Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
arabus #82095 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz. NV-ről jöttem AMD-re és egyáltalán nem rosszabbak a driverek, a körítés meg fényévekkel az NV előtt van (Radeon Settings). A fogyasztás több, de ez egy kicsi idő ráfordítással könnyen kiküszöbölhető, nekem a GPU only fogyasztás 90W körül megáll, ez kb GTX 1060 szint lehet, és a teljesítménye is ezzel egyezik meg (a 3GB-oséval).
Jelenleg szvsz 100e alatt nem éri meg NV kártyát venni. Az AMD sokkal olcsóbb és ad mellé 2 vagy 3 nem is akármilyen játékot. -
kolopele
nagyúr
válasz
SECTORnooB #82098 üzenetére
Sajnos igazat kell adjak neked Nvidia driverek terén, borzalmasak az utóbbi időben. Ami az egyikhez jó a másik játékhoz nem. Visszatettem egy régebbit mert akadoztak a játékok az újjal, az meg nem indította el az új Battlefieldet. Kész röhej kezd lenni már az egész. Most a legutóbbi Darksiders fps droppol úgy mint az állat, azt hiszem befejezem a Battlefieldet először és aztán törlöm a jelenlegi drivert a fenébe.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
arabus #82095 üzenetére
Rx590 jó ajánlat főleg 3 játékkal karöltve, sőt az 570-580 is jó ár érték arányt képvisel, főleg ha olyan partnernél lesz a vásárlás ahol játékokat adnak mellé. Másik dolog a fogyasztás, mert tényleg "többet" esznek az Rx-ek. Nekem volt 1060-asom és ha nem prioritás az alacsony fogyasztás és a monitor nem gsynces én tuti Rx-et vennék. Személyes tapasztalatom, hogy érezhetően jobbak a driverek most a radeonhoz és az utóbbi időben kész szenvedés volt a 1060 al eltalálni azt a drivert ami mindenhol jó teljesítményt biztosított.
-
Lehet AMD kártyát is tenni de semmi értelme.
Nem ellenfél egyik sem az nvidiának.
Joval többet fogyasztanak gyenge teljesitmény melett driverek meg
hagyjuk.
Érdemes megvárni 15-ét az rtx 2060 akkor jelenik meg.
Minnél kisebb a felbontás annál inkább használodik a CPU!
4K-n már csak 10% a különbség egy 2 magos és egy 16 szálas közt. -
w44
csendes tag
-
palfitom
félisten
"K"-n kívül, a többi jelölés valamilyen "csökkentést" jelent, visszavett órajel, és TDP.
Itt megnézheted, hogy kihajtja-e.Ha FHD (vagy alatta) a cél, akkor nincs szükséged 1070Ti-ra. Mehet a kinézett 4790T + 1060-6GB és kész vagy.
(#82092) w44
Igen, lehet!
A 1060-6GB AMD-s megfelelője az RX580-8GB. (a 1070-é kb. a Vega56) -
w44
csendes tag
igazabol meg azt sem tudom biztosan,hogy intel processzorhoz lehet-e amd chip-es videokartyat rakni
gyanitom igenmeg csak talalgatok,hogy "minek" faradozik egy jatek kozben annyit a cpu. Minek szamol annyit - ha a grafikai szerepet a gkartya atveszi. Gondolom minel reszletesebbre irjak a grafika annal jobban terhelt a gkartya - es annak a memoriaja. A processzor talan meg a videokartya memoriaba betoltes - es egyeb io muveleteket csinalja. Talan ,de fogalmam sincs
-
w44
csendes tag
válasz
palfitom #82090 üzenetére
"nem arra valo" ezt nem ertem
nem a szamitasi kapacitas szamit?
- persze egy k-s professzor joval jobb ertekeket mutat a teszteken, tobb energiat is fogyaszt stb, de minden kotozkodes nelkul (ertsd fogalmam sincs) oke kicsit izzadni fog,de nem mindegy neki mit szamol?
foleg,ha a hutes (pl viz) megoldott.
(es az alaplap alatta "stabil")- ezek szerint kb kidobhatom a videokartya teszteket, mert azok 1 bizonyos konfiggal szamolodtak?
(nincs visszaja? ertsd - nincs olyan teszt,hogy x "standard" videokartyat beleteszik kulonbozo processzor konfigok ala,vagy ez mar az alaplapok,memoriak stb miatt ugy elmaszik,hogy ertelmetlen?)-valahol mar keves lenne = oke, nem 4k meg nem 2k a cel
-
w44
csendes tag
Sziasztok!
Azt honnan lehet tudni,hogy adott cpu ki fogja-e tudni hajtani a cel videokartyat?
(konkretan: i7-4790T es egy 1070ti videokartya nem "tul eros"-e ehhez a processzorhoz) -
norbert400
tag
Sziasztok.
Esetleg van arról infótok, hogy a ryzen 2700 tartalmazza a Second Level Address Translation feature-t?
-
fecaga21
senior tag
Különböző konfigokkal?
3-400 Mhz-es ram különbség lenne az a különböző konfig??
Látod a videóban mennyire számít. Esélyed se lenne megmondani hogy milyen ram-mal megy valamelyik ha nem lenne kiírva. Ez már annyira szőrszálhasogatás, hogy kb mire megrendelnéd már az sem jó, mert van attól is ütősebb .... -
VGNGR
senior tag
válasz
SECTORnooB #82063 üzenetére
Ránéztem ezekre a videókra, kicsit off lesz, de valaki magyarázza már el nekem, hogy lehet centire ugyanolyan gameplayt összehozni különböző konfigokkal, pl. Fortniteban?
Vagy van benne benchmarkoló, mint pl GTA. (nem ismerem)
[video]
BUÉK mindenkinek! -
fecaga21
senior tag
válasz
SECTORnooB #82077 üzenetére
Tudom, hogy minden procit kell pasztázni, arra gondolok amit a kolléga ír, hogy ezek előre be vannak pasztázva?Minden videóban csak ennyit látok, senki nem pasztáz, akkor ezeket a gyári cuccokat már így veszi az ember?
-
válasz
SECTORnooB #82077 üzenetére
Szerintem ö arra gondol hogy kiveszi a dobozbol a procit
meg az elöre pasztázott hütöt lapba be hütö rá és kész. -
fecaga21
senior tag
Amúgy ezeket a Ryzen-eket nem kell pasztázni?Csak annyi a dolgod, hogy a procit a helyére rakod, a hűtő+ventit lévő 4 csavart az alaplapi csavar helyére igazítod, meghúzod a csavarokat és kész? Ez tetszik...
-
kolopele
nagyúr
válasz
SECTORnooB #82068 üzenetére
Oké, ebben is van valami
-
SECTORnooB
addikt
válasz
kolopele #82066 üzenetére
Én csak belinkeltem,hogy van mérhető különbség, és ez azért releváns,mert többen hasonlóképp állnak a témához,ha processzor ajánlásról van szó.
Inkább előtérbe helyezik azt a tényt,hogy például X játékban a 9900K-nak van 10-15Fps előnye a 2700X-hez mérten, csúcskártya társaságában,minthogy e helyett a két processzor közötti átlag 81 ezer forint árkülönbségre +- platformköltségekre világítanának rá. -
kolopele
nagyúr
válasz
arabus #82064 üzenetére
Látom. Vehetnék is ha nagyon akarnék. Viszont minek? Tudom, én voltam az aki szerint 60 fps alatt nincs élet, kaptam is érte rendesen, de túlzásokba se essünk azért. Ha nem akarnék 4K - n játszani hanem mondjuk 1440p - n akkor is a döntő a videokártya lenne és nem az hogy 2666 - as ramokat vagy 5066 - osakat használnék. Tehetsz te ilyen ramokat egy 1060 - as mellé akkor sem lesz meg még a 60 fps sem egy AC - nél pl. max. grafikán. Kártya kell oda nem ram.
-
fecaga21
senior tag
válasz
SECTORnooB #82063 üzenetére
Ez már nagyon szőrszál hasogatás.
Mit veszel ezen észre? Néhol mintha úgy tűnik egy pillanatra, hogy 2666-tól talán mintha szebb lenne, de lehet azért mert a pillanatban azt nézed. Kíváncsi vagyok ha fel lenne cserélve egy kettő benne ki venné észre, hogy hoppá ez nem az -
SECTORnooB
addikt
-
kolopele
nagyúr
-
fecaga21
senior tag
Ha van az embernek egy normális alaplapja, pl egy TOMAHAWK egy Ryzen 5 2600-assal, akkor a tuningnak a határa az hol lehet kb? Onnantól már a hűtésen múlik nagyrészt, vagy azért összetettebb?
-
kolopele
nagyúr
válasz
BerserkGuts #82050 üzenetére
Persze, AMD más, elnéztem. Intel esetében még az 1.1 is bőven elég, B - s lapoknál pl. ez a gyári sokszor mégis tartják az órajeleket.
-
kolopele
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #82046 üzenetére
Én nem vettem észre semmi különöset, igaz 4K esetében a kártya a döntő inkább.
Van itthon 6700 - assal szerelt masina is, annál sincs semmi érzékelhető változás. -
-
Morris
veterán
8600k melett döntöttem. Nem akarok 5 évig hozzányúlni. Max vga csere később.
Szerintetek? A 3470-hez képest lesz változás? -
kolopele
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #82039 üzenetére
Ezt nem értem. A 8700K a HT - s, a 8600K nem, az szimplán 6 magos, a turbó órajele is kevesebb, persze játékra remek választás így is. A 6700 egy nagyon jó proci a mai napig, akinek jelenleg az van nem sok értelme van drága pénzen cserélnie komplett rendszert, főleg ha a fő terület a single, de még online sem vérzik el egyáltalán. Inkább egy erős kártya mellé ha netalán nem lenne.
-
Gabesz87
veterán
Értem köszi. Már csak azt nem tudom, melyik jobb választás? Melyik erősebb? Bár úgy láttam, elenyésző a különbség. IGP képesség meg úgysem érdekel, úgyis ott lesz a dedikált VGA. No meg Intel párti vagyok. Szóval ha csak az ár és a nagyobb teljesítmény nem indokolja, szerintem az i3-at választom. Ebben kérnék megerősítést/ellenervet.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
droti25 #82034 üzenetére
Igen. Az estek többségében több fps-t csikarna ki a kártyából. Kérdés megéri-e játékra pénzt tenni egy 4 magos processzorba 2019-ben. Mondom, ha nem multizol szvsz nem feszítő kérdés a proci csere. Hacsak nincsenek olyan játékok, ahol mindenképpen kell a 60 vagy afeletti fps számodra.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
kolopele #82037 üzenetére
Én képes vagyok kifizetni 140 ezer forintot egy 9700K-ért, de ha jól tudom pont te írtad hogy próbáltad i7 6700-al a BF V-öt.
3 éves processzor és lassan már kifognak rajta a legnagyobb címek, szerintem.
Én is gondolkodom hogy mi lenne a jó!Most építek gépet, 1080p-s játszásra lesz, és nem látom értelmét a felárnak Intel esetében..
A tesómnak megvettem tavaly a 8700K-t és most 1 év után derül ki hogy jobb deal lett volna egy 8600K a ht miatt. -
kolopele
nagyúr
válasz
galaktikus #82029 üzenetére
Nem mindegy hogy ár/érték arányt nézünk vagy csak azt melyik a jobb. Ár/érték arányban a Ryzen a győztes, viszont teljesítmény alapján már nem ilyen egyértelmű, és ehhez nem kell fanboy - nak lenni. Ha valakinek nem gond kiadni egy procira akár 100-150 ezret sem akkor egyértelműen Intel, ha viszont 50-60 ezer a keret (amelyhez nagy valószínűséggel gyengébb kártya is társul) akkor meg Ryzen. Ilyen egyszerű.
-
Gabesz87
veterán
A Ryzen 3 az i5-el van pariban? Összefoglalóban ezt olvastam, de tesztek alapján úgy láttam, sokszor az i3-8100 lenyomja. Azért kérdezem, mert januárban majd egy gépet raknank össze aposomnak úgy 150k körül, leginkább garis, használt alkatrészekből, és nem tudom, vajon R3-2200g vagy i3-8100 legyen-e. Ha nagyon az ár dönt, akkor még egy G5600 is szóba jön, de jobb szeretnék inkább az előző 2-bol választani. Legfőképpen youtube, netezés, ill. pár éves játékok, főleg FPS (pl.CoD) a cél. Az is főleg single player néha nagy ritkán multi. Ami nagy valószínűséggel biztos pont: RX570 4GB, 8GB DDR4, 256GB SSD, 400-500W táp (FSP Hexa+) valamilyen olcsóbb belépő alaplappal.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
droti25 #82026 üzenetére
Visszafogja majd az a CPU az RX 570-et. De. Ha inkább egyjátékosban játszol élvezni fogod a jobb VGA adta előnyöket, mert mindent jóval magasabb részletességgel játszhatsz majd.
Ha tudsz a kártya mellé érdemes egy min. 4/8-as CPU-t belerakni. Vagy ebbe a konfigba, vagy egy újba. De katasztrófa nem fog történni, ha a jelenlegi i3-ad mellé megveszed a kártyát. Szebb lesz minden játék és lesz, ami még jobban is fog futni. -
Morris
veterán
válasz
füles_ #82028 üzenetére
Hát muszáj emelnem a keretet 130-ra így.
Már benne van a kosárban a 2600, egy MSI B450 Tomahawk és most nézem a memóriákat. Így 130k lesz a vége.Eddig tökéletesen megvoltunk az i5 3470-el. Csak kellene egy frissebb és erősebb rendszer a majdani újabb játékoknak.
Ezzel megint elleszünk 5 évig. szerintem... -
galaktikus
aktív tag
Nem teljesen a témához kapcsolódóan, de muszáj tennem egy észrevételt.
Nagyon szeretem olvasni ezt a topicot, mert ezzel mindig úgy éreztem, hogy szinten tudom tartani magam a témában. Több magas tudású és tapasztalt fórumtárs van itt, akiknek szeretem olvasni a hozzászólásait, mert rengeteg rideg tényt tartalmaz és erre van szükség ahhoz, hogy le tudjuk vezetni a legfontosabbat, az ár/érték arányt.
Azonban szomorúan tapasztalom, hogy az utóbbi időszakban nagyon durván begyűrűzött az Intel fanboyizmus a topicban, ami egy ilyen erősen szakmai fórum objektivitására nagyon ártalmas, és elbizonytalanítja, félrevezeti a leendő vásárlókat.
A “biztos azért véded az AMD-t, mert az van az adatlapodon” típusú kijelentések szerintem nem méltóak egy ilyen szakmai fórumhoz. Ezt a kritikát pont egy olyan kolléga kapta meg aki a legobjektívebb, és az egyik légertékesebb kielemzéseket szokta leírni.
Itt nem autókról van szó, hogy pl. az egyiknek tetszik a formája és a másiknak meg nem. Ezek sokkal egzaktabb dolgok amikből nyíl egyenesen le lehet vezetni az ár/érték arányt, ezért vétek lenne az objektivitásunk elveszíteni, mert ez mindenki érdeke.
A topic utóbbi csapásirányból ezt a következtetést vontam le.
-
füles_
őstag
válasz
Morris #82027 üzenetére
Más értelmes választás nem igen van jelenleg. 16GB bele fog férni a keretbe? Azért az már jól jön a legújabb játékoknál. Azt érdemes még tudni, hogy a Ryzen szereti a gyorsabb RAM-okat, 50e alatt már vannak jó 3200 Mhz-es kitek. Am jó proci ez is játékokra, főleg ha kap egy all-core 4 GHz tuningot, úgy már elég közel kerül a 8400-hoz.
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Adott egy i3 4170 proci és mellé egy Gtx 1050 2gb videokártya.
Ez a proci ki tudna esetleg hajtani egy RX 570-et vagy inkább egy erősebb procit vegyek a meglévő GTX 1050 2gb mellé?
Alaplapot nem cserélnék most.Köszi előre is!
-
füles_
őstag
válasz
Morris #82023 üzenetére
Ha a 50-60e Ft-os árkategóriában nézelődsz AMD-n kívül más választásod nem nagyon van. Inteltől ebben az árban csak egy 4 magos i3-ast tudsz venni, az meg nem lenne nagy előrelépést a mostani 4 magos i5-höz képest. A 2600 inteles megfelelője, az i5 8400 80e Ft körül megy jelenleg. Játékokban meg egyszálas feladatokban picit jobb, de minden másban a Ryzen jobb a 12 szála miatt. Én mindenképpen a Ryzent választanám.
De amúgy igen, attól függ, hogy mire fogod használni és mennyit tervezel rá költeni.
-
Morris
veterán
Szerintetek Intelt vagy AMD-t vegyek?
Egyszerűen nem tudok dönteni.
Egy 3470-et cserélnék le minden körítéssel együtt. (lap + ram)
A Ryzen 5 2600 nagyon szimpatikus, de eddig az intellel abszolut semmi gondom nem volt. -
VirsLee
Topikgazda
válasz
fecaga21 #82016 üzenetére
Még mindig nem értem mi a dilemmád? Mit nem értesz az egészen? Kijött a 2. generáció olcsóbban, mint az 1. Nyilván az 1. generáció ára még lejjebb ment. Én annyit mondtam, hogy ha kijön a 3. generáció, nem várom azt tőle, hogy magasabb áron nyisson, mint a 2. Szóval nyilván annak az ára lejjebb fog menni, mindig esnek a korábbi árak.
-
kolopele
nagyúr
válasz
BerserkGuts #82009 üzenetére
Az 1.25 V miért lenne lebutítás? Én levettem 1.175 - re a 8700K - t, és így is tartja a gyári max. órajeleit, viszont sokkal kevésbé melegszik.
-
gejala
őstag
-
fecaga21
senior tag
válasz
VirsLee #82015 üzenetére
Pedig ha felül akarják múlni ezt az állítólag bitang jól sikerült 2600-asokat, akkor lentebb kell vinni az árait a 2600-nak, mert akkor minek új széria ha továbbra is mindenki a 2600-at veszi olcsóbban?A kutya nem fogja többet venni, ha lesz új, és jobb generáció olcsóbban....
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
fecaga21 #82013 üzenetére
Az új széria remélem, hogy nem lesz drágább, nem áremeléssel lehet piacot szerezni.
Ryzen 5 1600 $219 -> Ryzen 5 2600 $199
Ryzen 5 1600X $249 -> Ryzen 5 2600X $229
Ryzen 7 1700 $329 -> Ryzen 7 2700 $299
Ryzen 7 1700X $399/1800X $499 -> Ryzen 7 2700X $329
Ryzen TR 1950X $999 -> Ryzen TR 2950X $899Átlag 10 százalékkal olcsóbban jött ki a második széria, de a 8/16-os csúcsmodell esetében $500 helyett $329 lett...
Ki kell építeniük a bizalmat, minél több emberhez eljutni, nem hiszem, hogy célravezető lenne felfelé árazni, mikor a költségek még csökkenhetnek is. -
BerserkGuts
addikt
Lebutítottam a procit 3.6GHz-re és 1.25V-ra egy 64-fős BF V mellé hogy lehessen látni mennyire nem a processzor tehet a dolgokról.
Jó be kell állítani a dolgokat nem szükséges az ultra csak azt kell figyelni hogy tű élesen látszódjon az ellenség feje még egy bokorban is.
Alapból a játék már egy szintet tart a resolution scale 100%-al mert multysampling elég erőteljesen szép játékot csinál a többi opció csak körítés.
-
fecaga21
senior tag
Basszus ez a Ryzen széria tényleg elég jól sikerült ha nem lehet látni eladó 2600-asokat..
Az X-ért sajnálok kiadni annyit, de a sima is hátha lentebb megy majd. Mi igaz abból hogy 3-4 hónap múlva érkezik a Ryzenből a 3.-ik széria? Ha ez bekövetkezik akkor gondolom már a 2600-asok árai lentebb kell hogy menjenek valamivel.
Ha kell akkor várok még 1-2 hónapot a konfig építéssel, ha már ennyit kibírtam, kérdés, hogy mennyire hihető, hogy tavasszal már a boltokban lesznek az új ryzenek. -
nepszter1
addikt
i5-2500 megéri e3-1270 lecserélni szerintetek?
-
kolopele
nagyúr
válasz
füles_ #82002 üzenetére
Ja, jogos, az 1060 inkább alsó-közép kártya, de még jól használható FHD - ra. Láttam hogy olykor felugrott a proci használat 99% - ra, de ne feledjük hogy ez éppen egy CPU igényes játék (a játékok zöme inkább erős VGA - t kíván), ráadásul nem single-ben hanem multiban megy, de azért állja a sarat becsülettel, sehol nincs frame gond, dropp, és 60 alá sem esik soha az fps. Sok függ a játékfejlesztőkön nagyon. Amiben viszont teljesen igazad van az az, hogy aki most akar gépet építeni már ne a 6700 - asban gondolkodjon, arra tényleg ott a 8. 9. gen I5, I7, illetve a Ryzen 2600x és társai. A többi már pénztárca függő.
-
füles_
őstag
válasz
kolopele #82001 üzenetére
Te is látod, hogy valamelyik pályán 99%-on jár a CPU, ez azt jelenti, hogy már nincs benne tartalék. És ez nem is egy középkategóriás VGA, hanem inkább alsókategóriás (annak a teteje). Középkategóriás inkább a 1070, 1080, V56, V64, 2070.
Az AC Odyssey az valóban képes már megfektetni, de még nálam is a 8700K - t, aminek az oka az optimalizálatlanság és a védelem elegye.
Szóval akkor azt is elismered, hogy az előbbi példádban nem a 2200G volt a hibás.A többiben egyetértünk.
-
kolopele
nagyúr
válasz
füles_ #81981 üzenetére
Tényleg, marhára meg van fektetve a 6700 - as egy közép kategóriás 1060 mellett:
[link]
Az AC Odyssey az valóban képes már megfektetni, de még nálam is a 8700K - t, aminek az oka az optimalizálatlanság és a védelem elegye. Semmi nem indokolja hogy a srácok 6700 - as procijait lecseréljem bármire is, nincs az a játék ami 60 fps alatt futna vele az 1060 - ak mellett, persze nem minden ultra grafikával, de előbb tennék be nekik 1070 - et mint procit cseréljek ha az lenne a cél (persze mire eljön ennek az ideje már ki tudja mi lesz a módi). Egy a lényeg: Ha jelenleg van valakinek egy 6700 - asa meg egy 1060 - as kártyája, az inkább egy 1070 - et tegyen bele FHD - ra, jobban megéri mint procit cserélni. A 6 maggal még úgy sincsen gond, kikapcsoltam kíváncsiságból a HT -t és szépen futott minden, kicsivel magasabb proci használat mellett. Agyonhúzni a régi procikat van értelme maximum, a skylake - től felfelé lévők alapból is kisajtolják egy jó kártyával gond nélkül azt a kötelező 60 fps -t.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASUS notebook topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest