Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
biroatis
tag
-
stratova
veterán
-
-KP-
addikt
válasz
werszomjas #42093 üzenetére
frapsnál például annyira fogja enni, hogy a játék azon az fps értéken fog futni, amin rögzítesz. attól függően, hogy mennyire erős a konfigod nem kizárt a jelentéktelen de a jelentős teljesítménycsökkenés sem.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Én Afterburnerrel szoktam felvenni, de az elég szépen eszi a CPU-t, kihasználtság egy erősebb játéknál az egekben lesz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
A felvétel a cpu-t eszi inkább.
Egyébként nagyon változó, a játéktól függ. Pl FC3 alatt csak pár fps-t esett le mikor rögzítettem, a skyrim kiváló motorja meg 60+ (vsync)-ről bezuhant 45-re. -
werszomjas
addikt
Az, ha játék közben (FHD) Fraps-al vagy Afterburner-el rögzítek, mennyire eszi a CPU-t? AMD vagy Intel birkózik meg jobban vele, vagy CPU igénye ezeknek elenyésző?
Tény, hogy felvételnél erősen leesik az FPS (60 -> 35,40-re) de nem tudom, a CPU vagy a VGA miatt.
-
boken
senior tag
válasz
trickyy #42090 üzenetére
Köszönöm,megnézegettem őket.
sajnos az anyagi része ami most akadály,lappal együtt az is 45-50k és annyim nincs most(tudom akkor ne akarjak fejleszteni)30k a max vagy ha eladom a lapot is akkor kb 40k,
ha marad az AMD akkor ebből a 3-ból mit a legérdemesebb?
AMD Phenom II X4 965 dobozos AM3 Black Edition /HDZ965FBGMBOX/
AMD AMD Phenom II X6
AMD FX6100és köszi mindenkinek a hozzám való türelmet!
-
boken
senior tag
Szívesen fogadok minden tanácsot mert:
1.Annyira komolyan nem értek hozzá
2.rosszul kezdtem a keresés és elolvastam egy vödör fórumot és mindegyikben más a vélemény,
és sikerült jól belekeverednem,viszont sok ismerősöm itt kért tanácsot és egyikük sem nyúlt mellé az itt tanácsolt dolgokkal.Ma hoztam el a Crysis 3-at eredetiben úgyhogy valószínűleg az lesz most a fő csapás.
pláne hogy munka mellett játszom néha. -
-KP-
addikt
nem vagyok benne biztos, hogy a COD szériák kihasználnak 6 magot. Crysis 2 se. Crysis 3 talán.. Szerintem ezekre a játékokra, ha már procit cserélsz, inkább 4 gyorsabb mag kellene, mint több, de kevésbé gyors. de tényleg jó lenne tudni, hogy hány szálig skálázódnak rendesen...
-
boken
senior tag
válasz
csucsbicep #42083 üzenetére
Irodai munkák plusz játék.
FPS(Crysis 2,3,Cod széria,single+multi) -
boken
senior tag
Sziasztok,a lenti konfigból szerettem volna cserélni procit egy FX6100-ra,de ez magával húzza a lap cserét is,+szeretnék memóriát bővíteni 8GB-ra.
Közben valaki ajánlotta hogy inkább vegyek Phenom II X6-ot,és akkor nem kell a lap csere.
Szerintetek melyik megoldás a jobb?
Előre is köszi. -
Maotun
őstag
válasz
csucsbicep #42078 üzenetére
[mind jó amit ajánlottál!]
tuning se kell -
csucsbicep
nagyúr
válasz
giornalista #42072 üzenetére
A 955 3,2GHz-en nagyon szűk lenne egy 7970 melle multira. Ide már valóban erős proci kell, i5 vagy 8320, de inkább i7 és ezeket is tuningolni kell elég keményen.
-
tranceplanet
addikt
válasz
HD 7970 + X4 980 single player Amint látod, az X4 penom nem sokkal van lemaradva 1920x1080 felbontáson. Azonban ez single player, multi alatt romlik a helyzet, úgy gondolom a minimum FPS visszaeshet drasztikusan. Ahogyan előttem is írták, egy i5 proci több FPS-t ki tudna facsarni ebből a kártyából. ~4GHz-en járatod a procit játék alatt? Ha nem, akkor érdemes lenne tuningolnod. Esetleg, ha AM3+ lapod van és támogatja az FX procikat, elgondolkodhatnál egy FX-8320-on. Remélem egy jó procihűtővel rendelkezel
Kicsit elkéstem a válasszal
De a 8320 jobb ár/érték arányú!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
giornalista #42074 üzenetére
Szerintem így is menni fog minden maxon, ha FullHD felbontáson játszol.
Ha lesz új proci miért dobtad volna ki a pénzt? -
válasz
giornalista #42074 üzenetére
Jelenleg milyen vga dolgozik?
-
giornalista
senior tag
válasz
Grave_444 #42073 üzenetére
FX8350 a terv, ahhoz megvan az Am3+ alaplapom mar. a kerdes inkabb arra iranyul, hogy ha megveszem most a Vga-t, akkor mire szamithatok a procimtol addig a 2-3 honapig, amig nem lesz keret az uj cpu-ra?
erezhetoen tobbet kapnek mar most, vagy kidobnam a penzt az ablakon mert csak az uj procival "adna igazan", raadasul a vga nyarra esetleg olcsobb is lesz?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Ha van pénz 7970-re illene hozzá egy Ivy bridge I5 3570 vagy FX 8350
-
giornalista
senior tag
nem tudom, hogy ez igen/nem eldontheto kerdes-e, de felteszem igy...
egy HD7970 mellett a Phenom II X4 955 3.2ghz mar szuk keresztmetsuetet jelentene Battlefield 3 multira? kihajtana rendesen a Vga-t? mennyit szamit annal es a hasonlojatekoknal a cpu egy izmos gpu mellett...?
-
tranceplanet
addikt
válasz
MrPetya19 #42070 üzenetére
A teljesítmény nem olyan fontos. Gagyi tápból lehet 700W-os is, nem érdemes rábízni semmit! A márka és a belső a lényeg. Chieftec-ből az iarena széria például nem túl jó, mert szar a bele (jó márkánál is akad gagyi széria, mert szar a belső). Inkább kérdezz rá szakértőktől Milyen tápot vegyek. Ez egy jó adatbázis: PSU database Amúgy a konfigod alá egy minőségi 400W-os darab is elég.
-
MrPetya19
addikt
Szerintetek egy 460w-os táp elég egy i5-2500-nak és egy 7770-nek?
-
ViZion
félisten
válasz
anytime #42068 üzenetére
Szerintem ez a lap max. tuningban lehet hátrány, amúgy pl. sata 2 vs. sata 3 SSD sebességet nem lehet érzésre megkülönböztetni, mindkettő gyors. 3 monitorhoz nem kell CF/SLI. Egy jó VGA-val még sztem pár évig nem lesz gond a játékokkal (persze felbontástól is függ). Hogy 2 év múlva mit lesz érdemes venni...? Ha tudnám, nem itt fórumoznék, hanem a Bilgéccel csetelnék...
-
anytime
őstag
Sziasztok!
A következőben szeretném a véleményeteket, segítségeteket kérni.
Jelenleg egy ASUS P7H55E alaplapom van, rajta egy i3 530-as 2,93GHz-s procival, mindez egy 1156-os foglalatban.
Ha a procit cserélném egy i7-re és lenne hozzá a egy HD77;78;79-es VGA, DE marad ez az alaplap, akkor az alaplapom hol jelenthet szűk keresztmetszetet, a mai, legjobb játékok szempontjából?
Azzal tisztában vagyok, hogy:
- egy PCIe foglalatom van, tehát egy kari és nincs / nem lesz cross-fire (azt hiszem enélkül is sok játék elfut a jó VGA karival)
- nem lehet 3 monitor
- sajna csak SATA2 az átvitel és kevesebb az SSD sebesség (1 SSD-m van, össz négy sata2 foglalat - ez nem gond)
Munkára tökéletese az alaplap, gondolom, valahol játékok terén lesz majd problémám, de ha nem, akkor azért az alaplap árát megspórolnám, bár biztos nem véletlen jönnek ki a gamer alaplapok. Tuning nem lesz, tehát hol a szűk keresztmetszet pl. az elkövetkezendő 3-5 évre ezzel az alaplappal?
Ha viszont ez a deszka nem elég a mai, legjobb játékokra, pl. Crysis3 és platformot kellene változtatnom, akkor merre? Ebben az esetben mit ajánlotok; 1155 avagy már a 2011? Mivel munkára a mostani deszka is bőven elég (irodai alkalmazások), kérlek adjatok útmutatást, hogy ár-érték arányban melyik úton induljak el?
Előre is köszi,
a -
stratova
veterán
válasz
csucsbicep #42064 üzenetére
Nem szoktam rossz néven venni, ha valaki pontosít
(#42066) gyáliSanyi i3 jobb, de így fogalmaznék: nem ez olcsó, hanem a Q9550 nevetségesen drága. Ha van rá kereted Intelből 30 körül használtan i5-2300-i5-2400-zal kapod a legnagyobb teljesítményt a pénzedért.
Új procik közt kis felfrissülést hozott az FX-6300, mivel kb. i3 árban van, húzható és multiban jobbak az esélyei. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Egy i3 3220 szerintetek jobb választás lenne, mint egy Q9550? Árban még olcsóbb is az i3.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
stratova #42060 üzenetére
Hozzá tenném, hogy csak a szorzózáras i5 procikat lehet a +4+1 szorzótuninggal gyorsítani Z-s lapban, az i3-ast nem. Én másfél hete vettem egy ilyen deszkát, eddig nagyon tutinak tűnik: a szorzózáras i5-2500-am 100mV-tal alulfeszelve(!!!) vígan pörög benne 3800MHz-en, a gyári 3300 helyett.
(#42059) tukko1: 6 db SATA csatlakozó, ebből 4 db SATA3-as. 2 db USB3 hátul, plusz egy belső a házban lévő első csatihoz. Hűtés a VRM-en. Sajnos sima PCI slot nincsen rajta, így az évek óta nagy megelégedéssel használt DVB-T tunerkártyám mehet a levesbe...
-
tukko1
aktív tag
Úgy döntöttem építek egy 1155 rendszert Az alap elgondolás, hogy veszek egy h67 lapot és i3 2100 vagy 2120 procit, ez kb. használtan 30-35K. Azért kell H67, mert fontos, hogy 6sata csatlakozó legyen rajta! Mennyit kellene még hozzáraknom, hogy egy szinttel feljebb kerüljek? Esetleg, ha K-s procit vennék akkor milyen lapban kellene gondolkodnom a tuning miatt? Jó hozzá egy h67 is vagy valami más kellene?
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Most van egy E6300-as procim a régebbi. 2900MHz-en megy, DDR2-vel, és egy 4850 VGA-val. Ha váltok egy Phenom II X4-re, de DDR2-es lapot vennék megint és maradna a 4850, az jó így?
Szóval jobban kihajtaná az új proci a vga-t?
Köszönöm!
-
ViZion
félisten
válasz
miresz #42045 üzenetére
+1
Én is így látom. AM2+ giga lappal nagyon elégedett voltam, AM3 beteg itt-ott (pl. tuning, fesz állítás)...
Ráadásul az mATX ha van is, akkor aranyáron. Pedig nem akar mindenki sok VGA-s rendszert, nekem 1×PCIe is elég lenne, normális felépítésű deszkával, a tartós, stabil működésre kitalálva. De akinek ilyen kell, az jobban jár ha ATX-et vesz, mert sokkal olcsóbb. -
miresz
veterán
Azért ennél vannak komolyabbak is,nem csak 760-as chip-el,az viszont igaz,hogy csak az MSI890GXM-G65-én van VRM hűtés. Én is hiányolom AM3+ vonalon a normális mATX lapokat.Amilyen jók vannak FM2 vonalon,legalább olyan jókat kiadhatnának AM3+ vonalon is. Konkrétan minimum legalább valami 970-est.
-
=HG=
addikt
Sziasztok ! Gondoltam itt is megkérdezem mit javasolnátok.(Vannak elképzeléseim, de szeretem meghallgatni mások véleményét is)
2.gépnek raknék össze egy konfigot, ami elég izmos pl BF3-hoz is, de nem a csúcsok csúcsa.
Mivel mATX lapban gondolkozom, így bull-ok kilőve, mert nincs alá normális lap. Maradt FM2, ill I5....
Én kinéztem magamnak az i5 2320-as procit, használtban 32-34 ezer környékén. Ebben az árszegmensben Ti mit javasolnátok ? -
lowzor
veterán
válasz
ViZion #42033 üzenetére
Játékra kéne.Lesz ott mindenféle VGA majd. 7850, vagy 7870CF-et is tervezek majd később. De jó pár évre kéne a proci.
(#42034) csucsbicep:
Tudom, csak BF3 pont profitál belőle és főleg azzal játszom.
Emiatt is fejtörést okoz.
2500K-t meg 2400-at 1 hete próbálok felhajtani, de 1 normálisat sem raknak fel belőlük apróra...
-
lowzor
veterán
Sziasztok
2 proci között vacilálok:
Sima i7 2600 -45K (1év bizalmi gari)
I5 3570K -51K (3 év papíros gari)Melyikkel járnék jobban? Megmondom őszintén 51K-t kicsit már sajnálnék rá, de ha az jobban megéri, akkor az lesz...
-
Attilakirály
csendes tag
válasz
csucsbicep #42030 üzenetére
sajnos nem megy bios frissités után sem
5mp után lekapcsol, másik procival megyúgy néz ki hibás, most vett proci itt ph-án hibás gyanús
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Attilakirály #42029 üzenetére
Elvileg mennie kéne: [link]
-
Attilakirály
csendes tag
ez az bocsi
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=2676#ov
ja és legujabb bios
elindul ezzel a prioval pár másodperc és leáll
másik procival megy -
Motaba78
addikt
válasz
Attilakirály #42027 üzenetére
nincs sehol a lapod.
-
Attilakirály
csendes tag
Üdv!
Kéne egy szaki aki megmondja miért nem megy a procim a lapommal!
ez a proci
Intel Core2Duo E7200 3M 2.53 GHz1066MHz
ez a lap katt
A lap megy kissebb procival, ezzel nem, a leírás szerint kéne mennie
SOS HELP
KÖSZÖNÖM -
G@ß!
őstag
Erre valaki?
Lehetőleg apu legyen benne. Köszönöm. -
stratova
veterán
válasz
ViZion #42023 üzenetére
Fogós kérdés van amiben A6-5400K Celeron G550 és Pentium G645 közé fut be, másutt szénné húzva sem fogja megverni, mert 1 modul / 2 szál harcol 2 erős maggal. Esetleg érdemes lehet FM1 A6-ban (3-4 mag) gondolkodni, mert G620 -> A6-5400K kb. csak GPU-ban előrelépés.
Ebben a tesztben pl. Athlon II X4 641 (2800 MHz) áll legközelebb CPU-ként az A6-3670K-hoz (2700 MHz). Llano egyébkét azonos órajelen veri az korábbi Athlon II X4-eket. -
ViZion
félisten
válasz
stratova #42022 üzenetére
Háát ja, de én csak a jelszóig jutok... akkor ezt holnap. De 90%-ra fogadok, hogy a net a szopó, lefelé volt 1-1,5 Mbit, felfelé meg minimális.
A G620-hoz képest a felsorolt 4 verzió milyen kb?Másrészt olyan szűk a keret (80k) és fix helyről kell venni... szal. sok "ugribugri" nincs a konfigban, már gagyi házba megy, ASRock moboval, 4 GB rammal, és a tápból is lehet csak iArenára futja...
Komolyan, a régi lassú az irodába, az megy otthoni netezősnek, majd mond egy olyan limitet, amibe megint csak egy fapad gép fér bele. És gondolom én leszek a hülya, h sz@rt lapátoltam össze, mert ez sem lesz gyorsabb, ilyen árban nincsenek iszonyat vasak még. Ehh, ma már a harmadik aki felhúz a hülyeséggel, és még ez a "leglájtosabb"
idi&@#ügyfél. -
ViZion
félisten
válasz
stratova #42020 üzenetére
Ez a baj, h a gép ilyen "egybevas", tehát a HDD-t nem szedhetem ki, de sztem az ciripel, kerreg néha (pont HDD műveletekkor...) HDD Sentinel szerint 100/100-as.
Nálam jó a net, de a progiban minden lekérdezés fizetős, szal. nem lehet gyakorolni, meg induláskor beléptetés van, szintén nincs kódom.
Amiért a net a gyanús, h korábban a városban dolgoztak, és ott nem panaszkodott.
A8 nem fér a keretbe -
stratova
veterán
válasz
ViZion #42019 üzenetére
Üdv!
Trinity A6 és A4 csak 1 modulos 2 szálas APU, ha valóban a G620 kevés, akkor A8 vagy A10 (2 modul / 4 szál) lehet érdekes. Előbb meg kellene bizonyosodni, hogy a net/hdd-e a szűk keresztmetszet, mert ha igen hiába veszel erősebb APU-t. A legolcsóbb 2 modulos az A8-5500 lenne, ha belefér.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Irodai gép, alap dolgokkal. Ami futna rajta: böngésző pár ablakkal, excel-word, néha egész nagy excel táblákkal, outlook folyamatosan, és egy autós adatbázis, ami masszív adatbázisból keres, ez a jelenlegi gépen (Intel Pentium G620, 4 GB ram, HDD -de lehet hogy a vinyó beteg) elég lassú. Net is kell hozzá, ami szintén nagyon lassú (külterület szinte, ezért), nem tudom, h esetleg ez okozza-e a lassúságát. Amit találtam neten az a minimum sys req. ami PIII-t írtNégy verzió van az új vasra, szintén 4 GB ram, lehet, h SSD is, "alap" alaplap
Proci verziók:
INTEL CPU S1155 Pentium G2120 3.1GHz 512kB L2 Cache, 3MB L3
Intel Pentium DualCore 3,00GHz LGA1155 3MB (G860) boxAMD FM2 CPU A6-5400K A6 3.6GHz 192Kb L1, 1MB L2 Cache APU BOX
AMD Trinty A4 X2 (5300) box processzor: ez olcsó nagyon, G620-hoz képest hol van?Nem igazán lehet más, egyrészt fix helyről rendelhetek, másrészt $$$ ez fér bele.
Melyiket a négyből a fenti feladatra?
Köszönöm! -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Adott a következő gépem:
Gigabyte P55-US3L / i7 860 2,8@3,5Ghz / 3x2Gb 1333mhz Kingmax / Sapphire 4850 512Mb / FSP ZEN 400W
Vásároltam közben egy xbox 360-at, emiatt a gép csak netezésre, hd filmekre, és nagyon gagyi (pl sims3-ra) játékokra kell.
Cserélni szeretném amiatt, mert nem garanciális termékek ezek (alaplap és proci).
Ráfizetni max egy 10est szeretnék.
Milyen alternatíváim lennének? -
BenHans
addikt
Nem túl szokványos kérés, és nem is biztos, hogy jó helyen vagyok, de nagyon megköszönök minden segítséget!
Arról van szó, hogy sokat olvastam már a számítógép működéséről, de tudni szeretném a gyakorlatban, hogy hogy működik, mert elképzelésem sincs hogy egy NYÁK hogy látja el a feladatát, mi köze ehhez az elektromosságnak, a tranzisztorok hogyan működnek, digitális jel, NAND kapu, félvezetők, stb stb. processzor hogy áll össze hogy tudok egyáltalán paintben rajzolni...
Kicsit felfoghatatlan, és már máshol is írták hogy nem lehet felfogni tökéletesen hogy mi is ez de szeretném.
Szeretném tudni hogy hogy áll össze egy komplett PC és az alaktrészek hogy végzik külön a feladatukat(minden értelemben) és mindez hogyan áll össze... VGA, CPU stb.Vagyok olyan elvetemült hogy bármit, bármeddig el/olvasok mert nem hagy nyugodni, fel akarom fogni a felfoghatatlant sokak szerint. Remélem értitek amit mondani szeretnék....mi miért mi által mit csinál hogyan...
1könyvet már találtam. Andrew S. Tanenbaum: Számítógép-hálózatok
Millió köszönet, minden segítségért!
(nem akarok offolni tehát szerintem jobb privátban)
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Ismerősöm szeretne új gépet venni.
És gondolkodik hogy i5 vagy i7 lenne a megfelelő számára. (i5-3570 vagy i7-3770)
A gépet főként játékra használná.
Ami a gépbe még van / lesz:
- KINGSTON 8192MB HyperX Predator DDR3 2400MHz CL11 KIT KHX24C11T2K2/8X
- ASROCK Z77 Pro3
- Corsair 650-es táp (ez már megvan)
- 24" FullHD monitor (már megvan)
- Sapphire Radeon 6870 Vapor-x (már megvan)Szerintetek elegendő lenne egy i5-is a játékokhoz?
Tuningolni nem fog, nem is akar.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Socket 775-os alaplapba kellene egy erős kétmagos proci 8-10ezer forintig. Core 2 Duo valamelyik változata. Melyiket válasszam?
-
Potzee
addikt
Procihűtés:
TX 3 helyett pl. Scythe Mine 2 (9.9k)
Hatékonyabb hűtés, halkabb működés... és egy kis CPU tuning. -
ZÁEL
tag
válasz
tranceplanet #42001 üzenetére
Na azt azért nem!
Tessék szépen fejlesztési tanácsokat adni.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest