Sztem ne kapcsold ki, mert sok áramot meg spórolhatsz vele, viszont semmilyen problémát nem okozhat.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
elfelejtette
veterán
válasz bandi0000 #16457 üzenetére
Ha tényleg az energia-takarékos üzemmód kapcsolt be, akkor neked nem kell semmit sem állítgatni, majd a proci magától felkapcsolja a szorzót, amint terhelni kezded.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bandi0000
nagyúr
válasz elfelejtette #16456 üzenetére
és ha vissza akarom állítani csak elég szorzót átrakni 13 ra és mással nem kell foglalkozni?
Xbox One: bandymnc
-
elfelejtette
veterán
válasz bandi0000 #16455 üzenetére
Lehet, hogy az energia-takarékos üzemmód bekapcsolt, és visszavette a szorzót 13-ról 6-ra. A magokat pedig nem fogja írni külön, mivel azonos órajelen mennek.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bandi0000
nagyúr
válasz elfelejtette #16454 üzenetére
kösszi csak nekem irja h core speed 1200 mhz és az nem azt jelenti h egy mag 1200 mhz es?
Xbox One: bandymnc
-
elfelejtette
veterán
-
3800+
őstag
válasz elfelejtette #16451 üzenetére
Értem köszi!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
elfelejtette
veterán
Az L3 cache extra gyorsító memória a prociban az utasítások gyorsabb végrehajtásához. Általános célú alkalmazások nem mindig profitálnak belöle, a játékok sem sokszor.
Az X3 710 pedig azért gyorsabb, mert újabb fejlesztésü processzormag, gyorsabb és hatékonyabb.[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
válasz elfelejtette #16449 üzenetére
Engem annyira nem zavar hogy hangos, eddig is hangos volt a ház, a maga 6 ventijével. És még annyit lécci hogy az L3 az tulajdonléppen miben számít mert csak azt tudom hogy jó ha van de nem tudom miért
Köszi!
-
elfelejtette
veterán
válasz vzsryl #16447 üzenetére
Nem bizony. A Phenom1-nek igencsak föhetne a feje a TX3 alatt. Még ha fesz emelés nélkül húzza az X3 710-et (és alapfeszen menni is fog a kívánt 3GHz), akkor azzal még megbírkózik, csak azt mondom, hogy lesz egy kis hangja. Nekem egy alapfeszen (1.35V-on) 3.5GHz-re húzott Athlon2-t hütött úgy, hogy 1900rpm-en forgott a ventije, de az alap 2.9GHz-en is 1500rpm kellett ahhoz, hogy terhelve lehütse, miközben a CM ELITE335-ös házban elöl-hátul 1300rpm-es 12cm-es ventik voltak.
-
vzsryl
nagyúr
válasz elfelejtette #16446 üzenetére
Ráadásul a TX3 már nem is tudná rendesen lehűteni terhelés alatt a 3Ghz-re húzott óriási hőtermelésű Phenom-ot. A 710-el még simán megbirkózik, mivel a Phenom II-k azonos órajelen kevesebbet fogyasztanak és kisebb a hőtermelésük, továbbá a 710 csak 3 magos, így nem termel annyi hőt, mint a négymagos nagy tesói.
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Én az X3 710-et ajánlom. A Phenom2 a 4 magot kihasználó alkalmazásokban is van olyan gyors 3 maggal, mint a Phenom1 4 maggal. Jobban is húzható, csak arra számíts, hogy a TX3 elég zajos lesz, ha még tuningolod is...
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
3800+
őstag
Sziasztok! Szeretnék kérdezni valamit, mert a szomszéd tud nekem intézni procikat garival, meg stb, és olcsóbb mint bármelyik más boltban. Szóval szerintetek jobb a X4 9650 mint a X3 710? Extrém tuning nem lenne, mert 3Ghz-ig húznám mind a kettőt. Bár ez már lehet extrémnek számít a 9650-nek. Megvan már az alaplap (MA770-UD3 rev2) és a Hyper TX3 hűtő. Szerintetek? Olcsóbb a 4 magos 4000Ft-tal.
-
vergilx
őstag
vki nem jön ki beszívni?
-
Zadia
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy letöltőgépet szeretnék összerakni.
3 proci közül melyiket válasszam?
Az alaplap amibe beleraknám:[link]
1, AMD Sempron LE 1250
2, AMD Athlon64 LE 1640
3, AMD Sempron 140Mindenkinek előre is köszi.
-
pschio
őstag
hi all!
szeretném lecserélni öregecske E6400-es procimat. platformot nem váltanék. valami gyorsabb kéne viszont. nem akarok túlzásokba esni. tuninggal vigye a 4GHz-et. max 30k. használt is jó. ki mit ajánl?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
csigabig
tag
válasz GazRic #16428 üzenetére
hali szia
nekem is ilyen tipusu lapom van 2.0 verzio ha teheted te is ilyen verziot vegyél
azért írom neked ezt mert lehet szerencséd lehet majd a procinál mert a lap
támogatja az ACC = Advenced Clock Calibration
amivel kis szerencsével 4 magositani lehet 2 magos illetve 3 magos Phenom 2 ket.
nekem Phenom 2 x3 710 van 4 mag megy DDR2 vel szerintem jó választás a lap.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz jaja1981 #16425 üzenetére
Ha nincs hw gyorsítás, akkor sajnos nem elég az E1400-as 1080p lejátszására. Talán az E1500 vagy E1600-as elég lehet, de mivel csak 100Mhz-ek a különbségek köztük, nem vagyok biztos a dologban. Ha van hw gyorsítás, akkor még egy P4-es is elég.
A Pítőr által javasolt E3200 már valamivel erősebb, mivel Wolfdale és emiatt kicsit finomítva van rajta.(#16428) GazRic: Az 770-UD3 jó választás lesz. Milyen Ram-jaid vannak? Nehogy a lap fintorogjon vele.
(#16429) jaja1981: Nem csak a max órajelben jobb, hanem azonos órajelen kisebb feszültség állítható be, tehát kevesebbet fogyaszt. Ez se számít sokat, de van aki minden Ft-ot szeret megspórolni.
[ Szerkesztve ]
-
Pítőr
aktív tag
-
jaja1981
addikt
válasz sz.zoli25 #16427 üzenetére
Azért szokták feltüntetni a stepping-et és a VID-et, és azért kérnek többet, mert ezek általában jobban tuningolhatóak.
Átlag felhasználónak tök mindegy, hogy a proci max órajele 100-200MHz-cel alacsonyabb, vagy magasabb.GazRic:
Az AM2+ lapokban elmennek az említett procik.
A ram miatt semmi sebességbeli különbség nem lesz.
Nyugodtan vedd meg a lapot.[ Szerkesztve ]
-
GazRic
senior tag
Üdv!
Van egy MSI lapom ehhez egy 6000+ X2-őm. A lap elromlott újat kell vennem AM2+ (AM3 ready) lapot néztem ki, olyat amiben elmennek a DDR2-es ramjaim.-> GA-MA770-UD3
Ami a kérdés - és remélem ebbe a topicba illik - a közeljövőben cserélném akkor már CPU-t is valami Phenom 2-esre (X2 vagy X4 nem'tom), ezek ugye elmennem a DDR2-es ramokkal is.
Phenom2-es CPUkat mennyire húzza vissza ha DDR2 ramokkal mennek DDR3 helyett?
Jó választás lehet ez igy?PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
-
Xirtam
veterán
válasz sz.zoli25 #16424 üzenetére
[I]No processor design is perfect. The first version of a new microprocessor product is the A-0 step. Later, as improvements are made to the product for functional (bug) fixes or manufacturing improvements, the stepping number will increase.
Generally speaking, minor changes result in an increased number, (that is, A-1 to A-2) while more complex changes result in the letter being changed (that is, A-2 to B-0).
If new steppings come out with fewer bugs you are usually not eligible to RMA for a newer processor. Most of these bugs are supposed to be worked around in the motherboard design, BIOS (drivers), and applications.
Intel produces a detailed document called a "Specification Update" for each of their processor models that covers all of the various steppings, and lists exactly which bugs (they call them "errata") each one has and a description of the bug. For example you can download the Pentium IV specification Update from Intel at http://developer.intel.com/design/pentium4/specupdt/
A similar document is available for every processor they make.AMD uses the term "revision numbers" to refer to steppings for its Athlon and other processors. To see the errata for a given AMD processor, look up its revision guide, which lists the processor revision numbers and the errata which apply to each revision. For example, the revision guide for the AMD Athlon XP model 8 processor is available from AMD at
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/25703.pdf[/I]Nagyvonalakban:
Ezek az értékek (Family, Model, Stepping, Revision) azt mutatják, hogy az adott processzor melyik sorozatból készült. Family - (CPU) család
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem elveszítettem a mostani fonalat új CPU-k terén! HD Filmnézésre és netezésre, kellene nekem INTEL proci , én az E2180-ra gondoltam de ezt már nem kapni.A Segítségeteket előre köszönöm!
Közben ŐSTAG lettem ezzel a HSZ-emmel!
[ Szerkesztve ]
-
sz.zoli25
aktív tag
Mit jelent a procinál hogy E0?
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
Khaosz55
addikt
Üdvözlet a Szakértőknek!
Szóval gépfejlesztés előtt vagyok.
Én 4-5 évente szoktam gépet fejleszteni és így is marad a jövőben. Ez idő alatt 2X szoktam grafikus kártyát cserélni.
Az az számomra nem fontos tény az hogy egy alaplapba majd később egy jobb procit rakok mert 4-5 év használat után szerintem úgy sem érdemes egy lapba már erősebb procit rakni, hanem lecserélek mindent.Amit kinéztem és lehet megköveztek.
Proci: Core I5-750
Memória: 4 Giga DDR3
Alaplap: Valami P55-ös a core i5-höz.
videókártya: egyenlőte maradna a 8800gt-m de majd egy 4870 radeon váltja ha lesz pénzSzámomra a véleményetek kell, hogy a I5-ös úton gondolkodom, akkor elégedett leszek-e vagy ennyi pénzért másban kéne gondolkodnom.
Jeleneleg AMD 3000+-om van. Előtte Intel Procim volt és nekem valahogy jobban bejött az Intel. Bocs senkít nem akarok megbántani . -
Rayyy
senior tag
-
dangerzone
addikt
FPO: link
VID: Gyári feszültség érték, ami kell a proci stabil működéséhez. De az esetek 85%-ban ez egy túlbecsült érték, tehát a proci megy alacsonyabb feszültséggel is ugyanennyit.Általában az fpo szám alapján nagyjából meg lehet becsülni egy proci teljesítményét. Mert az azonos fpo-jú procik ugye azonos körülmények között készültek.
A vid esetében meg mindig az alacsonyabb értéket favorizálják egy adott processzorszéria esetében. Mert így relatív jobban tuningolhatóak, viszont jobban is melegszenek.
Igazából csak akkor kell törődnöd ezzel a két adattal, ha valami hatalmas extrém tuningmester vagy.
Szóval ilyen szinten az órajelet, a magok számát, a cache méretét meg persze az árat kell nézni.csigabig: Ennyi az indokod az intelre való váltásra, hogy nagyon megszeretted időközben?
[ Szerkesztve ]
-
csigabig
tag
válasz vzsryl #16385 üzenetére
nagyon igazad van
nekem is phenom 2 x3 710 van aktiválva van 4 mag is
probáltam a tunningot is egyszer probaként
simán vitte a 3,3Ghz 4 magosan
de közben mégis váltanék Intelre mert nagyon megszerettem az intelt közben
amugy mindig is amd volt de utobbi 4 - 5 konfigom Intel volt és nagyon jok voltak !! -
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Nézelődök 4magos procik után, mert lecserélném az E6850-emet. A piacon van pár Q9400, csak nem tudom, hogy pl. ezek az adatok mit jelentenek:
- fpo:L830A622
- VID: 1,1875
Meg esetleg ha írnátok még valamit, hogy mire kell figyelni ezeknél a prociknál, az jó lenne!Köszi!
Minden a legnagyobb render!
-
vzsryl
nagyúr
válasz grafika95 #16407 üzenetére
Rakd fel az Everest nevű program-ot, aztán az alaplapnál a Bios résznél láthatod a verziót.
Bios frissítésben itt segítenek: Bios frissítés, help!
Nekem fogalmam sincs, hogy milyen a lapod, tehát segíteni se tudok.
Ha rosszul csinálod a Bios frissítést, akkor szállhat az egész lap. Ezért mondtam, hogy inkább szakemberhez vidd.
PM-ben privát üzenetekre szeretnék válaszolni, és nem szakmai kérdésekre, mivel arra a különböző topic-ok vannak kitalálva.Szerk.: Ha 125W-ig viszi, és a proci annyi, akkor menni fog. Esetleg a Phenom II 965 okozhat problémát.
[ Szerkesztve ]
-
grafika95
tag
egy fontosat kihagytam:
a Phenom II 920 at nem viszi (mert 125W TDP a korlát, szerintem azt már NEM viszi, vagy az ÉPP A MAX, bár szerintem az már NEM MEGY mert megvan a 125w
így kicsit körültekintőbben kell választanom... 4magnál már szinte mind ott körül van TDP-bencsak ennyi még...
-
grafika95
tag
válasz vzsryl #16403 üzenetére
2008 as bios van azt hiszem....
(azt már nem tom az épp hanyas, de biztos nem 1.6-os)Soha nem csináltam bios frissítést, de ha nem túl bonyolult, szeretek magam küszködni a dolgokkal (pl.: procit is én húztam, igaz itt PH-n abba is segítettek )
És nem szívesen adok a szerelő zsebébe pénzt (a legközelebbi 2km-re van, de nem egy nagy szám a csóka, és ha lehet 2x annyit kér a munkáért, mint az valójában lenne.
épp ezért tanultam meg mindent, ami fontos, csak alkatrészért megyek oda, mindent magamnak csinálok (ha van rá lehetőség) )2k helyett 3-4k -t is elkérne a szemete a biosfrissítésért
Ha PM-ben leírod hogy kell, azt megjegyzem, leírom, és ha meglesz a proci akkor lefrissítem
(vagy ha előtte frissítem akkor mi van ? a mostani beállításokat elvesztem ? és jobb/rosszabb lesz a mostani hardverkezelése ?)Ha kezelni tudja friss biossal az AM3-at akkor az fain lenne, mert nem túl drágán vannak fasza procik... játékra már ha lehet 3-4magos procit vennék, és az kitart pár évig, aztán meg majd jön biztos valami új "őrület" ....
Eddig is köszönök mindent Várom a választ PM-ben ha lehet
-
vzsryl
nagyúr
válasz adam320 #16404 üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam. De ha egy lap hivatalos oldalán ott van, hogy x Bios-al y procikat kezel, és mégse kezeli, akkor mit lehet tenni?
Eddig akikeknek ilyesmit ajánlottunk, még nem panaszkodtak inkompatibilitásra, tehát a tapasztalatod remélhetőleg nagyon egyedi eset.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz grafika95 #16402 üzenetére
A lapod támogatja az AM3-as procikat: [link]
"JW-RS780UVD-AM2+(128M) BIOS V1.6 Updates AM3 CPU code; 831Kb 10 Jul, 2009"Egyébként ha támogatja a Phenom II 920-at, akkor miért ne támogatná a többi Phenom II-es procit? Az AM3-asok abban különböznek csak, hogy van rajtuk DDR3-as memóriavezérlő is. De mivel DDR2-es is van rajtuk, ezért mennek az összes AM2+-os lapban, aminek megfelelő a Bios verziója.
Nem tudom, hogy milyen Bios van a lapodon, de valszeg a Phenom II 920 normális kezeléséhez is frissítésre van szükség. Ha még nem csináltál ilyet, akkor vidd el a legközelebbi számtech boltba, és 1-2k-ért megcsinálják.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
grafika95
tag
válasz vzsryl #16385 üzenetére
Köszi az infót, szerintem nem vinné az AM3-as procikat, de te jobban értesz hozzá, az fix, hogy AM2+ megy benne
Talán még gyűjtök kicsit és elpasszolom a mostani procit is (ami úgy 8-10K-t hozna a konyhára)Azaz 30-40.000 is lenne a procira
Amiből AM2+ ba ezt szemeltem ki, gondolom ez már jó lesz játékra ;)AMD Phenom II 920 AM2+ BOX ( 4mag egyenként 2.8ghz + a hűtő iponba: 38eFT)
De KARÁCSONYig kibírom ezzel a procival... akkorára úgyis lejjebb megy az ára...
(#16379) Freeman2:
Ne haragudj, de nem fogok 15K -val többet elpocsékolni egy LAP-ra hogy vegyek bele amúgy is drágább intel procit... és akkor se lennél túl sokkal előréb, csak feleslegesen 20eFTvel többet költenék rá mint ha vennék egy rendes AM2+ os prockót
(És hidd el nem sokkal tud többet manapság az Intel mint az AMD + ált. drágább is)Adott a lap EBBE kell proci.... proci cserére szánok pénzt... nem ALAPLAP+PROCI ...
-
pokol ura
senior tag
válasz bulgesz #16399 üzenetére
ha most nincs annyi felesleges pénzed akkor hanyagold, max ha jó áron megtudnál tőle szabadulni, akkor meg válts
csak egy laza példa az E8400-em 3825-őn ment, míg a Q6600-om meg 3,2-n, winrarba simán alázta, 3dmarkba is, meg úgy mindenbepokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest